Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Umarım bu video yaklaşık 2 ay önce falan çekilmiştir.
Vay arkadaş dün çekilmiş bu video.

"Arkadaşlar videoları stok videolardan atıyoruz.Bu sürüşte 2 hafta öncesinden bir video.Gelecek videolarda elimizde var olan videolardan olacak haberiniz olsun.Olabildiğince dışarı çıkmamaya özen gösterelim,kendinize iyi bakın iyi seyirler. "

Scudo
Evde kalın...:Dgebertirim...:koptum:
84 km 3 saat 39'
6 ayda toplam 8450 km olmuş...

@Süper Dede Ben tövbemi Geri Aldım Tanrım sen Bağışla beni:D
20200323_165653.jpg
20200323_164714.jpg
20200323_165036.jpg

Downhill, agrasif sürüş,deli sürüşü, normal olmayan sürüş, süper akıllı olmayan sürüşü:koptum::D

Pamuk gibi oldum 3 saat kadar 25-30 km , ohhh yarabbim dünya varmış.

Kızabilirsiniz sinirlerimi aldırdım:)

4 gün kaldı karantina, sonra bende çıkacağım.

@HakanAydn abi Trans Türkiye Ultra yarışını okuyorum , 30.sayfaya geldim seneye katılayım diyorum, şimdiden antrenmanlara başladım arazide, düz yolda dikkat çalışması yapmam lazım.

Dedem zehirledi beni. Bugün kaçtım dağlara. :)

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Sonuc ; "devletin ohal ilan etmesine gerek yok. herkes kendi ohal'ini ilan etsin."
Dolayisiyla ; kendi tedbirinizi ve sorumluluklarinizi yerine getirmeniz cok cok onemli. Bence , solo surelim, rahat edelim. :)
" Halledersiniz " mi demiş.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Havalar az daha ısınınca yol bisikletimi yine şehirlerarası yollarda süreyim diyorum tek başıma. Çok risk almış olur muyum?

@Türko çıkacaksan yola çıkma... Pencere açıp tüküren çok oluyor

Uzaktan eğitim başladı.
Çocukların ihtiyaçları var.
Teknolojik cihazların bakım/onarım ya da yenisini satın almak gerekebiliyor.
Evin diğer ihtiyaçları içinde dışarı çıkmamız gerekiyor.
Araba kullanmıyorum, toplu taşıma ya da taksi riskli.
Geriye kalan yürümek ya da bisiklet..
Sizce neyi tercih ediyorumdur?
221594 dosyayı görüntüle

@Türko ben de öyle düşünüyordum ama 3 madde beni bundan vazgeçirdi. Birincisi yerlerde bile virüs olabilir deniyor. Bisikleti evin içine aldığım için (tabii gereken temizliğini yaparak) sıkıntı olabilir diye düşündüm. İkincisi, yine forumda bir arkadaşın yazdığı gibi muhtemel bir kaza sonucu hastahaneye gitmek zorunda kalabiliriz ve bu da tehlikeli bir durum. Son olarak bisikletle sokakta göründüğümde bu durum başta çocuklar olmak üzere başkalarının sokağa çıkmasına bir nevi teşvik olabilir diye düşünüyorum. O yüzden en iyisi sabredelim diyorum. İnşallah bu musibeti atlatınca haşatım çıkana kadar pedal çevireceğim. 😁

Ulaşım amaçlı biniyorsanız zaten binmeniz kadar mantıklı birşey yok eğlence amaçlı haftasonu binilmesin amacımız. Toplu taşımadan çok çok çok çok daha hijyen olduğu bir gerçek.

Virüs düzenli bisiklete binen ve kronik hastalığı olmayan kimseyi öldürmeyecek. Dolayısıyla ben ölmeyeceğim.
Peki neden evdeyim?
Eğer taşıyıcı isem, ki öyle olduğuma inanıyorum, vücut direnci zayıf bir başkasına bu hastalığı bulaştırıp onun ölmesine neden olmanın ağır sorumluluğunu kaldıramayacağım için mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum.
Salgın başladığı günden bu yana toplasan 30 km sürmedim.
Birkaç kere dışarı çıktım. Onlar da zorunlu ihtiyaç temini içindi.
Salgın bitene kadar da sportif amaçlı olarak dışarı çıkıp bisiklet sürmeyi düşünmüyorum.

Geri