Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@Burak Altaç hocam Allah razı olsun.

Evet arkadaşlar günün skoru, 6 km ve tekerin gidere takılması sonucu ızgara işte yaw, ızgaraya girdim. Km ölçer, harika zilim, lambam kırıldı. Fren vites kollarında deformasyon var.Ek masraf çıktı. Güzel bir uçuş oldu , ayakkabıların kilitten bu kadar kurtulduğuna ilk defa şahit oluyorum. Ne uçuştu be Abi o kadar uçakla yolculuk yaptım böyle zevkli bir uçuş olmamıştı. 🤣
Dizlerim kore harbinden çıkma gibi oldu. Sol bileğim biraz incindi. Yok yaw dağcı adamın şehirde ne işi var bunu anladım. Kaza kesinlikle kaza, benlik bir şey yoktu.

Pazartesi bakacağım artık, bisiklette çok sorun yok gibi. Buna rağmen sürmeye devam.:harika:

@necmeddin abi geçmiş olsun sende nazar var kesin dikkat et kendine

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@abidin3714 sağolasın bilmiyorum kardeşim , ramazanda mecbur olduğum için şehirdeyim. Ramazandan sonra bildiğim rotalarda sürerim zaten.

@MertV eyvallah sağolasın.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn

Evet arkadaşlar günün skoru, 6 km ve tekerin gidere takılması sonucu ızgara işte yaw, ızgaraya girdim. Km ölçer, harika zilim, lambam kırıldı. Fren vites kollarında deformasyon var.Ek masraf çıktı. Güzel bir uçuş oldu , ayakkabıların kilitten bu kadar kurtulduğuna ilk defa şahit oluyorum. Ne uçuştu be Abi o kadar uçakla yolculuk yaptım böyle zevkli bir uçuş olmamıştı. 🤣
Dizlerim kore harbinden çıkma gibi oldu. Sol bileğim biraz incindi. Yok yaw dağcı adamın şehirde ne işi var bunu anladım. Kaza kesinlikle kaza, benlik bir şey yoktu.

Pazartesi bakacağım artık, bisiklette çok sorun yok gibi. Buna rağmen sürmeye devam.:harika:
Benle alakası yokmuş sayın @hamlet2006 .😅 Sayın @necmeddin düşünce dediğiniz kadar hasar almayı nasıl başarıyorsunuz? Dağcı adam düşmeyle karı-koca gibidir. Öyle bir anlatıyorsunuz ki duyan "ilk defa düşümüş" diyecek.
Hanımın bana birinde dediği, "sen hala bisikletten düşüyor musun" diye sormuştu. Bende "yok ben uzay mekiği gibi taşıyıcımı bırakıyorum" demiştim.
Kilitli pedal olunca oda olmuyormuş. Bütün bir halde fırınlanmış kuzu gibi gidiyorsunuz.🤪
Geçmiş olsun bu arada. 😁

@Cemal Ç. Eyvallah sağolasın. Dağda düşsem canıma minnet , şehirde düşmek , her defasında karizma gidiyor. :koptum: Bu defa 3 güne zor binerim. Hayırlısıyla ramazan bitsin , şehirdekilerin fesat bakışlarından kurtulacağım. Zaten merzifonda hakkıyla süren yok. Birde gözleriyle yiyecekler arkadaş.

Takılberi gibi takıla takıla yürüyorum.:ssrtcbya: Koça forumda nefesi güçlü bir zatı muhterem yokmu yaw.:D

Çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun @necmeddin Yaralanmalar ve bisikletteki hasarlar için üzüldüm. Maddi ve fiziksel tarafı bir yana, psikolojik olarak yoruyor insanı.

Diğer yandan, bol uçuşlu bir hafta oldu bizim için :D Biliyorum, kaza bisikletin doğasında var. Bu durum elbette sadece bisiklet için geçerli değil. Örneğin benim bir arkadaş vardı, duran arabaya çarpmıştı, YAYA olarak... Yıllarca dalga geçtik çocukla. Neyse, tekrar geçmiş olsun. Daha kötüsü de olabilirdi diyerek kendimizi teselli etmenin tam zamanı...

@necmeddin tüh...geçmiş olsun kardeşim...

sen bu işi ufaktan seriye bağlamaya başladın sanki..🙃😀
(allah göstermesin)

@necmeddin bey geçmiş olsun.

Sağlık ocağına, hastaneye, eczaneye, markete, kargoyu getirmeyen şubeye, her yere bisikletle gidiyorum. Son zamanlarda, yollarda daha fazla bisikletli görmeye başladım. Ayaküstü sohbetlerde imrenenler, bütçe dostu bisiklet önerisi isteyenler oluyor.

20200514_152140.jpg

Yollar önümde kıvrılıyor, düşemiyorum,
Coronadan bir yere oturamıyorum,
Bir oraya, bir buraya dümen çeviriyorum,
Nereye gitsem bilemiyorum.

Benden şair olmaz, düz yazı deneyeyim bari.🤣

Screenshot_20200516-125640_Strava.jpg

(link)
İki defa lastik patladı, eve 700 m kala arka vites rubleye sarıldı ve kırıldı. Allahtan kulak kırılmadı. Allah beterinden korudu çok şükür. Wikiloc yine 5 km yi yedi...

@Süper Dede allah korumuş, geçmiş olsun abi..iyiki millere filan girmemiş..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri