Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Tam bisiklet sürecek zamanlar da kimse yokmu bisiklet süren. 10 gün kaldı iznimin bitmesine 5 km kadar da atsam gelip yazacağım şu kutsal :harika: başlığımıza.

Scudo
2020 yılını 16.978 km ile tamamladım. Artık önümüzdeki maçlara bakicaz... :harika: :)
Maşallah. Ben 28 yıllık yaşantım boyunca hemen hemen o kadar km anca yapmışımdır araba otobüs tüm taşıtlar dahil :)

Maşallah. Ben 28 yıllık yaşantım boyunca hemen hemen o kadar km anca yapmışımdır araba otobüs tüm taşıtlar dahil :)
Abi sen ne yaptın ya yaşamamışın ki hayatı. Ben Avrupada İskoçya Ve İrlanda dışında her ülkeyi gezdim.Bu sene de KuzeyAfrika turu yapcaktım .Malta'dan Tunus'a oradan mısıra kadar ama vazgeçtim güvenlik sebeplerinden ötürü.Onun yerine rusya turu yapacağım gürcistan-rusya-kırım.

Abi sen ne yaptın ya yaşamamışın ki hayatı. Ben Avrupada İskoçya Ve İrlanda dışında her ülkeyi gezdim.Bu sene de KuzeyAfrika turu yapcaktım .Malta'dan Tunus'a oradan mısıra kadar ama vazgeçtim güvenlik sebeplerinden ötürü.Onun yerine rusya turu yapacağım gürcistan-rusya-kırım.
Yapacak bir şey yok, bende isterdim gezeyim tur edeyim de liseye geçtiğimden bu yana ne hafta sonum oldu ne yaz tatilim, her boşluk bir iş günü oldu. Bir ara gözlerimde alerji çıktı öyle evdeydim onun bitiminde de Denizli - Marmaris turu yaptık o kadar. Sonunda işe girdim bütçe olanağı çıkacak dedim. Yemin ederim bıkkınlık geldi hem işten hem de hayattan. Mesela bu satırları yazarken bile işteyim dün 2'de girdiğim işten sabah 4'te çıktım genel bir arızadan dolayı. İnşallah Ekim başı +300km daha ekleyeceğim yıllık izin. Daha önce de yazdım şu konuydu galiba "Markette çalıșıyorum sorularınızı alabilirim" imkanını bulduğum dakika düşünmem giderim. Çalıştığım firmanın Avrupa kanadı pandemi boyunca işe gelen çalışanına ekstra teşvik verdi, gelmek istemeyen için evde çalışma imkanı sundu, sağlık sebebi ile izine çıkanlara maaş ödemesini yaptı. Aynı firmanın Türkiye kanadı ise pandemiden dolayı zor durumdayız bu sene maaş zammı olmayacak dediler, tepki çekince hatta ekşi sözlükte dahi konusu açılınca bana %1 zam yapmışlar nasıl harcasam bilemedim :)

Ben 25 km sürdüm bu gün...
Adama bak yaa 25km sürünce sürdüm saymıyo:acpsnr: MAŞALLAH 🧿 (link)
3F865795-2FEB-4836-B1CC-B453C3544401.jpeg

Adama bak yaa 25km sürünce sürdüm saymıyo:acpsnr: MAŞALLAH 🧿 (link)240987 dosyayı görüntüle
Yapacak bir şey yok adam Süper :koptum: ve çok mütevazı. 25 km ona ancak soğuma turu olur. Son 1400 lik yolculuğunda sağlam rampalar arşınladı. Çaktırmadan sürüş stilini arabadan izledim. Bisikletçilik bir adama bu kadar yakışır.
@Süper Dede senin hakkında konuşmuyoruz. @seko35.50 ile ikimiz öylesine aramızda laflıyoruz.:)

@necmeddin Abartmayın yahu...sonra havaya girerim, dünya turuna falan kalkışırım, tam facia olur... :koptum:
Haddim değil ama bence tam zamanı @Süper Dede .😁 İş, güç, ekonomi, düşünecek bir şeyiniz yoksa baharda alın başınızı gidin.
Torunları görmemeye dayanabilecekseniz.😅

