Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
1-Virüse rağmen toplu ulaşım..
2-Virüse rağmen arabayla ulaşım..
3-Virüse rağmen bisikletle ulaşım.

1 numara ortak arkadaşımız ulaşım ve ortak virüs paylaşım platformu.
2 numara tek başına ulaşım ama spor yapmadığımız için eksik ulaşım
3 numara hem spor hem temiz hava ve sağlıklı ulaşım.

Özet: bisiklet kazandı.:)

Scudo
Bu kadar doktor bilim adamının söylediği anormal, sizin söylediğiniz çok normal @Bloyzkan :) Vallahi pes...

Amaaaan hazır kimse sokakta değilken sokaklar daha temizdir diyerekten geziyorum bakalım

Benim bu başlık altında anladığım şu, gülü severim, dikenine katlanırim. Bazı arkadaşlar aman dikkat diyor, bazı arkadaşlar biraz daha sabırlı olmak lazım diyor.
En güzeli bu başlığı engellemek, yoksa günaha gircem en az 5 saat bisiklet sürmek istiyorum. :D

@Bloyzkan 18 yaşa coronayla tango kolay tabi...burada 50+ hatta bir duyuma göre 60+ dedeler varmış...ciddi tehlike altında bu insanlar...🤑

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@cazci hocam nasıl yetiselim dedeye bugün 60 km yapmış :harika: Maşallah

Oğlana geçen hafta yeni bisiklet aldım. Gayet anlayışlı bir şekilde evde oturuyor ama içi kıpır kıpır. Yarın sabah erkenden parka götürmeyi düşünüyorum çocuğa da yazık yaw nasıl yapcaz hiçbir yeri ellemeden binip gelcez sanırım.

@z_g_h hocam al benden de o kadar, çocukları evde zaptedemiyorum, 1 hafta dayandılar, havalar soğudu bahanesiyle tutuyoruz, ama nafile .

@necmeddin hocam ben model otomobil yapıyorum hobi olarak. Normal zamanda yaptığım şeyi evde izinliyim ama yapamıyorum. Puzzle yapıyoruz. Wii oynuyoruz. Tablet oynuyoruz. Yerde zar atıp oyun oynuyoruz. Ders yapıyoruz. Film izliyoruz. Çocuk ayrı biz ayrı kafayı yedik. Babaannesini özledi goturemiyoruz. Dedem hasta düzenli giderdik ona da gidemiyoruz. Dedemi de özledi anlıyor durumları ama özledim demeden de duramiyor. Oynatmaya az kaldı. Yarın öğleden önce millet evinde uyurken biraz enerji boşaltıp donucez sanırım. Hastalık ayrı da akıl sagligini da korumak lazım.

Kesinlikle katılıyorum, kış boyunca 9 yaşındaki oğlumla her gün sürdüm sayılır, büyük olanların farkında 5 yaşındaki akşam imeklemeye başladı gülmekten kırıldım, madem bisiklet yok yeniden bebek olacakmış beyefendi :koptum:

kendinizin ve başkalarının sağlığını düşünüyorsanız zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmayın. tüm ülkeler vatandaşlarını eve kapatmış hem de ekonomilerin çökmesi pahasına, Eğer bunu isteyerek yapmazsanız, sokağa çıkma yasağı ile yapılacak. hesap şu: nüfusun çalışmakla zorunlu kesimleri (%30 u mesela) işlerine gidecek, diğer kesimler evlerinde oturacak. virüs bir yıl içinde yavaşça (anahtar kelime YAVAŞÇA) herkese bulaşacak. sağlık sistemi çökmeden bu bela atlatılacak.

eğer sokağa sıkça çıkılmaya devam edilirse hastalık hızlı yayılacak, herkes hastaneye başvuracak sağlık sistemi çökecek ölü sayısı artacak.

evet yaşlılar daha çok ölüyor ama her yaştan insana bu hastalık bulaşıyor. bulaşanların %20 sinde , kalıcı hasar bırakıyor. (nefes güçlüğü, fibrosis, vs.)

aman ya gençlere birşey olmuyormuş diyenlere bakmayın. ABD'de hastaların %30u, 50 yaş altı ve gençler.
Almanya'da genç ler hastalığa yaşlılardan daha çok yakalanmış.

Herşey bir yana çocuklar ve gençler virüsü taşıyan ana kesim. Sen hastalık belirtisi taşımasan bile hastalığı, virüsü bulaştırabiliyorsun.

ayrıca hastaneler covid hastası ile dolu olduğundan diğer hastalıklarla da ilgilenilemiyor olacak. basit bir tedavi ile iyileşebilen hastalar, o tedaviye ulaşamadığı için hayatını kaybedebilecek. bisiklet sürerken düşüp elini kırsan bile gidebileceğin bir acil servis olmayacak. belki basit bir ağrı kesiciye bile ulaşamayacaksın.

Toplum sağlığı için Evde kalın
Zevk için dışarı çıkan bizden değildir.

Tenhada solo gezerim, yalnız takılırım, bana bişeycikler olmaz ,başkasına da bulaştırmam demeyin.
Bu meret virüsün bulaşma ihtimali sizce evde izole olunca mı daha yüksektir, solo bile olsa bisiklete binince mi?

Dinde bile bu mantık vardır.Eğer koyunlarınızın başkasının tarlasına girmesini istemiyorsanız, sürünüzü başkasının tarlasının yanından bile geçirmezsiniz.(bakın içinden demiyor yanından bile geçirmeyin diyor) Çünkü siz ne kadar iyi niyetli ne kadar dikkatli olursanız olun sürünüzdeki koyunlardan birkaçı elin tarlasına girebilir.Kötü ihtimali sıfırlayın diyor.
Selam ve dua ile:)

Güneşli bir Cumartesiden herkese günaydın. İşler virüs mirüs dinlemiyor.

IMG_20200321_103702.jpg

fabrika pazartesiden itibaren 1 hafta aşamalı olarak tatil veriyor (virüsden dolayı değil tedarikçisi olduğumuz fabrikalar durduğu için TOYOTA,FORD aşamalı olarak TOFAŞ bu neden den ötürü talep azaldı 1 haftanın sadece carsamba hariç diğer günler yağış gösteriyor ben çarsamba cıakrım arkadas antrenman dan dönünce elbiseleri direk makineye atıp yıkıyorum fakat bisikleti odama koyduğum için tırsmıyor değilim dün sadece gidona el tutma yerlerine bu alkollü zımbırtıdan sıktım ama teker kadro ne olacak acaba özellik le tekerler virüs üzerinde kalıyormu sizce ?

Hiç bir gücün gezmesine engel olamayacağını düşünen arkadaşlara gelsin.

"İtalya’ya rehber olarak gönderilen Çin Kızılhaç Başkan Yardımcısı’ndan skandal sözler..

Önlemleriniz yetersiz, sokaklarda maskesiz insanlar var. Toplu taşıma çalışıyor ne yaptığınızın farkında mısınız? Hayatı tamamen durdurmanız gerekiyor."

(link)

Corona mı corona ne gezer la dağda 😂
Bianchi nin kurulumunu henüz yapamadım. Sabah sabah bir mtb yaptım. Öğleden sonra kurulumunu yapicam.
20200321_103610.jpg

Geri