Allahtan pedala yüklenmedim, yoksa kulağı da kıracaktık, arkada ne varsa birbirine girecekti...bir de eve çok yakın olması büyük şans...@Süper Dede allah korumuş, geçmiş olsun abi..iyiki millere filan girmemiş..
@cazci çok teşekkür ederim...
Allahtan pedala yüklenmedim, yoksa kulağı da kıracaktık, arkada ne varsa birbirine girecekti...bir de eve çok yakın olması büyük şans...@Süper Dede allah korumuş, geçmiş olsun abi..iyiki millere filan girmemiş..
Sağolasın biraderim...
EyvAllah da nedenini anlamadın sayın @hamlet2006.@Cemal Ç. geçmiş olsun
EyvAllah da nedenini anlamadın sayın @hamlet2006.
Sağolasın kardeşim, ne bileyim nazar mı acaba...Allah hepimizi muhafaza eylesin inşaallah...Süper Dede
geçmiş olsun mümtaz abi,nazar desem?
226846 dosyayı görüntüle
Katılır mısınız bilmem.
Ne yazık ki (aslında "ne yazık ki" dememem lazım) bisiklet yasalarda motorsuz taşıt, yani araç olarak geçer.ben pazartesi salı markete ekmek süt almaya gitmeyi planlıyorum tabi araç sayılmayan bisikletimle
Hocam bence o riske girmeyin ters bir memura denk gelirseniz ceza yiyebilirdiniz.tarfik polisinin bundan haberi varmıdır acep?
3 taneden fazlası çeteye girer, söyleyeyim@Burak Altaç evdeki hiyerarşiden yana problem yoksa sahiplenin gitsin bunlarda bizim toromanlar 226739 dosyayı görüntüle
Yaw kardeşim gülmekten kırıldım, çok zekice olmuş , hay Allah razı olsun moral oldu . Gülmekten dizim sızladı , adama bak ya peşin peşin geçmiş olsun diyor.@Cemal Ç. ye adımız çıktı , dile düştük daha.Her Allahın günü düşüyon be kardeşim,nasıl olsa bugün yarın yine düşecen; hazır yazmışken seni de aradan çıkarayım dedim.
Çok teşekkür ederim Necmeddin biraderim, bunlar hayatın gerçekleri. Hep dümdüz gidilmiyor, arada bir aksilikler olacak ki iyi günlerin kıymetini bilelim. Hepimize kazasız belasız günler dilerim... 😍@Süper Dede Mümtaz abim çok geçmiş olsun
Katilmamak mümkün değil 👏👏226846 dosyayı görüntüle
Katılır mısınız bilmem.
Ben o saatlerde bisiklet ile gidiyorum fırına markete bir kere denk geldi alışveriş için çıktım dedim birşey demediler. Uzerimde kask gözlük forma falan yoktu günlük kiyafetler vardi. Yarın da yine bisiklet ile gideceğim ufak tefek işler için.Selamlar genelge derki
" Kısıtlamanın olduğu 18 Mayıs Pazartesi ve 19 Mayıs Salı günleri marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar 10.00-16.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Vatandaşlar (65 yaş ve üzeri ile 20 yaş ve altında bulunanlar hariç olmak üzere) zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav ve kasaplara gidip gelebilecektir. Aynı saatler arasında marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek. "
ben pazartesi salı markete ekmek süt almaya gitmeyi planlıyorum bisikletimle
ama tarafik kanunu derki : 10) Bisiklet: (Değişik:RG-21/3/2012-28240) En çok 3 tekerleği olan ve üzerinde bulunan insanın adale gücü ile pedal veya el ile tekerleği döndürülmek suretiyle hareket eden ve yolcu taşımalarında kullanılmayan motorsuz araçtır.
tarfik polisinin bundan haberi varmıdır acep?
karantina sürecinde hiç deneyen oldumu