Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Ben süremedim bugün hava neredeyse gün boyu yağdı.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@Tutmosis89 çıkmadığına iyi yapmışsın üşütmüşüm bugün yağmurda :)

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
@Atasoy abi maşallah sen komple marketi almışsın 😂 Gören herhalde bu adam manyak demiştir bize yanlız

@Atasoy hocam bisiklet sürmek için bahane üretiyon her halde,ben öyle yapıyorum, ekmek almaya çıkıyorum bi 10 km atıyom. :)

Ağalar ister 5km yap ister 150km yap,telefon çalınca hanım “şu alınacak” dedimi olay bitmiştir😂 ne fors kalır nede karizma😂 o torba gidona asılacak:koptum:

Dosyalar

• E42A90BB-6E93-4BBA-AF7D-0FD1DED9F994.jpeg
    E42A90BB-6E93-4BBA-AF7D-0FD1DED9F994.jpeg
    1,2 MB · Okunma: 118
Havada bizle oyun oynuyor. Cumartesi günü pırıl pırıldı. Çıkacağım dediğim pazar günü ama nasıl bir fırtına vardı sorma felaket gibi. Pazartesi yine güneşli. Oyyyyy 2020 twenty twenty yılı ben senin gözlerinden öperim.

Mahallede "(link)" gezisi.

Süre: 51 dakika
Mesafe: 11 km
Ortalama: 14 km/sa

20200406_202437.jpg

Screenshot_20200407-044226_Strava.jpg

Son düzenleme:
Ben biniyorum valla burada evimden çıktıktan 200 metre sonra ormandayım. Güneşli havada ormandan dağdan bayırdan geçmez virüs. Tersine zaten otoriteler kuvvetli bir bağışıklık sistemi için spor yapmayı tavsiye ediyor.
15 milyon insanla beraber beton yığınları arasında yaşayan İstanbullular için risk tabii bir nebze daha büyük.
30 kişilik peloton yapmadığınız müddetçe kendi başınıza bisiklet sürerken ister istemez belli bir mesafe bırakmak durumunda kalıyorsunuz ve diğer ulaşım araçlarına göre daha güvendesiniz.

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenlerde bugün: İngiltere başbakanı Boris Johnson. Hem de hastayken.

Şimdi hastanedeymiş.

O değilde, iki ülke arasındaki farkı görebiliyor musunuz? Bizim ülkenin başkanı ile eşdeğer bir makama sahip olan İngiltere'nin başbakanı, üzerinde paspal kıyafetler ile bakkala gidip diğer müşterilerle birlikte sıra bekleyip para ile alışveriş yapıyor. Bizim ülkenin başkanını geçtim, ufak bir ilçenin kaymakamını, belediye başkanını bile böyle bir alışverişte göremezsiniz. Hepsinin alışverişi özel siparişle alınır ve korumaları aracılığı ile evlerine bırakılır. Şimdi anlıyor musunuz neden bu ülkeler vatandaşlarına "biz size bakacağız siz evde kalın" diyebiliyorken, bizim ülkemiz iban numarası paylaşıyor. Başka söze gerek yok sanırım.

NOT: Videonun sonunu daha yeni gördüm, adam bi de bakkala bisikletle gelmiş. Ve bisikletine kilit takmış. Bisikleti bekleyen koruma filan da yok ha. Daha da bişey demiyorum. Yuh olsun. Onlara değil bize.

O değilde, iki ülke arasındaki farkı görebiliyor musunuz? Bizim ülkenin başkanı ile eşdeğer bir makama sahip olan İngiltere'nin başbakanı, üzerinde paspal kıyafetler ile bakkala gidip diğer müşterilerle birlikte sıra bekleyip para ile alışveriş yapıyor. Bizim ülkenin başkanını geçtim, ufak bir ilçenin kaymakamını, belediye başkanını bile böyle bir alışverişte göremezsiniz. Hepsinin alışverişi özel siparişle alınır ve korumaları aracılığı ile evlerine bırakılır. Şimdi anlıyor musunuz neden bu ülkeler vatandaşlarına "biz size bakacağız siz evde kalın" diyebiliyorken, bizim ülkemiz iban numarası paylaşıyor. Başka söze gerek yok sanırım.

NOT: Videonun sonunu daha yeni gördüm, adam bi de bakkala bisikletle gelmiş. Ve bisikletine kilit takmış. Bisikleti bekleyen koruma filan da yok ha. Daha da bişey demiyorum. Yuh olsun. Onlara değil bize.

Dün gece yoğun bakıma almışlar. Nazar ettik adamı..

@Cem Coşkun Nazar ettiğini sanmıyorum hocam, güzel bir paylaşımdı, hem bisiklet sürmesi hemde sıradan vatandaşlar gibi halkın içine katılması görülmesi gereken bir olaydı. Tez zamanda atlatır İnşallah .
Bu hastalık her ne kadar insanları kapalı duvarlar arasına saklamış olsada , insan olmak kavramını farkında olmayanlara tekrar hatırlattı.

Bisiklet: B'Twin RR 540
Süre: 44.07 dk.
Mesafe: 12.78 km.
Ortalama: 17.3 km/sa
Yolcu: Oğlum 😋

Bu sefer polis munisipale (police municipale, bekçi) yakalandık 🤪.

Geri