Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Van Rysel Kullanıcıları Kulübü

Şehirli

Üye
Tepki
264
İsim
İlhan
Bisiklet
Sedona
Değerli Van Rysel Kullanıcıları
Gelin bu başlık altında bisikletimiz, ekipmanlarımız, turlarımız hakkında ortak paylaşımlarda bulunup tecrübelerimizi aktaralım.Ben Van Rysel Edr Af 105 bisikletimi 12 Haziran 2021 tarihinde Eskişehir Decathlon mağazasından aldım.Uzun yıllar Sedona İstanbul bisikletimi çok memnun kalarak kullandıktan sonra ilk kez bu bisikletle yol bisikletine geçiş yapmış oldum.40'ına adım atmak üzere olan bir edebiyat öğretmeni olarak bisiklet benim için hayata bağlanmanın yaşadığını hissetmenin diğer yolu oldu yıllarca.Van Rysel için açılmış kullanıcılar kulübü olmadığını görünce de bu başlığı affınıza sığınarak ben açmak istedim. Buradan öğreneceğim her şey benim için çok kıymetli olacak. Şimdiden katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyor, bisikletimi ilk çektiğim fotoğrafını da buraya bırakıyorum.

20210615_110717.jpg

Scudo
Bisiklet daha yeni olduğu için cevapsız kalmasına gönlüm el vermedi. Bisikletinizin önceki kuşağı diyebileceğim Triban 540 kullanıyorum ve gayet memnunum. Umarım sizde memnun kalırsınız.

9.500 den 11.000 TL olmuş zammınız hayırlı olsun :)

Bisiklet henüz stokta yok ama fiyatı arttı.Ilginç.Diğer Van Rysel serileri de fena arttı.Fakat hangi marka zam yapmadı ki? 🙂
9.500 den 11.000 TL olmuş zammınız hayırlı olsun :)

Şimdilik memnun ediyor.Umarim böyle devam eder.Destek için teşekkürler.👍

Bisiklet daha yeni olduğu için cevapsız kalmasına gönlüm el vermedi. Bisikletinizin önceki kuşağı diyebileceğim Triban 540 kullanıyorum ve gayet memnunum. Umarım sizde memnun kalırsınız.

Kadronun arası üçgen çanta arıyorum. aşağıdaki bölgeye tam oturan model bulabilir miyiz acaba?1624863314181.png

Dosyalar

• 1624863283576.png
    1624863283576.png
    226 KB · Okunma: 3
Bir selam da benden gelsin Van Rysel klubüne cümleten..

İyi ki almışız zamanında , yoksa o da rüya aleminde yerini alacaktı bu fiyatlarla .. :harika:

Güzel alet güzel.. hem hızlı hem biraz enduro .. tam tadında bir yerde kadro olarak.. yapılabilecek upgradeler:
  • Karbon sele borusu
  • Karbon gidon ve gidon boğazı
  • Jantları gayet iyi ve akıcı ama abartmak istenilirse daha iyi jant seti (ileride bunlar eskiyince düşünülür)
Bugünlerde Antalya yanıyor , 3-4 gündür tura çıkamadım evde delirdim :)

Merhaba arkadaşlar. Herkese kazasız sürusler diliyirum

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Bir selam da benden gelsin Van Rysel klubüne cümleten..

İyi ki almışız zamanında , yoksa o da rüya aleminde yerini alacaktı bu fiyatlarla .. :harika:

Güzel alet güzel.. hem hızlı hem biraz enduro .. tam tadında bir yerde kadro olarak.. yapılabilecek upgradeler:
  • Karbon sele borusu
  • Karbon gidon ve gidon boğazı
  • Jantları gayet iyi ve akıcı ama abartmak istenilirse daha iyi jant seti (ileride bunlar eskiyince düşünülür)
Bugünlerde Antalya yanıyor , 3-4 gündür tura çıkamadım evde delirdim :)

Sanırım Van RYSEL'i aramızda en uzun süre deneyimleyen sizsiniz.Hoş geldiniz. Bisikletçe Şeyleri severek takip ediyoruz.İlk soruyu yönelteyim hemen --youtubeda da sormuştum ama burada da bilgi olarak bulunursa iyi olur- jantlarda neye dikkat etmek gerekiyor? (Malum bazıları sorunlu geliyor.)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Sanırım Van RYSEL'i aramızda en uzun süre deneyimleyen sizsiniz.Hoş geldiniz. Bisikletçe Şeyleri severek takip ediyoruz.İlk soruyu yönelteyim hemen --youtubeda da sormuştum ama burada da bilgi olarak bulunursa iyi olur- jantlarda neye dikkat etmek gerekiyor? (Malum bazıları sorunlu geliyor.)