Bir gün aslan, timsah, bufalo içiyorlarmış. Saat geç olmuş. Aslan saate bakmış.
-Geç oldu, ben gideyim. Demiş
Timsah,
-Beni bekleyen yok, rahatım. Demiş
Bufalo bir kahkaha patlatıp,
-Lan aslan güleceğim yoktu. Hadi timsahın bekleyeni yok. Sen koskoca kralsın karından mı korkuyon la? (Bufalo niyeyse Ankara'lı oldu 😅) Demiş.
Aslanın kafası önüne düşmüş ve,
-Beni evde inek beklemiyo yeğenim. Ben gibi aslan evdeki. (Bu da Ramiz dayı mı izlemiş ne?) Demiş.
Hadi gülelim.🤣🤣🤣

@Cemal Ç. Hanım ne olacak, parçalar valla... :eek:
Kesinlikle katılıyorum dedeciğim sana.
@Cemal Ç. daha 40 yaş demedi . 70 desem aynı olurum diyecek. Bak gardaşım sana Çorum şivesinde yazayım. " Yoh yoh sen dedin gibi olmuyoh. Kırh diince papileri hanıma gaptırıyon. Aslanken kedi, kurtken tazı oluyon. Hanım koş diyo tazı gibi goşturuyon, hoşt diyo sütten kesilmiş guzu gibi susuyon. Erkeklik nemiş diyon ürkek oluyon. Semtte pazarda canavar gibi eve varınca korkak oluyon. " Ha nolur çok direnirsin 42 yaş deyince yola gelirsin. :koptum:

Kesinlikle katılıyorum dedeciğim sana.
@Cemal Ç. daha 40 yaş demedi . 70 desem aynı olurum diyecek. Bak gardaşım sana Çorum şivesinde yazayım. " Yoh yoh sen dedin gibi olmuyoh. Kırh diince papileri hanıma gaptırıyon. Aslanken kedi, kurtken tazı oluyon. Hanım koş diyo tazı gibi goşturuyon, hoşt diyo sütten kesilmiş guzu gibi susuyon. Erkeklik nemiş diyon ürkek oluyon. Semtte pazarda canavar gibi eve varınca korkak oluyon. " Ha nolur çok direnirsin 42 yaş deyince yola gelirsin. :koptum:
Bazen iyi ki bu kaza başıma geldi diyorum. Ani, zamansız, aşırı yükselmelerim oluyor. Ezelden beni tanıyanlar ses etmeyip beni bana bırakıyorlar. Ses edenle kötü tartışıyoruz.😅
Ben Berck'e gideceğim dediğimde, herkes hanımın kanına girmeye çalıştı. "Gönderme, erkek yalnız oralara bırakılır mı..." gibisinden sözler. Herkese resti çektim gittim.
Memlekete süreceğim dediğimde pek ses edemedi hanım. İnatlaşmak istemedi. Evlilik yıldönümümüzde ben bisikletle yoldaydım.😁
Benden geçti artıkın.🤪
Ekonomik sorunlar olmasa avare gibi dolanırım Dünya'da.😅

Bazen iyi ki bu kaza başıma geldi diyorum. Ani, zamansız, aşırı yükselmelerim oluyor. Ezelden beni tanıyanlar ses etmeyip beni bana bırakıyorlar. Ses edenle kötü tartışıyoruz.😅
Ben Berck'e gideceğim dediğimde, herkes hanımın kanına girmeye çalıştı. "Gönderme, erkek yalnız oralara bırakılır mı..." gibisinden sözler. Herkese resti çektim gittim.
Memlekete süreceğim dediğimde pek ses edemedi hanım. İnatlaşmak istemedi. Evlilik yıldönümümüzde ben bisikletle yoldaydım.😁
Benden geçti artıkın.🤪
Ekonomik sorunlar olmasa avare gibi dolanırım Dünya'da.😅
Aslında derler ya vücut veya hücreler her 7 yılda bir değişime uğrar. Erkek milleti gamsızdır 40 li yaşlara kadar. Kadınlar çocuk sahibi olduktan sonra varını yoğunu yuvasına bağlar. Olmadık şeyleri hesap eder gelecek kaygısı taşırlar. 20 li yada 30 lu yaşlarda biz onların kaygılarına hiç kulak asmayız. Fakat olgun yaşlara geldiğimizde hak vermeye başlarız. Bir olan evlilik rota ve düşünce olarak da birleşir. İşin esası budur. Halk arasında bu işe patileri kaptırma deriz. Kendimizle şakalaşırız.

