Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Babam 63 yaşında en son babacım aman dikkat et dediğimde, "yok be olm yaşlılar risk grubu" dedi, gülemedim de.
Bir şey bulaştıracağım diye korkumdan adamın kapısını çalamıyorum. Ne günlere kaldık.

Scudo
@sametmrc hocam şimdi yakında olsan bir dert olmasan bir dert, bizimkilere desen baba sana bir zarar ziyan gelmesinden endişeleniyorum , mesafe koysan emin ol daha başka dertlere sebebiyet veririz, hassas davranmalıyız , steril olmalıyız ziyaretlerimizde yada mesafelerimizde . Onlara tek başlarına olmadıklarını hissini bir şekilde vermeliyiz ama hemen güceniyorlar. Nasıl ayar vereceğiz bende bilmiyorum.

Geçen soruyor oğlum ne zaman geleceksiniz diye Anam. Anacığım yakında diyorum. Oğlum korkma biz hasta filan değiliz çocuklara bir şey olmaz diyorlar. :) Anam diyorum sizden korkum yok kendimden ve çocuklardan korkuyorum size bir şey bulaşırsa diye. Hemen sesi değişti. Gerçekten şaşırdım napcamı. Ben yoğun risk altında çalışıyorum yıllardır. 10-15 gündür çocukları kucaklıyamıyorum. Onlarda hanıma soruyorlar anne babam korana yüzünden mi bizi eskisi gibi sevip okşamıyor diye.

Bir şekilde sevdiklerimize karşı nasıl bir harekat yada yakınlık tarzı göstereceğimizi bulmak zorundayız. Çaresiz kelimesi anlatmaya kifayetsiz kalıyor içinde bulunduğumuz durumu.

@necmeddin aynı duyguları paylaşıyorum abi. Şu an bir-bir buçuk saat mesafede anne baba ama işte malum durumlar. Kısa zamanda aşarız inşallah.

@sametmrc İnşallah kardeşim . Bir şekilde aşacağız. Eskilerin dediği gibi yer gök dua üzeri. Her gün arayacağız, hayır dualarını alacağız. Kalbimize mesafe koyamayız ama bedenimize koyabiliriz. Ortalık yatıştıktan sonra güzel bir şekilde fırçamızı yeriz :) , sağ salim defedelim de şu melun illeti Anamdan süpürge bile yemeye razıyım:harika:

Aslında GTA adlı oyunda bisiklet sürülebilir. Hatta hatlar üzerinden birlikte bile sürülebilir. Bisiklet Forum takımı kurulur. Olmuyor muydu öyle birşeyler 😅?
Demiştim ya bir baktım Paris-Roubaix yarışı bile yapmışlar 😁.

@Cemal Ç. bilgisayar oyunlarına bakınca bulantı geliyor , başım dönüyor beceremedim gitti. en son bir balık oyunu yüklemiştim çocukların tabletine Reel Fishing oyunun adı, ilk başlarda iyiydi hani sarmıştım , oynarken bulantı yada baş dönmesi gelmemişti , balıkları tabletten çekiyordum , ip kopmuş balık kaçmış diye tableti balkondan aşağı atıyordum az kalsın , birde yetmedi bebeklerden fırça yiyecektik , ilk ve son oyunumdan da oldum :)

• Beğen
Tepkiler: Sinan.054
Hayat Normal Seyrine Dönünceye Kadar Birlikte Sürmeme Kararı Aldık. Nice güzel günlerde birlikte pedal çevirmek dileği ile #EvdeKal Türkiye
IMG_20200322_105853_807.jpg

Fadime sağolsun arada seyrediyorum evdeki bu günlerde

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Doktorlarımızın ve yöneticilerimizin ''evde kalın'' çağrısına uyuyorum. :harika:

IMG_20180509_153502.jpg

Açın eskilerden bir monument klasik(Paris Roubaix ,Ronde,Msr,Lbl,İl lombardia) bisikletinizle birlikte izleyin.:D

Bu başlığa pozitif düşünceler, güzel duygular katan sevimli ve sıcak satırlara sahip bir arkadaş vardı son bir kaç sayfadır yok ortalıklarda ne oldu acaba bilen var mı ? :(

Korona falan kapmış olmasın aman, yada korona onu kapmış olabilir.:krktm:

Sağlıklı olsun da yine yazsın buralara razıyız biz:harika:

Geri