Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@İsmetCanpolat Yaşınız 21, ve bir süredir çalıştığınızdan yola çıkarak lise diye düşünmüştüm. Başarılar dilerim..Keşke herkes sizin gibi kendini yetiştirmiş, entellektüel ve "special" olabilse..Ama potansiyel meselesi...Tebrik ederim tekrar..👍👋

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Screenshot_20200919-122346.png

Sağ ayağımda yara olduğu için bu hafta sürmeyecektim ama hem geçen hafta da sürmediğimden hem de @necmeddin abim bu başlıkta mesaj görmek istediğinden çıktım dördüncü sürüşe 😝 Bu rotada dönüş saatlerimdeki rüzgar klasik haline gelse de bugün ilk defa sabah da esiyordu.İncirliova yolundan sonra asfalt bozukmuş,yoksa daha fazla gidecektim.Titremekten hem anam ağladı hem de ayağım iyice acımaya başladı. 😄Dönüşün başlarında deneme sınavına giden bir kardeşimle karşılaştım.Birkaç kilometre beraber sohbet ederek sürdük,belki forumdandır.Şartlardan dolayı tempoya takılmadım,keyifli bir gezinti yaptım.
Bu taraflarda köyler genelde dağlarda olduğundan güzel yokuş antrenmanları yapılabilir ama karayolunda bile sadece bugün 4 farklı köpek saldırısına uğradığım için gözüm kesmiyor şimdilik.

Yakıtım iyi mi?
3 hurma
2 muz
1 lt su
1 büyük, acı, şekersiz kahve (1.80€)
😁😁😁
Screenshot_20200919-132946_Strava.jpg

Check out my activity on Strava: (link)

Uzun bir zaman sonra Anadolu Yakasına yolum düştü. Tek sıkıntı bisiklet ile ilk kez gittiğim Kozyatağı bölgesinde yollara yabancı olmamdı.

kozyatagi-2.jpg

241185 dosyayı görüntüle
Sağ ayağımda yara olduğu için bu hafta sürmeyecektim ama hem geçen hafta da sürmediğimden hem de @necmeddin abim bu başlıkta mesaj görmek istediğinden çıktım dördüncü sürüşe 😝 Bu rotada dönüş saatlerimdeki rüzgar klasik haline gelse de bugün ilk defa sabah da esiyordu.İncirliova yolundan sonra asfalt bozukmuş,yoksa daha fazla gidecektim.Titremekten hem anam ağladı hem de ayağım iyice acımaya başladı. 😄Dönüşün başlarında deneme sınavına giden bir kardeşimle karşılaştım.Birkaç kilometre beraber sohbet ederek sürdük,belki forumdandır.Şartlardan dolayı tempoya takılmadım,keyifli bir gezinti yaptım.
Bu taraflarda köyler genelde dağlarda olduğundan güzel yokuş antrenmanları yapılabilir ama karayolunda bile sadece bugün 4 farklı köpek saldırısına uğradığım için gözüm kesmiyor şimdilik.
Eline koluna sağlık maşallah fırsat bulup yazamadım. Bu forumu elbette seviyorum. Bu başlığa gelince gözbebeğim . Bir ara forum üzerimize yürümüştü bisiklet sürmeyin diye. Burada yaptığımız paylaşımlara dayanamayan fesat ruhlu ,bisikletin b sinden anlamaz ruhlar çok uğraştılar. Biz de çoğuna inat devam ettik sürdük ve gelip burada paylaştık.
3. Haftam oldu izinde işten bisiklete fırsatım yok. 1 hafta sonra azar azar bende paylaşımlarda bulunurum. Aydın'a selam olsun. Her ilçesinde yedim ,içtim. Gençliğim egede geçti. Orası başkadır benim için. Pedalına sağlık eyvallah diyorum.

Yakıtım iyi mi?
3 hurma
2 muz
1 lt su
1 büyük, acı, şekersiz kahve (1.80€)
😁😁😁
241206 dosyayı görüntüle
Check out my activity on Strava: (link)
Cemal gardaşım yine yüzüstü seninde eline ayağına sağlık. :harika:

Bir ara forum üzerimize yürümüştü bisiklet sürmeyin diye. Burada yaptığımız paylaşımlara dayanamayan fesat ruhlu ,bisikletin b sinden anlamaz ruhlar çok uğraştılar.
En başlarda bisikletten hiç anlamayan İspanyollar bisikleti tamamen yasaklarken, yine bisikletten hiç anlamayan Fransızlar 2 km şartı getirmişti.
Bir ara forum üzerimize yürümüştü bisiklet sürmeyin diye. Burada yaptığımız paylaşımlara dayanamayan fesat ruhlu ,bisikletin b sinden anlamaz ruhlar çok uğraştılar.
Biri de bendim;)
O zamanki şartlarda ben daha da sert tedbirlerin uygulanması taraftarıydım değil ki bisiklete binmek.

