Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Serkan Hocam ben seni hep birine benzetiyordum bir türlü çıkaramıyordum. Bu fotoğrafınla artık buldum.
The Walking Dead teki Negan242493 dosyayı görüntüle
Jeffrey Dean Morgan
hamlet2006
Bunu iltifat kabul ederim😘.Birebir görsen hiçte böyle olmadığımı görürsün Süleyman kardeşim:komik: adam baya yakışıklı yav;) (volking ded değil volking bed:komik::komik:)
Üstadım siz buna 3 basarsınız. Dünkü mesai çıkışlı 41.9 luk sürüşte sizin yakışıklı Fransız ile resimdeki haliniz kimin daha yakışıklı olduğunu ortaya koymuş👋👍👍👍

Son düzenleme:
hamlet2006
Bunu iltifat kabul ederim😘.Birebir görsen hiçte böyle olmadığımı görürsün Süleyman kardeşim:komik: adam baya yakışıklı yav;) (volking ded değil volking bed:komik::komik:)
Sakın iltifat olarak kabul etme. Bu adam senin kadar karizmatik olamaz. Hem Aydemir Akbaşın etli butlu versiyonu gibi duruyor.:koptum:
@hamlet2006 inanmıyorum bula bula bunu mu buldun? Hadi ama daha karizmatiklerini bulabilirsin. Bu adam Hollywood filmlerinde ajan rolünde çoğunlukla. Birde benim gibi sigara ağzında fosur fosur çekiyor.:)
@Ysryyn kardeşim merhaba.:harika:

Arkadaşlar, yazmıyorum diye çevirmiyorum zannetmeyin, her gün 25 km kesintisiz recovery sürüşüm var ve hiç boş geçmiyorum...

Arkadaşlar, yazmıyorum diye çevirmiyorum zannetmeyin, her gün 25 km kesintisiz recovery sürüşüm var ve hiç boş geçmiyorum...
Her gününe maşallah olsun. Yeni sezonu açacağım bende. Saati resetlemenin zamanı geldi. :harika:

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
(link).

Google'a sorduğum zaman her yerde bu haber çıkıyor karşıma. Durum böyleyse size nasıl ceza kesebiliyorlar?

DHA haberinde de şöyle bir olay gördüm;
Screenshot_20201004-015710_YouTube.jpg

DHA haberinde de şöyle bir olay gördüm;
Screenshot_20201004-015710_YouTube.jpg

Linkini de bırakayım;

47.47 km ile başladık gibi...
2 saat 5'
ort kadans 77 rpm
yükseklik kazancı 445 m...

47.47 km ile başladık gibi...
2 saat 5'
ort kadans 77 rpm
yükseklik kazancı 445 m...
Bugün 18 km ile 2020-2021 sezonunu açtım bakalım. Yaw arkadaş ne kadar özlemişim bisikletimi. 37 gün olmuş pedallamayalı.
20201004_165029.jpg

@nbparkin maşallah diyelim. :harika:

@Tutmosis89 nerelerdesin. Sağlığın , sıhhatin iyidir İnşallah. :)

Bugün @makay58 ile zorlu bir tur planladık (meşhur Yağdonduran yokuşu) fakat daha zoru yokuş sonrası 30+KM mıcır yol oldu 😡 Yol yapım çalışmaları yüzünden mıcır ve uzamış ve yavaş gitmek zorunda olduğumuz yolda çok "çile" çektik. Sürenin km'ye göre fazla görünmesi mıcırlı yok yüzünden 😡Dönüşü ne yazık ki otobüs ile yapmak zorunda kaldık.

Şarj sorunu yüzünden sadece Sivas-Kangal arası gidişi kayıt aldım 97KM. Bu sırada otobüse 4 saat civarı vardı ve bizde yine meşhur Balıklı Kaplıca'ya (doktor balıklar) gittik 28KM. Toplam 125KM ile yetindik 😏

Bu arada Hafik, Zara, Yıldızeli, Ulaş, Şarkışla, Gemerek ve bugün Kangal. Toplamda 🚴 ile 7. ilçem oldu.

242786 dosyayı görüntüle242787 dosyayı görüntüle

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@necmeddin iyiyim abi sağol. Korona mevzusu sıktığı için artık buraya ve korona ile ilgili başlıklara bakmıyorum. Haberlerde de takıp etmiyorum. Sürüşlere hız kesmeden devam. Ben de sezon sonu, off sezon , evde kal gibi konular yok.😀 Herşartta sürüşe devam. İsrafil Sur u üfleyene kadar devam.

@Voltaire dostum doktor balıklara bir masaj yaptıraydın bari gitmişken. Çok gergin gördüm seni çokkkk. Gören duyanda 40 ından sonra estetik yaptırmış sanacak. :koptum:
@necmeddin iyiyim abi sağol. Korona mevzusu sıktığı için artık buraya ve korona ile ilgili başlıklara bakmıyorum. Haberlerde de takıp etmiyorum. Sürüşlere hız kesmeden devam. Ben de sezon sonu, off sezon , evde kal gibi konular yok.😀 Herşartta sürüşe devam. İsrafil Sur u üfleyene kadar devam.
Anlıyorum kesinlikle baydılar. Arada bu başlığa strawa, foto yükle ki feyz alıp Sur üfleninceye kadar bizde devam edelim.:harika:

@Voltaire dostum doktor balıklara bir masaj yaptıraydın bari gitmişken. Çok gergin gördüm seni çokkkk. Gören duyanda 40 ından sonra estetik yaptırmış sanacak. :koptum:

Anlıyorum kesinlikle baydılar. Arada bu başlığa strawa, foto yükle ki feyz alıp Sur üfleninceye kadar bizde devam edelim.:harika:

Girdik suya kaçar mı 😊

Bu arada dün yorgunluktan belirtmeyi unuttum, gergin gördüm dediğinde haklısın çünkü öyle görünüyor ki kendimi mıcırlı yolda çok kastım ve sağ bacakta ne yazık ki menisküs yırtığı oluştu (turu zaten acılar içinde zor tamamladım). Bugün spor hocamda menisküs yırtılmışa benziyor dedi çünkü bacak kilitleniyor, açılmıyor, üzerine rahat basamıyorum, şiddetli bir ağrı oluşuyor 🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Anlaşılan bir süre sahalardan uzak duracağım. Hatta galiba yaş itibariyle benim motosiklete geçme vaktim geldi diye düşünmeye başladım bile...

@Voltaire daha 40 (tabi doğruysa) yaşında görünüyorsunuz.
Benim başıma da benzer olaylar (sakatlıklar) geldiğinde bir, iki gün binmiyor. Sonrasında biraz biraz açmaya çalışıyorum. Zorluyor ama açılıyor.
Pes etmeyin bu kadar kolay.😉

Geri