Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
EyvAllah da nedenini anlamadın sayın @hamlet2006.

Her Allahın günü düşüyon be kardeşim,nasıl olsa bugün yarın yine düşecen; hazır yazmışken seni de aradan çıkarayım dedim. :ssrtcbya:

EX5dUQBXYAAeiT7.jpg

Katılır mısınız bilmem.

Selamlar genelge derki
" Kısıtlamanın olduğu 18 Mayıs Pazartesi ve 19 Mayıs Salı günleri marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar 10.00-16.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Vatandaşlar (65 yaş ve üzeri ile 20 yaş ve altında bulunanlar hariç olmak üzere) zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav ve kasaplara gidip gelebilecektir. Aynı saatler arasında marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek. "
ben pazartesi salı markete ekmek süt almaya gitmeyi planlıyorum bisikletimle :ssrtcbya:
ama tarafik kanunu derki : 10) Bisiklet: (Değişik:RG-21/3/2012-28240) En çok 3 tekerleği olan ve üzerinde bulunan insanın adale gücü ile pedal veya el ile tekerleği döndürülmek suretiyle hareket eden ve yolcu taşımalarında kullanılmayan motorsuz araçtır.
tarfik polisinin bundan haberi varmıdır acep?
karantina sürecinde hiç deneyen oldumu

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
ben pazartesi salı markete ekmek süt almaya gitmeyi planlıyorum tabi araç sayılmayan bisikletimle
Ne yazık ki (aslında "ne yazık ki" dememem lazım) bisiklet yasalarda motorsuz taşıt, yani araç olarak geçer.

@Voltaire @Süper Dede @Aybek Cihan @HakanAydn @sametmrc@hamlet2006 arkadaşlar, ağabeyler , canlar çok sağolun Allah razı olsun, mesajlara yeni dikkat edebildim ismini atladığım arkadaş olabilir çok sağolun toparlıyoruz çok şükür.

@Süper Dede Mümtaz abim çok geçmiş olsun.

Her Allahın günü düşüyon be kardeşim,nasıl olsa bugün yarın yine düşecen; hazır yazmışken seni de aradan çıkarayım dedim. :ssrtcbya:
Yaw kardeşim gülmekten kırıldım, çok zekice olmuş , hay Allah razı olsun moral oldu . Gülmekten dizim sızladı , adama bak ya peşin peşin geçmiş olsun diyor.@Cemal Ç. ye adımız çıktı , dile düştük daha.

@cazci saatler olsun.

@Süper Dede Mümtaz abim çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim Necmeddin biraderim, bunlar hayatın gerçekleri. Hep dümdüz gidilmiyor, arada bir aksilikler olacak ki iyi günlerin kıymetini bilelim. Hepimize kazasız belasız günler dilerim... :) :harika: 😍

Katilmamak mümkün değil 👏👏
Selamlar genelge derki
" Kısıtlamanın olduğu 18 Mayıs Pazartesi ve 19 Mayıs Salı günleri marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar 10.00-16.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Vatandaşlar (65 yaş ve üzeri ile 20 yaş ve altında bulunanlar hariç olmak üzere) zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav ve kasaplara gidip gelebilecektir. Aynı saatler arasında marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek. "
ben pazartesi salı markete ekmek süt almaya gitmeyi planlıyorum bisikletimle :ssrtcbya:
ama tarafik kanunu derki : 10) Bisiklet: (Değişik:RG-21/3/2012-28240) En çok 3 tekerleği olan ve üzerinde bulunan insanın adale gücü ile pedal veya el ile tekerleği döndürülmek suretiyle hareket eden ve yolcu taşımalarında kullanılmayan motorsuz araçtır.
tarfik polisinin bundan haberi varmıdır acep?
karantina sürecinde hiç deneyen oldumu
Ben o saatlerde bisiklet ile gidiyorum fırına markete bir kere denk geldi alışveriş için çıktım dedim birşey demediler. Uzerimde kask gözlük forma falan yoktu günlük kiyafetler vardi. Yarın da yine bisiklet ile gideceğim ufak tefek işler için.

hava çok sıcak, 42 dereceye kadar çıkacak bugün. balkonda duramıyoruz...bisikletsiz 5. gün..🙁

Son düzenleme:
Geri