Teşekkürler ... jantlardaki sorun çok rahat farkedilecek birşey doğrusu.. frenleme yaparken gelen “tık tık tık” sesinden anlaşılyor. Ardından diğer kontrol ise tırnağınızla jantların her iki yüzündeki birleşim yerlerinden yüzeye sürtün , ses geliyor ve/veya tırnağınızı takılıyor gibi oluyorsa değişim için iletişime geçin.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

son dönemde alanlardanım. sadece ön jantın sol tarafında mevcut bu jant sorunu. bu hafta içinde onetower decathlona gideceğim. bakalım ne diyecekler.

• Üzgün
Tepkiler: Şehirli
son dönemde alanlardanım. sadece ön jantın sol tarafında mevcut bu jant sorunu. bu hafta içinde onetower decathlona gideceğim. bakalım ne diyecekler.
Aynı sorun bende de var. Üstelik arka göbek oynuyor. Ve yaşadığım ilde decathlon yok. En. Yakın mağaza 250 km mesafede. Nasıl olacak bilmiyorum

Decathlonla mesaj yoluyla iletişime geçtim Berker bey beni arayıp bilgilendirdi. Gerekli işlemlerin başlatıldığını biraz uzun sürse de jant değişim işlemimin yapılacağını belirtti. Bilgi vereyim dedim.

Şimdiye kadar bisikletimin jantlarinda sorun hissetmedim ama acaba geçen defa olduğu gibi tüm satılan Van Rysel 105 bisikletlerin jantlarinda değişim mi yapacaklar yoksa sadece başvuru yapanlara mi?Benimle birlikte alan hemen herkeste sorun var sanırım. Bu arada şehir içi sürüşte dikkatli olduğum halde iç lastik patladı.Uzun turlarda lastik nasıl olur sorusu da oluştu kafamda?

Decathlonla mesaj yoluyla iletişime geçtim Berker bey beni arayıp bilgilendirdi. Gerekli işlemlerin başlatıldığını biraz uzun sürse de jant değişim işlemimin yapılacağını belirtti. Bilgi vereyim dedim.

Şimdiye kadar bisikletimin jantlarinda sorun hissetmedim ama acaba geçen defa olduğu gibi tüm satılan Van Rysel 105 bisikletlerin jantlarinda değişim mi yapacaklar yoksa sadece başvuru yapanlara mi?Benimle birlikte alan hemen herkeste sorun var sanırım. Bu arada şehir içi sürüşte dikkatli olduğum halde iç lastik patladı.Uzun turlarda lastik nasıl olur sorusu da oluştu kafamda?
Hocam hepsi mi arızalı bilmiyorum ama ben değişim için başvurdum ve jantlarim hatali. Ne zamam gelir ve değiştirilir onu da bilmiyorum. Jantlar geldiğinde haber vereceklermiş.

2 hafta içinde gelmişti benim jantlar , çok sürmez diye tahmin ediyorum.
Bir de üzerinde gelen lithion2 lastikler yumuşak yapılı ve biraz da patlama direnci düşük lastikler.

Uzun zamandır bu yazıya göz atıyordum,artık bende paylaşayım dedim. Bisikletler çok güzel, herkese kazasız sürüşler diliyorum. Bu da benim her şeyiyle tek tek uğraştığım bisikletim. Yakında profilli jant düşüncem var ama bakalım nasip ☺️ Yalova'dan herkese selamlar..IMG_20210710_152110.jpg

Uzun zamandır bu yazıya göz atıyordum,artık bende paylaşayım dedim. Bisikletler çok güzel, herkese kazasız sürüşler diliyorum. Bu da benim her şeyiyle tek tek uğraştığım bisikletim. Yakında profilli jant düşüncem var ama bakalım nasip ☺ Yalova'dan herkese selamlar..269120 dosyayı görüntüle
Bu model hangisi acaba? Birde nereden aldınız? Kaç kg? Fazla sordum kusura bakmayın😊

Bu model hangisi acaba? Birde nereden aldınız? Kaç kg? Fazla sordum kusura bakmayın😊
Estağfurullah. Ben ikinci el almıştım komple bisikleti fakat aldığımdan beri değişmeyen sadece kadrosu😁. Satın aldığım kişi Fransa'dan getirildiğini söylediler. b'twin Facet 5 modeli diye geçiyor. şuan matara kafeslerle, 105 zincir&ruble ile beraber 7.75kg ölçtüm. uğraşılırsa sanırım 7.50 altı görülebilir. Benim için gayet yeterli, keyifli.

• Beğen
Tepkiler: Şehirli
Geri