Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
"Cemal Ç., post: 2445111, member: 66472"
Dön be baba dönelim 3

223096 dosyayı görüntüle

Dipçe: İki saate tamamlasam 50 km'yi geçecekmişim 😅.

》Şuna bak hele bizim sürüş arada kaynadı 🤣.《

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Scudo
(link)

cuma günü şöyle bi turladım arkadaşla. yol bisikletimle en uzun turum oldu. 100 e rahat tamamlardım ama hem karanlığa kalmak istemedim hem de dizim biraz ağrıdı çekindim. yollar boş olunca güzel oluyor tabi.

parklar, yollar polis kaynıyor. sahilde gurup halinde oturanlara gözümün önünde ceza kestiler. geri dönüşte bizi de bir polis durdurdu. spor amaçlı sahil şeridinde bisiklete binmek, koşmak vs yasak dedi. normalde cezai işlem gerektiriyormuş ama iyi niyetimden dolayı işlem yapmayacağım dedi bu seferlik. tekrar görürse yazarmış. görmezsin merak etme dedim.

trafik polisleri iett ve halk otobüslerini durdurup sürekli kontrol ediyor. oturma düzenlerine vs bakıyorlar. bu da topluma ayrı çile ve risk olmuş tabi. otobüs duraklarında oldukça yığılma vardı. insanlar hep dip dibeydi. yeterli yolcusu olan otobüs durmuyor durakta. duraktakiler de basıyor isyanı. kalabalık da cabası.

İki saate tamamlasam 50 km'yi geçecekmişim 😅.

Baya bi yanlış anlamışsın, yerdeki kurt gökteki akdoğan :tskler:
Macron dayı ne dedi.İki kmden az bisiklete binebilirsiniz dedi.Sen herhalde 2 saatten az anlamışsın.Durup durup ''2 saate'' tamamlasaydım diyorsun.Senin bisiklete binme hakkın 2 km altında olmaktı; 2 saatin altında değil.:ssrtcbya:

@hamlet2006 mesaj kotan dolmuş haberin olsun. bilerek silmiyorsan bişey diyemem :D

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Tutmosis89 Yazdıklarımı tekrar bi dikkatli oku ben bisiklete binmiyordum yürüdüm geldim parkurda da birkaç tur koşarım diye gelmiştim ceza filan da yemedim ... :acpsnr:
Ben sana ceza yersin falan demedim. Bisikletli birkaç kişi merkezi yerlerde gezdiği için ceza yemiş ona istinaden.

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Bugün geçen haftadan daha fena. İnsanlar dışarı çıkmış Ankara'da. Trafik başlamış.
Sabah işe bisiklet ile geldim saçma sapan bir agresiflik bir gerilim vardı trafikte. Aman dikkatli olun dostlar...

Dön be baba dönelim 4

Screenshot_20200413-134303_Strava.jpg

İzin olsa sıtadyuma gideceğim de iki km'den uzak. Dönmek zevkliymiş yav.

hafta içi de sahilde bisiklet sürmek yasak mı şimdi yarın hava güzel çıkayım diyordum ama ?

Tebrikler, abi ben seni nereden tanıyorum? :)
asy.net'ten olabilir mi?
hafta içi de sahilde bisiklet sürmek yasak mı şimdi yarın hava güzel çıkayım diyordum ama ?

ben de bunun cevabını arıyorum, sahil olmasa bile ana yolda biraz sürmek istiyorum, ruhum daraldı.
balaklava, gözlük vs ekipmanlarını taktıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum ama uzman birinden görüş almak lazım.

sahil şeritlerinde spor amaçlı faaliyetler yasak arkadaşlar. cuma günü bizzat deneyimledim. polis ceza yazıyor. ben iyi niyetlisine denk geldim de yazmadı allahtan. koşu, bisiklet, banklarda birden fazla kişi oturmak gibi şeyler yasak. gözümün önünde 3 kişilik bir guruba ceza kestiler. @brstrmn @Hidiman

Ben bugün dağda bisikletimle sobe oynadım , Allahtan dağda taşta kimse yoktu. :koptum:

20200413_170023.jpg

Taşın arkasında ce eeee dedim. Oksijene doydum, gerçi eksik olmuyor bizim buralarda. Yükseklik fazlaydı ancak 3 saatte 20 km ile günü tamamladım.:harika:

Sahil ,park genelinde yürüyüş vb her türlü faaliyet yasak.bisiklet dahil. onun dışında yasal bir mevzuat yok. Ben bugün 5 arkadaşa denk geldim. He ben sahilde gezerim diyen cezasını öder o ayrı konu

Geri