ginflon
Üye
- Tepki
- 31
- İsim
- Osman
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bisiklet üzerinde maskesiz kullanıyorum şahsen. Ve polisler ile yüzlerce kez karşılaşmama rağmen sorun yaşamadım. Sanırım onlarda mantık çerçevesi içerisinde doğru olduğunu düşünüyor. Siz yinede maskenizi çenenizin altında tutun. Forumda bir arkadasımız bisiklet üzerinde yasal olarak takma zorunluluğumuz olmadığını belirtmişti bir ara. Seçim sizin.Pandemi süreci başladığından beri ilk defa bisiklet turuna çıkacağım. Maske zorunlu ise hic çıkmak istemem ama buff kurtariyor mu durumu, eğer kurtariyorsa çıkılabilir?
Alaşehir'in ekmeği güzeldir. İçinde eski bir fırın vardı kime sorsan gösterir. Almadan geçme Buldan'a kadar sağlam tırmanırsın kolay gelsin.Aktif devam eden turumdan, boynumda iş yerinde klima hastalarının yüzünden boynum tutulmuş olsa gerek sola çeviremiyorum ve artık kendi acılarla belli etmeye başladı. Alaşehir varmak üzereyim
Protein olur onlar, protein.🤣 Kafanızı hafif öne eğerek gidin sinek yoğunluğu olan yerlerde. Hava akımından gözünüze, ağzınıza pek uğramıyorlar.Bugün bisiklet üstünde maske takmadığım için kendime çok kızdım.
Yokuş çıkıyorum nefes nefese...
O an ağzıma giren 3 küçük sineği, yüzüme çarpanlar arasında acı bir şekilde hissettim. Maske taksam böyle deneyimim olmayacaktı.
Maske hayat kurtarır.
Umarım yeterince protein girmiştir boğazıma
Şuan Denizlideyim, maalesef son 80 km kısmını gelemedim. Yokuşa geldim saat 18:00 gibiydi. Açlıkta başlayınca yemek yemeyi tercih edip rampayı yarın çıkarım diyerek es geçtim. Yemeğimi yedim, kalacak yer aradım ve hüsrana uğradım. Sarıgöl'de ki tek otel dolu üzüm zamanı. Polis ve jandarma sokakta sıkıntı çıkar geceleri olay olur kavga vs olmadıkça gelmeyiz dediler. Genç bir memur vardı çok uğraştı ama sonuç alamadık. Babam da baskıcı ve bisikletle gelmemi en başından beri istemeyen birisi olunca "seni almaya gelelim" dedi. Hayır dedim ama zaten yoldalarmış. Hali ile gece beni Denizli'ye arabayla getirmiş oldular. Zaten yatacak yer bulamayınca moralde sıfıra indi. Şehir merkezi değilde yolda olsam bir bağa girer yatarsın yer yadırgamam. Keşke yemek yerine rampayı çıksaydım son 1 saatte çıkar rampanın üzerindeki petrolde yatardım. Bu tur için forumdan konuştuğum ve 3 arkadaşım dışında kimse moralen destek olmadı aksine demoralize oldular Sarıgöl'de kalamayınca tamamen bitmiş oldu. İnşallah başka tura.Aktif devam eden turumdan, boynumda iş yerinde klima hastalarının yüzünden boynum tutulmuş olsa gerek sola çeviremiyorum ve artık kendi acılarla belli etmeye başladı. Alaşehir varmak üzereyim
Haklısınız sayın @HakanAydn . İnsanın içinde kalıyor istediği yolu yapamamak. O mesafeyi gittim ama aklımda ki yoldan gitmediğim için içimde kaldı.😕Keşke tamamlasaydın, içine uhde olacak..😐..
Mesai çıkışı,amma koca kafa çıkmışım ha (link)242477 dosyayı görüntüle