Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Pandemi süreci başladığından beri ilk defa bisiklet turuna çıkacağım. Maske zorunlu ise hic çıkmak istemem ama buff kurtariyor mu durumu, eğer kurtariyorsa çıkılabilir?

Scudo
HakanAydn
Şöyle abi,15 gün çalışıyor gösteriliyoruz ve devlet işverene o 15 günün parasını sanki kendi cebinden ödüyormuş gibi bir havalar halbuki bizim işsizlik ödeneğimizden kullanıyorlar! yarın öbürgün işten çıkarsak 9 ay alacağımız işsizlik parasını şuan cepten yiyoruz anlıyacağın 😡 tam bir rezalet! 15 gün çalışıyoruz zannediyor devlet ama normal 26 gün çalışıyoruz,sorarlarsa 15 gün haaaa!

@seko35.50 Bunu bizde yaşadık.. 3 ay kçöden odenek aldık 15gün çalışır gibi fakat haftanın 6 gunu günde 10 saat çalıştık. Üstelik günde milyon liralar ciro donduren hastanede çalışıyorum. Patronlar fırsat gördümü affetmez malesef.

Pandemi süreci başladığından beri ilk defa bisiklet turuna çıkacağım. Maske zorunlu ise hic çıkmak istemem ama buff kurtariyor mu durumu, eğer kurtariyorsa çıkılabilir?
Bisiklet üzerinde maskesiz kullanıyorum şahsen. Ve polisler ile yüzlerce kez karşılaşmama rağmen sorun yaşamadım. Sanırım onlarda mantık çerçevesi içerisinde doğru olduğunu düşünüyor. Siz yinede maskenizi çenenizin altında tutun. Forumda bir arkadasımız bisiklet üzerinde yasal olarak takma zorunluluğumuz olmadığını belirtmişti bir ara. Seçim sizin.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Neyse canımızı daha fazla sıkmayalım,sürelim açılalım yoksa geliyor gelenler! l
5D38FDD1-1DBE-43BF-A884-87BBE8CC1B1D.jpeg

Son düzenleme:
Aktif devam eden turumdan, boynumda iş yerinde klima hastalarının yüzünden boynum tutulmuş olsa gerek sola çeviremiyorum ve artık kendi acılarla belli etmeye başladı. Alaşehir varmak üzereyim

Dosyalar

• Screenshot_2020-09-30-15-09-29-104_com.strava.jpg
    Screenshot_2020-09-30-15-09-29-104_com.strava.jpg
    146,2 KB · Okunma: 29
Aktif devam eden turumdan, boynumda iş yerinde klima hastalarının yüzünden boynum tutulmuş olsa gerek sola çeviremiyorum ve artık kendi acılarla belli etmeye başladı. Alaşehir varmak üzereyim
Alaşehir'in ekmeği güzeldir. İçinde eski bir fırın vardı kime sorsan gösterir. Almadan geçme :) Buldan'a kadar sağlam tırmanırsın kolay gelsin.

Bugün bisiklet üstünde maske takmadığım için kendime çok kızdım.
Yokuş çıkıyorum nefes nefese...
O an ağzıma giren 3 küçük sineği, yüzüme çarpanlar arasında acı bir şekilde hissettim. Maske taksam böyle deneyimim olmayacaktı.
Maske hayat kurtarır.

Umarım yeterince protein girmiştir boğazıma:hasta:

Bugün bisiklet üstünde maske takmadığım için kendime çok kızdım.
Yokuş çıkıyorum nefes nefese...
O an ağzıma giren 3 küçük sineği, yüzüme çarpanlar arasında acı bir şekilde hissettim. Maske taksam böyle deneyimim olmayacaktı.
Maske hayat kurtarır.

