Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Videolarımızı burada toplayalım

Hakan abi yok böle bi wideo çok güzel paylaşımn için teşekürler büyülendim dorusu..;)

Scudo
Mehmetçiğimizin wideosunu izlememiştim onuda izleme fırsatım oldu duygulandım doğrusu.Allah inşallah banada bu şekilde bir askerlik yapmayı ve watanımı korumayı nasip eder...

arkadaşlar benzinli model arabamım videosu paylaşmak istedimmmm

bunların drift yapanları da var

buradaki de lastik yakıyor

o drift yapani gerçekten yapio hatta benim aracın aynısı ben de öle drift yapiorum zevkllide oluyoda o lastik yakma gerçek değil onlar duman çıkartan bi mekaniz ma koymuş bence yok sa öle duman imkansızz ben denedim lastik yakmaıda öyle duman hiç görmedim :D

[GVIDEO]http://video.google.com/videoplay?docid=-3513085700358052618[/GVIDEO]

Bu da benim.
En sonunda ilk video düzenlememi yaptım, fazla amatörce oldu ama neyse...
Umarım beğenirsiniz.

OFOFOF SÜPPERSİN YA "elise111s".abicim çok güzel olmuş gerçekten tebrik ederim müzikde tam oturmuş bisiklet kamera nın yanından geçerken vınn diye ses çıkarıyo ya:D harika tebrik ederim

@elise111s

Tebrikler ilk video için harika bence;)
Ayrıca size kesinlikle bir FR bisikleti lazım;) Valla şu sınavın(öss) geçmesini bekliyorum ondan sonra bende video işine yoğunlaşıcam inşallah:)

buda benim video'm editleme imkanım olmadı idare ediverin :) dün çektik ve rövanşı yaptım 20 günlüğüne:( ...

@d.berkay

Yorumun için teşekkürler.Senin iniş de o yola göre baya hızlıymış,tebrikler.Bi de alta müzik yerleştirdinmi çok güzel olur.

Video işleme olayı düşündüğümden kolaymış.Ulead video isimli programı tavsiye ederim.Ben onla hallettim olayı..

Ben de zaten bi FR istiyorum ama bazı duygusal (£ Ytl $) nedenlerden dolayı biraz daha zamanı var.
Bu arada ONURLU BİSİKLET MACERALARI 2 :D yolda

@elise111s

ben teşekkür ederim Onur...
İniş gerçekten videoda çok çok belli olmasada baya hızlıydı youtube upload ederken kaliteyi çok düşürüyo:( daha kaltieliydi orjinali...

Video editing için önceden bende ulead video stuido kullanıyordum ama try-out olduğu için süresi bitti bende adobe premier'i indirdim onunlada uğraşamadım karışık geldi baya :rolleyes:

Umarım en kısa zamanda İstediğin gibi Bir FR alırsın...Tabi bende:)

Msn'e ekledim bu arada;)

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

o kadar ses aynı anda nasıl çıkar bir insandan yaa!?#...

Cidden maşallahı var ya:)

Saol Önder abi...

videolar çok güzel hele kobe ve Izmir Guzelbahce MTB Cup inanılmaz güzeller çok beğendim paylaşımlar için teşekkürler beraber pedallamak dileğiyle

Geri