Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Buralarda bize pek karışan eden yok şehir giriş çıkışında polis ve jandarma çevirmelerinde çoğu zaman durdurmuyorlar bile. virüse rağmen biniyoruz ama havalar hep mantar. hep fırtına rüzgar223458 dosyayı görüntüle
Süper 👏
Bizim buralarda da hava süper ama bisiklet forum ve polis korkusundan çekinerek işte biniyoruz.

IMG-20200416-WA0017.jpg

IMG-20200416-WA0053.jpg

IMG-20200416-WA0018.jpg

IMG-20200416-WA0023.jpg

Yorumsuz... :D :cool::hımm:

Hafta sonları sokağa çıkma yasağı olunca ben de izinleri pazartesi, salıya kaydırdım. Pazartesi dağlara vurduk kendimizi 130 km de 2400m tırmanış iyi geldi. Salı günü yorulduk düz yol yapalım dedik. Şehir dışına çıkartmazlarsa en fazla döneriz dedik yola koyulduk. Eskişehir çıkışında polis hayat size güzel deyip uğurladı. Biz noktalardan geçerken dikkat çekmemek için uğraşıyoruz, kafalar önde. Bu sefer Kütahya girişinde polis bize el sallayarak selam verdi. Kütahyada her zaman gittiğimiz yerde yemeğimizi yedik, çayımızı içtik döndük. Şimdi aklıma takılıyor, polis bize hayat size güzel falan dedi ya acaba bisikletçilere pozitif ayrımcılık falan mı yapılıyor diye düşünmeye başladım.

Hafta sonları sokağa çıkma yasağı olunca ben de izinleri pazartesi, salıya kaydırdım. Pazartesi dağlara vurduk kendimizi 130 km de 2400m tırmanış iyi geldi. Salı günü yorulduk düz yol yapalım dedik. Şehir dışına çıkartmazlarsa en fazla döneriz dedik yola koyulduk. Eskişehir çıkışında polis hayat size güzel deyip uğurladı. Biz noktalardan geçerken dikkat çekmemek için uğraşıyoruz, kafalar önde. Bu sefer Kütahya girişinde polis bize el sallayarak selam verdi. Kütahyada her zaman gittiğimiz yerde yemeğimizi yedik, çayımızı içtik döndük. Şimdi aklıma takılıyor, polis bize hayat size güzel falan dedi ya acaba bisikletçilere pozitif ayrımcılık falan mı yapılıyor diye düşünmeye başladım.
Geçen yaz sayın @hamlet2006 ile İzmir-Dinar gezip gelmiștik. İzmir'e girdim, evime giderken Karabağlar'ın o karıșık trafiğinde amcanın biri bana demiști bunu. Kamyonetin içinde sıcaktan, trafikten bezmiș șekildeydi :).

Son düzenleme:
@Ziya On Road hocam şehirlerarası geçişler valilik iznine tabii cins birine denk gelseydiniz ceza yiyebilirdiniz.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Eskiden işime ne güzel bisikletle giderdim. Aileme bulaştırmamak için işyerimin üstündeki yeni evime yalnız başıma çıktım. Bu sefer işe asansörle gidiyorum. Asansör de insanı sıkıyor. Yeni dünya düzenine entegre olmam şart. İşe giderken merdiven inebilen bir bisiklet bakıyorum.İki kat inebilsin yeter. Bütçem 20000 lira
O fiyata yemek yapıp kirli çoraplarını yıkayan bisiklet bile alabilirsin.

Algoritma ve programlama bilgisi iyi olmayan bir arkadaşım var ben de kodlamada iyiyim ödevi için yardım rica etti ödevleri birlikte yaparız dedi e toplu taşımalarda da virüs kapma riski var normal zamanda da zaten genelde bisiklet kullanırım yarın el mahkum binecem o bisiklete

Virüse rağmen patronları için köle olmaya devam edenler adı altında bir başlık açalım Süleyman hocam. Geçen hafta çaycıda çıktı 1 hafta karantina süresi yeterliymiş işbaşı yaptık. Beyaz yakalılarımız yaklaşık 5 haftadır evlerinden başlarını çıkartmıyorlar. Bu yaka işini çıkartanı bir bulursam kolunu bacağını yalayıp corona bulaştıracağım.