En başlarda bisikletten hiç anlamayan İspanyollar bisikleti tamamen yasaklarken, yine bisikletten hiç anlamayan Fransızlar 2 km şartı getirmişti.

Biri de bendim;)
O zamanki şartlarda ben daha da sert tedbirlerin uygulanması taraftarıydım değil ki bisiklete binmek.
Daha sonra herkes yaptığı hatanın farkına vardı. Toplu taşıma yerine bisiklet namelerine geçti. Sen eleştirdin. Söylediğin bir çok konu da haklıydın. Bu başlığı takip ettin ,hakaret edenlere benim lafım.
İspanyolu, italyanı veyahut başka millet vız gelir. Allah sağlık afiyet verdiği müddetçe kararımdan dönmeyeceğim. Daha önce ,kahve veya çarşı pazara diye sürdüğüm bisikleti hayatımın merkezine almış durumdayım. Köy işlerini bitireyim dönüşüm muhteşem olacak. :ssrtcbya:

@monder33 size tavsiyem Anadolu yakasında d100 de sürmeyin, çok hızlı akan ve emniyet şeridinin ihlal edildiği bir yok. Rus ruleti oynamaya benzer burda sürmek. Yan yoldan daha emniyetli bir şekilde sürebilirsiniz.
S00919-115013(1).png

Sabah yeni aldığım mosso bisikletimle karakolun önünden geçerken polisler resmen dövecek gibi baktı nedense maske takma zorunluluğumuz yok diye biliyorum doğru mu? yoksa ceza yemiyelim zira maskeyle sürüş imkansıza yakın.

• Hahaha
Teşekkürler D100'de sürmedim, geldiğim yer tam o bölgedeydi Sümko Sitesi, tam dönerken oradan bir fotoğraf aldım. Zaten yollar baya karışık. Dönüş yolunu bulana kadar baya uğraştım. Bir önceki akçam kontrol ettiğim telefon navigasyonunun çalışmayacağı tuttu meret.

Gelirken gelmem gereken yol Fahrettin Kerim Gökay caddesi idi, ilk oranın dönüşünü karıştırdım, Bağdat Caddesi bisiklet yolunu kullanıp (bu vesile ile bir kısmını görmüş oldum) bir müddet oradan gidip Fahrettin Kerim Gökay'a döndüm ve İnönü Caddesi (girerken orayı da baya bir karıştırdım, zaka ile Şemsettin Gİnaltay'a daldım).

Dönüşte kendimi yine Fahrettin Kerim Gökay caddesine attıktan sonra çok zorlanmadım.

Ama dediğim gibi navigasyon meret sorun çıkarmasa bu kadar sıkıntı çekmezdim.

Geçen de başka bir konu da daha söylemiştim. Bİlmediğin bir yola ilk kez gitmek her zaman sıkıntı.

@Vintage.

Son düzenleme:
  • Beğen
Bugün arkadaşlarla güzel bir tur yaptık ve ben 🚴 ile bir ilçeye daha çentik ✔ attım: Yıldızeli. Zara, Hafik, Ulaş'tan sonra Yıldızeli 4. İlçem oldu (telefon pil tasarruf modunda düzgün kayıt almamış bu yüzden sadece dönüşü kayıt ettim. Toplamda100KM civarı).

241310 dosyayı görüntüle

241311 dosyayı görüntüle
Uygulamasını yesinler. Önemli olan beyandır. 100 km üstü sürüşlere eline ,koluna ve ayağına sağlık denir:harika: . Yine 70 görmüşün bak o kadar hız yapma 40 yaş dedin.:)

Uygulamasını yesinler. Önemli olan beyandır. 100 km üstü sürüşlere eline ,koluna ve ayağına sağlık denir:harika: . Yine 70 görmüşün bak o kadar hız yapma 40 yaş dedin.:)

Teşekkür ederim 😁 Hız demişken (birileri ile polemiğe girmeden), benim geçen yol bisikletim ile 84km/s hızla "frenleyerek" indiğim yokuştan, arkadaşım şehir bisikleti ile 87km/s hızla inip birde kayda almış. Videoyu ekliyorum 👇

241329 dosyayı görüntüle

• Beğen
toplu taşıma kullanıp virüse yakalanma riskini yüksek seviyelere çıkarmaktansa bu şekilde sürüş yapmak daha güvenilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Yağmur yağacak mı, yağmayacak mı diye kara kara düşünürken evde kendimi demirci köyünde buldum😂tabi herzaman mama çantamızda👍

Dosyalar

• IMG_20200921_165523_682.jpg
    IMG_20200921_165523_682.jpg
    151,5 KB · Okunma: 45
  • IMG_20200921_150319_128.jpg
    IMG_20200921_150319_128.jpg
    167,7 KB · Okunma: 44
Geri