Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Ben son birkaç yılda sürekli Türk insanındaki gereksiz araba merakını sorguluyordum. Araba fiyatlarının pahalı olmasının yanında yürütme maliyetinin de yüksek olması ve park yeri bulma ve yoğun trafik gibi sorunlar da bende araba alma düşüncesinin mantıksız olduğunu uyandırdı. Hayatı kolaylaştırsın diye alınan bu motorlu götürgeçler aslında hayatı sanıldığı kadar kolaylaştırmıyor bence. O sebeple bisiklete yöneldim. Corona kaynaklı kısıtlamalar yüzünden toplu taşıma da daha verimsiz bir hale gelince bisikleti temel ulaşım aracı haline getirdim. Uygun bir yol bisikleti aldıktan sonra her yere bisiklet ile gitmeyi planlıyorum. Bir de bu maske denen şeyi hiç sevmiyorum, beni boğuyormuş gibi hissediyorum. Bir taraftan özgürce pedal basarken diğer taraftan da havadaki oksijeni serbestçe içime çekmek istiyorum.

Scudo
@Ysryyn
Ebu Hureyre gibi kedicik babası:harika:
Estağfurullah üstadım. Kilometrelerce yol gidiyoruz hepimiz, dağ başında veyahut yol kenarında kediler çok var. Yavru veya anne kedi. İnsanlar onlar yemek bulur diyor, yahu sen ben vermezsek nereden bulacak. Gezerken yanımda herzaman 3 veya 5 kilo mama oluyor sürekli. Bari gezdiğim bir işe yarasın. Emanetler bizlere. Evimde 13 kedim var bu arada😂üstadım takip edebilirsiniz (sokakkedisipisipisi) insta adresim. 👋

@Ysryyn Hocam 1 tane daha alın uğursuzluk bozulsun.😁.Birinin tezgaha çıkması var (evyede yatıyor), 13 ünün çıkması var..Sabrınıza şapka çıkarıyorum..👏

Mahdut bir vakte kadar kefeni yırttık. Korona beni, m.a.clay in george foreman a sağlı sollu aparkatlar ile giriştiği gibi iyi dövdü yıprattı. Nakavt olmamıza az bir şey kalmıştı. Neyseki ayağa kalkmayı başardık. Hastalık hakkında söyleyeceklerim kimse vay efendim ben sporcu atletik adamım, vay efendim içkim sigaram gece hayatım yok diye kendine güvenmesin. Bu hastalık başka bir şey. Öyle gençliğinize filan bakmıyor. O nedenle sosyal mesafe, maske ve kişisel hijyene dikkat edin. En sağlıklı görünen insan potansiyel hastalık taşıyıcısı olabilir.

Mahdut bir vakte kadar kefeni yırttık. Korona beni, m.a.clay in george foreman a sağlı sollu aparkatlar ile giriştiği gibi iyi dövdü yıprattı. Nakavt olmamıza az bir şey kalmıştı. Neyseki ayağa kalkmayı başardık. Hastalık hakkında söyleyeceklerim kimse vay efendim ben sporcu atletik adamım, vay efendim içkim sigaram gece hayatım yok diye kendine güvenmesin. Bu hastalık başka bir şey. Öyle gençliğinize filan bakmıyor. O nedenle sosyal mesafe, maske ve kişisel hijyene dikkat edin. En sağlıklı görünen insan potansiyel hastalık taşıyıcısı olabilir.
Çok geçmiş olsun.

çok çok geçmiş olsun . Sizin gibi atlatan kişilerden çok duyuyorum bu tarz söylemleri. Bir an önce kurtulmak dileğiyle.

aga mecbur devam edicez eve trainer alcak paramız yok çalışan da yok spordan soğurum ben

Kısmet olursa sezonu 1 ekimde ufaktan açıyorum...
Dur daha iznim bitmedi ,biraz avaraj ver nasıl olsa bir 10.000 km fark atarsın. :)
Arkadaşlar selam. Forumda yeniyim. Forumda konu açılamadığını gördüm. Açacağım başlık spesifik bir destek bekliyor. Başlık açmadan sorabileceğiniz bir alan bulamadım. Yok mudur serbest soru cevap kısmı dostlar?
Hangi konuda yardim istiyorsun yönlendirelim.

İş çıkışı bi ter attık 🤘🏼 (link)
61CAF207-BBBD-4A2A-8553-C5D49DE6A04D.jpeg

Son düzenleme:
Sürmek için izinden güzel fırsat mı var?😅
Çorumda köyümdeyim. Senin bitip tükenmez peyzaj işleri gibi ,çiftçiliğin her bir türü var. Hacı baba her güne bir iş ayarlıyor. Bende çalışıyorum. :koptum: Köyde de bisiklet var fakat dehlemeye fırsatım olmuyor.:)

Geri