Yakamın ne renk olduğunu bilmiyorum, bazen beyaza kayıyor bazen maviye :D hala işe gidip gelmek durumunda olduğumdan bende bisikleti tercih ederek kendimi avutuyorum :D Yolda polis falan görmedim hiç, sanırım hepsi sahil taraflarına gidip avlanıyor :)

Dosyalar

• WhatsApp Image 2020-04-16 at 19.39.19.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-16 at 19.39.19.jpeg
    95,8 KB · Okunma: 18
Screenshot_20200416-204751.png

martın 18 inden sonra hiç binmedim. en az 3 kilo aldım. bugün cidden başlarda iyiyken, kelebek gibi hissederken 20 km sonrası işkence oldu. hamlamanın yanısıra asıl sorunumuz brooks b17. taktıktan sonra ilk kez biniyorum, kendi klavuzunda yazanları yaptım, geriye açı verdim vs. yani tamam kösele, zamanla şekil alacak falan filan ama bugün şekil alan benim popom oldu 😁. oturamıyorum şuan desem yeridir. son km lere doğru biraz şekil alır gibi oldu ama bilm. hiç bu kadar rahatsız olmamıştım bisiklet üstünde. pedal çeviremedim resmen sürekli ayağa kalkmam gerekti. ama potansiyelini hissettim, şekil alınca güzel olacak. hayır işin ilginci ayağa kalkınca diyorumki kendime "olum oturmazsan nasıl alışacak" istemeye istemeye oturmak..😐. ort. hızım 16 oldu..sağlık olsun.

Bisikletseverler şu günlerde benim yapamadıgım şeyleri siz çok güzel yapıyorsunuz ne güzel bağışıklık.. Ama önerdigim bir şey var , sürüş esnasına buff kullanmanız. Hemen her bisikletçide vardır , genelde soguk havalarda kullanılır ancak benim şu coronalı günlerde aktif olarak kullandıgım şey. Sizde bisiklet sürerken temkinli olmayı elden bırakmamak için buff kullanın.. En azından korur. Bol pedallamalı günlere.. :harika: :harika:
fullsizeoutput_f83_1024x1024@2x.jpeg

Bisikletseverler şu günlerde benim yapamadıgım şeyleri siz çok güzel yapıyorsunuz ne güzel bağışıklık.. Ama önerdigim bir şey var , sürüş esnasına buff kullanmanız. Hemen her bisikletçide vardır , genelde soguk havalarda kullanılır ancak benim şu coronalı günlerde aktif olarak kullandıgım şey. Sizde bisiklet sürerken temkinli olmayı elden bırakmamak için buff kullanın.. En azından korur. Bol pedallamalı günlere.. :harika: :harika:
223577 dosyayı görüntüle
Buff'ın koruyucu özelliği olacağını düşünmüyorum açıkçası. Çoğu maske bile yetersiz görülüyor. Hatta çok yaygın siyah yıkanabilir maskelerin işlevsizliği konuşuluyor. Bu konuda güzel bir test var mesela, buff'la deneyebilirsiniz;
Elinizle, maske varken nefesinizi kontrol ettiğinizde net sıcak havanın gelmemesi gerekiyor, ama bu maskede sıcak havayı net bir şekilde elinizle hissedebilirsiniz. Bir deneme yapacak olursak da damlacıkların rahatlıkla bu maskeden geçtiğini görürsünüz. Bu aynı şekilde damlacıkların da içeri girdiği demektir.

Sabah aksilikten düşündüğüm saatte çıkamadım. Sonra da canım istemedi. Durdum, durdum, en son dayanamadım çıktım şöyle bir SANIRIM 5 km kadar, 11 dk dolandım geldim.
Sanırım diyorum çünkü kaydetmemiştim. Google haritalarda hızıma yetişememiş ve kaydetmemiş :koptum:.
Evden hiç çıkmamış görünüyorum şu anda :ssrtcbya:.

Son düzenleme:
İtiraf ediyorum ben de dayanamadım.Bisikletimin yanına gittim. Hoodlarından tutunca içime bir ürperti geldi. Sanki corona bana "luppomu yedim bekliyorum" der gibi geldi. Ne yalan söyleyeyim tostumu yedim bekliyorum deseydi binerdim ama bu manken değil Corona idi :krktm:

Bisikletinize binin doğaya pedallayın,bende 2 sene önce yol bisikletimi satmıstım,gerçekten pisman oldum,

Bu gün yağmur vardı. Trainer yaptım. Toplamda bir saat 100 RPM ort ile %77 yoğunluk ve 109 hr ort. İle. Yaklaşık ,25 km.

Geri