Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Ben de dün kız arkadaşıma topladığım bisikletle ulaşım amaçlı çıkmak zorunda kaldım. Zorunda kaldım diyorum çünkü ben xxl kadro kullanan biriyim, bu bisiklet ise s kadro :komik: Uzun zamandır bisikletsiz olduğum için her ne kadar bisiklet ufak olsa da keyif aldım.
222965 dosyayı görüntüle
Kendime toplayacağım bisikleti nasılsa sokağa çıkma yasağı gelir diyerek bekletiyordum. O yönde hiçbir aksiyon görmeyince en sonunda dayanamayıp parçaları tedarik etmeye başladım. Neredeyse tüm parçalar tamamlanmıştı ki dün 48 saatliğine sokağa çıkma yasağı geldi. Eğer parçaları tedarik eder de toplamaya çalışırsam tamamen sokağa çıkma yasağı ilan edilebilir. O yüzden kimse sabrımı sınamasın. :snzdglsn:

Bir ay boyunca tamamlansın diye bekledim. Perşembe günü tamamlandı, bugün dağlarda bağlarda güneş ve baharın güzellikleriyle turlamayı planlıyordum ama yasak geldi. 3 haftadır bisiklete binmiyorum çıldırmak üzereyim. Allah'tan evden çalışıyorum ve Pazartesi Salı günü yerine bugün ve yarın çalışacağım. Şimdi Pazartesiye kadar dayanman gerekiyor.

IMG_20200409_221104_2.jpg

Büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlara Allah sabır versin. Bazen kendime kızıyorum burada bencilce paylaşımlar yaptığım için. Son bir ayda sadece 2 gün çıkmadım. Halden anlamak lazım.

1 aylık şahsi karantinamdan sonra dün bir arkadaşımın çağrısı üzerine dayanamayıp arkadaşımın Kartal'daki evine gitmiştim tam da sokağa çıkma yasağı açıklandığında minibüs yolu üstünden Göztepe'deki eve dönüyordum bomboş yollar bir anda madmax'e döndü araçlar yardırıyordu yer yer sağ şeritin ortasında araçlar dörtlüleri bile yakmadan durmuştu bir de bisiklette ayna kullanmaya alışığım ama apartmanda yaşamayı bilmeyen ayılar sağolsun kapalı otoparkta bisikletinin yeri bana sormadan değiştirilmiş bir de aynası kırılmıştı ayna olmadığı için sürekli arkama bakıyordum ve bu yüzden az kalsın otoparktan canhıraş bir şekilde çıkan otomobile çarpıyordum.

Haydi bakalım bendende kıyak olsun yaptığım sürüş saatlerini ve km leri yazmayacağım 2 gün için Süper Dedem gaza gelir maazallah yaylalara doğru kaçamak yapar. Yok sonra jandarmalarla uğraşır falan filan :koptum:

@turbotx150 Hocam çok geçmiş olsun.

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Bu biraz meydan okumak gibi olmuş. Genel anlamda konuşmayalım, utandırırım 😂.

Sakin ol champ...Sen Türkiye'de değilsin,sen Fransa'dasın hatırlatırım.Sen zaten Macron dayının bisiklete binme yasağını kevgire çevirmiş, Fransa'da Fransızlara karşı Fransız kalmış adamsın.

Arkadaşlar zaten yanlış anlıyorsunuz; yasak adı sokağa çıkma yasağı, yani dağa, araziye falan değil:harika:
Aynen üstadım haftasonları arkadaşın dağ evinde kalacağım. 1000.-1200 mt irtifada surusler yaparım. Haftaiçi calismaya mecbur devam. Artik haftasonlari hep yasak olucaktir. Yol bisikletine ara verip bu süreç icerisinde mtb yapicaz. Insanlardan uzak keyifli oluyor.

@Ziya On Road bu konuda bir video paylaşsanız bisikletinin renginden memnun olmayanlar ya da değişim isteyenler için çok değerli bir başvuru kaynağı olabilirdi.

Geri