Mehmetçiğimizin wideosunu izlememiştim onuda izleme fırsatım oldu duygulandım doğrusu.Allah inşallah banada bu şekilde bir askerlik yapmayı ve watanımı korumayı nasip eder...
o drift yapani gerçekten yapio hatta benim aracın aynısı ben de öle drift yapiorum zevkllide oluyoda o lastik yakma gerçek değil onlar duman çıkartan bi mekaniz ma koymuş bence yok sa öle duman imkansızz ben denedim lastik yakmaıda öyle duman hiç görmedim
OFOFOF SÜPPERSİN YA "elise111s".abicim çok güzel olmuş gerçekten tebrik ederim müzikde tam oturmuş bisiklet kamera nın yanından geçerken vınn diye ses çıkarıyo ya harika tebrik ederim
Tebrikler ilk video için harika bence
Ayrıca size kesinlikle bir FR bisikleti lazım Valla şu sınavın(öss) geçmesini bekliyorum ondan sonra bende video işine yoğunlaşıcam inşallah
buda benim video'm editleme imkanım olmadı idare ediverin dün çektik ve rövanşı yaptım 20 günlüğüne ...
ben teşekkür ederim Onur...
İniş gerçekten videoda çok çok belli olmasada baya hızlıydı youtube upload ederken kaliteyi çok düşürüyo daha kaltieliydi orjinali...
Video editing için önceden bende ulead video stuido kullanıyordum ama try-out olduğu için süresi bitti bende adobe premier'i indirdim onunlada uğraşamadım karışık geldi baya :rolleyes:
Umarım en kısa zamanda İstediğin gibi Bir FR alırsın...Tabi bende