Umarım yeterince protein girmiştir boğazıma:hasta:
Protein olur onlar, protein.🤣 Kafanızı hafif öne eğerek gidin sinek yoğunluğu olan yerlerde. Hava akımından gözünüze, ağzınıza pek uğramıyorlar.
Tecrübe ile sabittir.😄

Ben son 1 aylık dönemde 2 güne bir sürüşe çıkıyorum bisiklet ile pedallamaya başlayınca maskeyi çeneme indiriyorum. Çok polis ile karşılaştım sorun yapan olmadı hiç. Polis amcalar ilk defa bu konuda şaşırttılar beni.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Şuan Denizlideyim, maalesef son 80 km kısmını gelemedim. Yokuşa geldim saat 18:00 gibiydi. Açlıkta başlayınca yemek yemeyi tercih edip rampayı yarın çıkarım diyerek es geçtim. Yemeğimi yedim, kalacak yer aradım ve hüsrana uğradım. Sarıgöl'de ki tek otel dolu üzüm zamanı. Polis ve jandarma sokakta sıkıntı çıkar geceleri olay olur kavga vs olmadıkça gelmeyiz dediler. Genç bir memur vardı çok uğraştı ama sonuç alamadık. Babam da baskıcı ve bisikletle gelmemi en başından beri istemeyen birisi olunca "seni almaya gelelim" dedi. Hayır dedim ama zaten yoldalarmış. Hali ile gece beni Denizli'ye arabayla getirmiş oldular. Zaten yatacak yer bulamayınca moralde sıfıra indi. Şehir merkezi değilde yolda olsam bir bağa girer yatarsın yer yadırgamam. Keşke yemek yerine rampayı çıksaydım son 1 saatte çıkar rampanın üzerindeki petrolde yatardım. Bu tur için forumdan konuştuğum ve 3 arkadaşım dışında kimse moralen destek olmadı aksine demoralize oldular Sarıgöl'de kalamayınca tamamen bitmiş oldu. İnşallah başka tura.

Amele yanığı, çok temiz ve geniş emniyet şeritli yol, gereksiz eşya almam bana öğrettikleri oldu. Uyku tulumu, varsa şişme mat yoksa gerek yok her yerde ot var, yedek lastik ve yama kiti 1-2 bir şey de daha alsam yetecekmiş paranoyak gibi ya bu lazımsa ya şu lazımsa diye ne varsa almışım. :)

Dosyalar

• IMG_20200930_201604.jpg
    IMG_20200930_201604.jpg
    881 KB · Okunma: 51
  • Screenshot_2020-09-30-18-15-47-073_com.strava.jpg
    Screenshot_2020-09-30-18-15-47-073_com.strava.jpg
    244,3 KB · Okunma: 54
  • IMG_20201001_111802.jpg
    IMG_20201001_111802.jpg
    1,4 MB · Okunma: 51
@MakRo binmeyecektin o arabaya. Öncü ve ya arkacı olarak kullanacaktın gelenleri. "Ben bu yolu bisikletle gideceğim" diyecektin. İsyan edecektin gerekirse. "Yeter bu baskı" diyecektin babana.
Şaka şaka, sen bana bakma.😅 Bir daha ki sefere artık.

@MakRo Alperen öncelikle gözün aydın. Çok şükür ailene kavuştun ve kurtlarınıda dökmüş oldun. Senin için güzel bir deneyim oldu. Doya doya ailenle vakit geçir ve kendini resetle. Hayır dualarını da almayı ihmal etme. Ayağına sağlık. Paylaşım için sağolasın. :harika:

@MakRo Benim hiç haberiö bile olmadı, yoksa turcu arkadaşlara tanımasam bile nasıl moral vereceğimi şaşıyorum, kaldıki sen..🙁...Ben ilk burada okudum, ayrı başlık vs açmadığın için çokta uzun olmadığını düşünmüştüm...Halada tam bilmiyorum.
Son olarak;
Keşke tamamlasaydın, içine uhde olacak..😐..Ben sinop dönüşü karambolde kalıp kendim bitirme kararı almıştım, turun en unutulmaz aşamasıda son gün olmuştu...Çorum Kapadokya yapacakken yozgatta güneş çarptı 110 km den gelip aldılar hala kendime kızıyorum, 1 gün yozgatta dinlenip devam etmedim diye..
Yakında Antalya planım var, köyceğize gel, antalya-ısparta-denizli yapalım ben devam edeyim köyceğize..😁

@HakanAydn Isparta-Denizli yapacaksanız geçin şu benim memleket Dinar'dan. Siz bari yiyin Arnavut'ta bir dondurma.😅
Keşke tamamlasaydın, içine uhde olacak..😐..
Haklısınız sayın @HakanAydn . İnsanın içinde kalıyor istediği yolu yapamamak. O mesafeyi gittim ama aklımda ki yoldan gitmediğim için içimde kaldı.😕

Geri