Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Anket sonuçlarında bir güncellenme var; geçmiş olsun, acaba nasıl ceza yediniz, nerede ve hangi koşullardaydınız, bir mahzuru yoksa?
@bacobaba39

40 kilometreye 710 metre kaldığını bisikletten indikten sonra farkettim, tekrar binip sürmekte zor geldi. Bu hiç iyi olmadı, sevmem ben böyle ucu ucuna yarım kalan işleri 😏
Giderken acayip trafik vardı, dönüşte de resmen kasırga çıktı 😀
IMG_20200927_010620.png

Anket sonuçlarında bir güncellenme var; geçmiş olsun, acaba nasıl ceza yediniz, nerede ve hangi koşullardaydınız, bir mahzuru yoksa?
@bacobaba39

Kırklareli'de ceza yedim dingiloğlu meydanında sağ şeritte ilerlerken polis memuru el hareketiyle yanına çağırdı gittim tabi kaçmak yakışmaz:) dedi maske takmadığınız için ceza uygulayacağız, o sırada da maske çenemde tabi bisiklet sürdüğüm için.
Ben durumu anlattım. Dedim bu maske ciğerlerimi patlatır ayrıca ben araçlarla aynı kategorideyim aynı trafik akışında süratli sürüyorum. Bir bulaştırıcı faktörüm yok dedim. Anlıyoruz ama kanunen ceza yazmalıyız dedi ben de fazla üstelemedim. Normalde burada benim gördüğüm Tekirdağ'dan bile işler sıkı tutuluyor.
Beni jandarmalar da polis de çevirdi, hiç ceza yemedim hatta yeğenim evde patlıyordu 20 yaş yasağından mecburen araçla kırsal bir alana götürdüm nefes alsın diye orada da ormancılar ve korucular hatta dönerken jandarmalar da gördü fazla sıkıntı yaratmadılar.
Yani ceza yemek büyük marifet bisikletle:) polis gördüğünüz yerde siz yine de maskeyi hemen 2 saniyeliğine bence takınız.
Çünkü kanunen bir ayrıcalık yok bisikletliye

@bacobaba39 kanunen bir ayrıcalık yok, biliyorum. Kızdığım nokta böyle ŞEREFSİZLERİN polis diye gezinmeleri. Sözde bizi tehlikelerden koruyacaklar. Bir tanıdığını görse şakalaşır, hal-hatır sorar, üzerine birde esenlikler dileyip yolcu ederdi.🤬
Yazdıklarınıza dayanarak biraz tek taraflı yazdım ama umarım bir hatanız yoktur.😅

Kırklareli'de ceza yedim dingiloğlu meydanında sağ şeritte ilerlerken polis memuru el hareketiyle yanına çağırdı gittim tabi kaçmak yakışmaz:) dedi maske takmadığınız için ceza uygulayacağız, o sırada da maske çenemde tabi bisiklet sürdüğüm için.
Ben durumu anlattım. Dedim bu maske ciğerlerimi patlatır ayrıca ben araçlarla aynı kategorideyim aynı trafik akışında süratli sürüyorum. Bir bulaştırıcı faktörüm yok dedim. Anlıyoruz ama kanunen ceza yazmalıyız dedi ben de fazla üstelemedim. Normalde burada benim gördüğüm Tekirdağ'dan bile işler sıkı tutuluyor.
Beni jandarmalar da polis de çevirdi, hiç ceza yemedim hatta yeğenim evde patlıyordu 20 yaş yasağından mecburen araçla kırsal bir alana götürdüm nefes alsın diye orada da ormancılar ve korucular hatta dönerken jandarmalar da gördü fazla sıkıntı yaratmadılar.
Yani ceza yemek büyük marifet bisikletle:) polis gördüğünüz yerde siz yine de maskeyi hemen 2 saniyeliğine bence takınız.
Çünkü kanunen bir ayrıcalık yok bisikletliye

Yani çenenizde maske varmış, belki de o anlığına indirmiştiniz, yine de ağız açık gördüklerinde ceza yazma yetkileri var yani öyle mi? Allahuekber.

Ben de maske çenemde bisiklet sürüyordum, şehiriçinde burnuma doğru kaldırıyordum. Herhalde ağız kapalı olsa ceza yazamazlar, burun açık olsa da

(link).

Google'a sorduğum zaman her yerde bu haber çıkıyor karşıma. Durum böyleyse size nasıl ceza kesebiliyorlar?

Mesai çıkışı boş geçmeyelim (link)242145 dosyayı görüntüle
Keşke benimde böyle imkanım olsa... İşi bırakıyoruz, depoya gelesiye iki buçuk saat geçiyor, 10-15 dk sonra eve diye yola çıkıyorum, 45 dk'da öyle gidiyor. Saat 19:30 gibi evdeyim. E yıkan, yemek ye derken saat oldu mu 20:00...
Hadi iyi geceler, geç kaldım zaten.🤣

Cemal Ç.
Sorma Cemal kardeşim bu pandemi sürecinden sonra ülkemizde kçö (kısa çalışma ödeneği) denen cepten yeme süreci halen devam etmekte,patronlar maddi anlamda fırsatı kaçırmaz biliyorsun avanta birşey görünce boş geçmezler,bu yüzden bizde kçö muhabbetine mesailer kısaldı,yoksa mesai çıkışım akşam 7

@seko35.50 Bilmediğim için soruyorum, maaşlar azalıyor mu, yoksa -pek ihtimal dahilinde değil ama- bir kısmını devlet mi karşılıyor..?
Niye bu devlet bana hep bir balığı çağrıştırır çözemem, bilen bilir, Sokar ya da Sokan balığı (ege ve akdeniz)..🤔..

Geri