Yapacak bir şey yok, bende isterdim gezeyim tur edeyim de liseye geçtiğimden bu yana ne hafta sonum oldu ne yaz tatilim, her boşluk bir iş günü oldu. Bir ara gözlerimde alerji çıktı öyle evdeydim onun bitiminde de Denizli - Marmaris turu yaptık o kadar. Sonunda işe girdim bütçe olanağı çıkacak dedim. Yemin ederim bıkkınlık geldi hem işten hem de hayattan. Mesela bu satırları yazarken bile işteyim dün 2'de girdiğim işten sabah 4'te çıktım genel bir arızadan dolayı. İnşallah Ekim başı +300km daha ekleyeceğim yıllık izin. Daha önce de yazdım şu konuydu galiba imkanını bulduğum dakika düşünmem giderim. Çalıştığım firmanın Avrupa kanadı pandemi boyunca işe gelen çalışanına ekstra teşvik verdi, gelmek istemeyen için evde çalışma imkanı sundu, sağlık sebebi ile izine çıkanlara maaş ödemesini yaptı. Aynı firmanın Türkiye kanadı ise pandemiden dolayı zor durumdayız bu sene maaş zammı olmayacak dediler, tepki çekince hatta ekşi sözlükte dahi konusu açılınca bana %1 zam yapmışlar nasıl harcasam bilemedim :)
Abi herkesin hayatı farklıdır.Yaşam kalitesi vs. Bişey diyemem.Üzüldüm ne diyeyim.Benim babam mühendis annem çalışmıyor öyle 5 haneli rakam da almıyor ama kıt kanaat geçiniyorduk.Bende işe girdim çalışıyorum.Ama market yerine daha iyi iş olanağı bulabilirdin. Yabancı dilin falan yok mu?Ben Turkish Ground Service te çalıştım Havalimanın'da şuan Turkish Airlines yer hizmetlerinde çalışıyorum.Bu ülkede insan kendini geliştirirse iyi maaş alır.Ama Avrupada kendini geliştirirsen durumlar çok farklı zira Fransa Nice e gitmiştim. Şans eseri orada Lufthansa'nın region supervisor'u vardı. Küçük bir mülakattan sonra orada çalışmaya başladım.Şuan 21 yaşındayım para biriktiriyorum Pilotaj alacağım Almanya Yada Fransa'da.

@İsmetCanpolat Türkiyedeki genç işsizlik oranı 1/3 ken, geleceğe bu kadar ümitle bakan, üstelikte (sanırım) lise mezunu olan bir arkadaşa denk gelmek ters köşe oldu benim için. 2 oğlum ingilizce bölümlerde okuyorlar, ben senin 1/10 kadar ümitli değilim..Bravo..Hayat sana güzel..Konu dışı yazdık yine..🤐

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
@İsmetCanpolat Türkiyedeki genç işsizlik oranı 1/3 ken, geleceğe bu kadar ümitle bakan, üstelikte (sanırım) lise mezunu olan bir arkadaşa denk gelmek ters köşe oldu benim için. 2 oğlum ingilizce bölümlerde okuyorlar, ben senin 1/10 kadar ümitli değilim..Bravo..Hayat sana güzel..Konu dışı yazdık yine..🤐
Üniversite mezunuyum Aşçılık bölümü .Bu ülke hakkında pek de iyi düşündüğüm söylenemez.Ben kendimi geliştirdim.Ama benim yaşıtlarım dil bilmiyor kitap okumuyor entellektüel seviyeleri yerlerde vs. Avrupadan ne bekliyorsun ki specialiten yoksa zaten bir iş kolunda orada da tercih eldimezsin .İngilizce yabancı dil olarak kabul edilmiyor ki artık. Herkes ingilizce biliyor zaten.Onun dışında zaten okulların uzaktan olduğunu öğrendiğimizden dolayı.Arkadaşlarla Como'ya gidip restoran da çalışacağız.

Geri