Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@Süper Dede yok abi bu iş iyice inada biniyor bak, 6 gün kaldı oğlanın karantinası. 7. gün 105 km yapmazsam bisiklet altında kalayım..🤨

Scudo
@Süper Dede dedem vermişsin yine çoşkuyu, kıskanmak ne demek çatlıyorum :D

Bizdemi düşsek yollara acep:kötü:

@Süper Dede big daddy ben var ağlamak, deden sürebiliyor sen var çocuklarla evde balonla oynamak deyu deyu:koptum::agla:

Evde kalın çıkmayın sürmeyin gibi çağrı yapmak yerine kısıtlamalar toplum geneline yayılırsa daha rahat bir sonuç alınabilir gibime geliyor, en azından kızsakda kudursakta emir demiri keser misali yada kanuna karşı boynumuz kıldan ince der geçeriz... örneğin bisiklet forum bünyesinde bile çıkan çıkmayanlar ile burda polemik yapar duruma gelmişse,toplum bu gerginliği ne kadar zaman kaldırır bilinmez,Ukraynada haber gerçek ise öksüren yolcuyu döverek aşağı indirmeye varan bir panik var(umarım bizde olmaz)bu saatten sonra insanlarda işsiz kalma,akabinde maddi durumunu haklı olarak düşünenler var,bizim gibilerde hala fiziki olarak üstelik deolize şartlarda bir işim var diyerek kendini mutlu ediyor yada şanslı sayıyor(mesela ben)sözün kısası tamam kurallara uyalım,etrafımızı düşünelim,hassasta olalım,ama işimize gelince bırakalım toplu taşıma yerine şu bisikleti övmeyi yada binenleri neredeyse vatan haini ilan etmeyi(takip ettiğim birkaç sosyal platformda adamlar habire giydirmiş) üstelik neredeyse polise saldıran umrecisi ile kıyaslamaya kadar varmış,yani bırakalım artık şu linç kültürünü...bende artık sıkıldım kutuplaşmaktan anlamamaktan yada anlatamamaktan, artık kendi hayatıma bakıyorum benimde bir ailem var kimse isteyerek bilerek ailesine sevdiklerine zarar vermez... Ve şu anda işyerindeyim ve hala çalışıyorum. Allah zor şartlar altında çalışan başta sağlıkçı ve kolluk kuvvetlerine akabinde biz emekçilere ve tüm vatandaşlarımıza yardım etsin demekten başka diyecek birşey bulamıyorum...

Son düzenleme:
İnsan bütün değişkenleri hesaplama konusunda becerikli bir canlı değil, bu sebeple aldığımız riskin nerelere varabileceğini görmeden anlamamız pek olası olmuyor. 1 haftadır ihtiyaç harici evden çıkmıyordum bugün bulunduğum yerde bir motosiklet kazası oldu, pazar gezmesine çıkan bir grup genç arkadaştan birisi motordan düştü o anda o çocuğun yerine kendimi koyunca fenalık bastı.

Soruyu şöyle sorayım şu virüslü günlerde kaç kişi keyfi olarak hastaneye gidip acil servise yatmak ister? İşte keyfi olarak bisiklete veya motora binip kaza yapınca şu günlerde keyfiniz için hastaneye yatmak zorunda kalabilirsiniz. Bisiklet üstünde tek riskiniz virüs kapıp hasta olmak olmuyor maalesef. Keyfi olarak bisiklete binip kolumu bacağımı kırıp şu günlerde elden ayaktan düşmek en son isteyeceğim şeylerden biridir.

Konuya alternatif bir bakış getirebildiysem ne mutlu bana. Hepinize virüssüz güzel günler dilerim.

@Ziya On Road Aynı şekilde iki yakın arkadaşımda ocak sonunda 2 hafta evde hasta yattı. Hatta doktor değişik bir grip salgını var demiş ağır geçebilir diye uyarmış.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
İçişleri bakanı ambargo koydu bana. Ufak bir siyasi kavga sonucu yaşadığım kasabada (tam olarak çevresi değil) bu kadar dolanabildim 😒. Şimdi girdim eve.

20200322_202446.jpg

@Cemal Ç. Siyasi kavga derken polislerlemi tartıştın

@necmeddin o hanımın karşısında şapkami çıkarıyor ve saygıyla eğiliyorum 👍🏿👍🏿👍🏿

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@ali önder valla hocam biz dizlerimizi kırdık kız çocuğu gibi oturuyoruz bakalım nereye kadar gidecek 10 güne kadar balık sezonuda açılıyor, malum avcıyla abdala mekan sorulmaz :D

• Beğen
Tepkiler: Sinan.054
yavaş yavaş arttırarak gidecek gibi ingiltere 3 amerika 9 ay lafları dönüyo

@Burak B.

Bu kadar ciddi bir iddiayı dillendirdiğinize göre kaynağınız da vardır diye düşünüyorum Burak Bey. Kaynaksız konuşmak, böylesine ciddi bir atmosferde pek muteber bir tutum değil takdir edersiniz ki.

Geri