Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 22.323
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Bir 50 de benim için at Abi. Apartmanda covidli çoğalmış izini bir hafta daha uzattım. 1 ay oldu bugün. Bisikletimi çok özledim.50 km cik gezdim.
Hiç sormayın. Bir anda ne oldu anlamadım. On derece birden düştü sıcaklıklar.Cemal Ç.
Demek genel olarak mevsim geçişleri her yerde aynı,İzmir'de bugün resmen fırtına vardı sabahtan
Anket sonuçlarında bir güncellenme var; geçmiş olsun, acaba nasıl ceza yediniz, nerede ve hangi koşullardaydınız, bir mahzuru yoksa?
@bacobaba39
Kırklareli'de ceza yedim dingiloğlu meydanında sağ şeritte ilerlerken polis memuru el hareketiyle yanına çağırdı gittim tabi kaçmak yakışmaz dedi maske takmadığınız için ceza uygulayacağız, o sırada da maske çenemde tabi bisiklet sürdüğüm için.
Ben durumu anlattım. Dedim bu maske ciğerlerimi patlatır ayrıca ben araçlarla aynı kategorideyim aynı trafik akışında süratli sürüyorum. Bir bulaştırıcı faktörüm yok dedim. Anlıyoruz ama kanunen ceza yazmalıyız dedi ben de fazla üstelemedim. Normalde burada benim gördüğüm Tekirdağ'dan bile işler sıkı tutuluyor.
Beni jandarmalar da polis de çevirdi, hiç ceza yemedim hatta yeğenim evde patlıyordu 20 yaş yasağından mecburen araçla kırsal bir alana götürdüm nefes alsın diye orada da ormancılar ve korucular hatta dönerken jandarmalar da gördü fazla sıkıntı yaratmadılar.
Yani ceza yemek büyük marifet bisikletle polis gördüğünüz yerde siz yine de maskeyi hemen 2 saniyeliğine bence takınız.
Çünkü kanunen bir ayrıcalık yok bisikletliye
(link).
Google'a sorduğum zaman her yerde bu haber çıkıyor karşıma. Durum böyleyse size nasıl ceza kesebiliyorlar?
Keşke benimde böyle imkanım olsa... İşi bırakıyoruz, depoya gelesiye iki buçuk saat geçiyor, 10-15 dk sonra eve diye yola çıkıyorum, 45 dk'da öyle gidiyor. Saat 19:30 gibi evdeyim. E yıkan, yemek ye derken saat oldu mu 20:00...Mesai çıkışı boş geçmeyelim (link)242145 dosyayı görüntüle