keremkucuk041
Aktif Üye
- Tepki
- 129
" Devletin Yüz Karaları " ifadesine katılmıyorum, kurumları savunduğum ifadesine de katılmıyorum. Bu kurumların neden savunmaya ihtiyacı olsun ki?Yukarıda bahsettiğiniz iki kurum da malesef bu devletin yüz karaları haline geldi. Daha da fazla birşey yazmaya gerek yok. Maskenin faydasını tabi ki tartışmayacağım ama onunla bu kurumları savunmak da hoş değil.
Covid sürecinde Bilim kurulunun yapması gereken tek doğru karar istifa etmekti onurlu duruş sergileyip bir tanesi yapamadı. İçişleri bakanlığının vukuatlarını saymaya bile gerek yok. Önüne gelen her vatandaşa terörist muamelesi yapmak başlıcası(en güncel örnek Boğaziçi öğrencilerinin kapıları kırılarak gözaltına alınmaları), başka örnekler vermeye bile gerek yok.
Bilim Kurulu hakkında söyledikleriniz de sizin görüşünüzdür, Bilim Kurulu Üyelerine niçin istifa etmeleri gerektiğini de açıklarsanız daha iyi olur.
Sizleri Türkiye Cumhuriyeti Merkez Teşkilatı hakkında daha çok bilgi edinmeye davet ediyorum. İçişleri Bakanının bazı söylemleri hoşunuza gitmiyor olabilir. Hiçbir söylemi de hoşunuza gitmiyor olsa dahi Bakanlığı, Bakanın Makam odasından ibaret sanıyorsunuz herhalde. onca kurum ve kuruluşu, bakanlığın merkez - taşra teşkilatını, onca tecrübeli personelini hiçe sayıp nasıl böyle konuşabiliyorsunuz anlamıyorum.
Sanki bu ülke bizim ülkemiz değil, sanki bu devlet bizim devletimiz değilmiş; üzerine doğmadığımız, üzerinde yaşamadığımız sıradan bir toprak parçasından konuşuyor gibisiniz.
Sağlık Bakanlığının alanınında uzman hekimler ile danışma halinde bulunması sizi neden rahatsız ediyor?
Her bireyin ülke yararına çalışması (yarar sağlamayacaksa zarara da yol açmaması) fikrinin aksine sırf İktidarda bu parti olduğu için herkesin ellerini arkasına mı bağlaması gerekiyor sizce?