trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.358
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Süper 👏Buralarda bize pek karışan eden yok şehir giriş çıkışında polis ve jandarma çevirmelerinde çoğu zaman durdurmuyorlar bile. virüse rağmen biniyoruz ama havalar hep mantar. hep fırtına rüzgar223458 dosyayı görüntüle
Geçen yaz sayın @hamlet2006 ile İzmir-Dinar gezip gelmiștik. İzmir'e girdim, evime giderken Karabağlar'ın o karıșık trafiğinde amcanın biri bana demiști bunu. Kamyonetin içinde sıcaktan, trafikten bezmiș șekildeydi .Hafta sonları sokağa çıkma yasağı olunca ben de izinleri pazartesi, salıya kaydırdım. Pazartesi dağlara vurduk kendimizi 130 km de 2400m tırmanış iyi geldi. Salı günü yorulduk düz yol yapalım dedik. Şehir dışına çıkartmazlarsa en fazla döneriz dedik yola koyulduk. Eskişehir çıkışında polis hayat size güzel deyip uğurladı. Biz noktalardan geçerken dikkat çekmemek için uğraşıyoruz, kafalar önde. Bu sefer Kütahya girişinde polis bize el sallayarak selam verdi. Kütahyada her zaman gittiğimiz yerde yemeğimizi yedik, çayımızı içtik döndük. Şimdi aklıma takılıyor, polis bize hayat size güzel falan dedi ya acaba bisikletçilere pozitif ayrımcılık falan mı yapılıyor diye düşünmeye başladım.
O fiyata yemek yapıp kirli çoraplarını yıkayan bisiklet bile alabilirsin.Eskiden işime ne güzel bisikletle giderdim. Aileme bulaştırmamak için işyerimin üstündeki yeni evime yalnız başıma çıktım. Bu sefer işe asansörle gidiyorum. Asansör de insanı sıkıyor. Yeni dünya düzenine entegre olmam şart. İşe giderken merdiven inebilen bir bisiklet bakıyorum.İki kat inebilsin yeter. Bütçem 20000 lira
Virüse rağmen patronları için köle olmaya devam edenler adı altında bir başlık açalım Süleyman hocam. Geçen hafta çaycıda çıktı 1 hafta karantina süresi yeterliymiş işbaşı yaptık. Beyaz yakalılarımız yaklaşık 5 haftadır evlerinden başlarını çıkartmıyorlar. Bu yaka işini çıkartanı bir bulursam kolunu bacağını yalayıp corona bulaştıracağım.
Buff'ın koruyucu özelliği olacağını düşünmüyorum açıkçası. Çoğu maske bile yetersiz görülüyor. Hatta çok yaygın siyah yıkanabilir maskelerin işlevsizliği konuşuluyor. Bu konuda güzel bir test var mesela, buff'la deneyebilirsiniz;Bisikletseverler şu günlerde benim yapamadıgım şeyleri siz çok güzel yapıyorsunuz ne güzel bağışıklık.. Ama önerdigim bir şey var , sürüş esnasına buff kullanmanız. Hemen her bisikletçide vardır , genelde soguk havalarda kullanılır ancak benim şu coronalı günlerde aktif olarak kullandıgım şey. Sizde bisiklet sürerken temkinli olmayı elden bırakmamak için buff kullanın.. En azından korur. Bol pedallamalı günlere..
223577 dosyayı görüntüle
Cazcı hocam yazı getirmişsin maşallah ben bugün 10 km sürebildim soğukta 3 kat elbise vardı . Soğuktan gözümde yaş süzülerek sürebildim.