Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Bugün de sahil yolundaki standart 40 kilometremi yaptım ama rüzgar çok yordu.
IMG_20200512_181754.png

Bisikleti servise götürdüm bu sadece gidiş. Dönerken şarjım azdı. Ölüm gibi bi şey oldu ama kimde ölmedi. 3 maden suyu 3 litre de su içtim yokuşlarda genellikle yürüdüm.Herkeste bi tane olan o klasik fotodan ben de çektim 🤣He bir de giderken yol gözüken yerde karşıma site çıktı hem de tam zirvedeyken. Nedense sitenin yolu kapattığına emin gibiyim 🙃 bizim burda da yıllarca site yolu sanılan yer meğerse normal yolmuş bariyerleri yıkıp açmışlardı.
011A7FB6-D48B-4DF4-BF3D-9C6F54E2475D.jpeg
3086A2B3-3D70-4183-AE49-EBA3DCC94B1A.png

Bir iki kere jandarma birde bekçi ile denk gelince ara verdim. Ama bu haftasonu bir daha şansımı denicem
Cekirge hikayesini unutma. :D Bana da iki defa gorunduler, sonra mahallede donup durdum.:koptum:

@Voltaire öyle bir anlatmışki aynı @Cemal Ç. Gibi deyince aha bizim akıl küpüde enson asfalta düşüp tavaf vazifesini yerine getirdi sandım. Aman ha dikkat :koptum:
Cekirge hikayesini unutma. :D Bana da iki defa gorunduler, sonra mahallede donup durdum.:koptum:
Cemal doğru söylemiş, çok zıplama çok dönme dizlerimin acısı daha yeni geçiyor.😇
(link)
Yine 4 km yi yedi...
Maşallah dedeme 148 km gösteriyor uygulamaya kızıyor 4 km yemiş diye.:D Hastayım sana dedemmmm
Allah'tan süper dedesin , Maazallah Süper Nine olsaydın gelin koymaz çatlatırdın kahırdan .
Şimdi akşam atsam atsam 30 km atarım, gel hadi yaz buraya utana sıkıla nasıl yazabilirsen.🤣🤣🤣🤣

• Hahaha
Tepkiler: abidin3714
Istanbul'da oturan arkadaşlar!!!! Silivri ya da Şile türü yapan var mı bu sıralarda? Nedir durum? Yasak mi değil mi anlamış değilim de... Herkes başka bir şey söylüyor. Bilgilendirirseniz sevinirim. Lastiginize zeval gelmesin!

Adanada hafta sonu yasağı ve seyahat yasağı kaldırıldı ama hala toplu sürüş yapamıyoruz. Hükümet AVM leri açacağına doğayı açsaydı keşke daha hayırlı olurdu bana göre.

Böyle iyi bisiklet sürmenin keyfine varıyorum. Bisikleti paslanmış tozlanmış ne kadar fırsatçı varsa iner sokağa sonra bu işin hakkını verene keserler cezayı. Yasaklar olsun demiyorum. Günlük 20 km den aşağıda atmadım. Fakat grup sürüşü falan filan yapılırsa bu dönemde pandemi sayısı az artsa günahı bize yüklerler. Tek sürmemize çok karışan yok , cezayı uygulayan makamları uyuz etmemek lazım.

Bugün iftar sonrası birazcık gezindim @Süper Dede Mümtaz abi ve @necmeddin abinin yanında bisiklet sürdüm demeye utandım o yüzden gezindim diyorum 😀😀 böylelikle Ramazan'da ise gidip gelme dışında bisiklete binmiş oldum
Screenshot_20200512-233036.png

Benden bu kadarmış. Şu yasaklı zamanlar sürebildiğim kadar sürdüm. Allah var havada güzel gitti. Gece kalkıp işe gidiyorum. Bir hafta Caudry_Paris arasında mekik dokuyacağım yine.
Hadi Tanrı'ya emanet.

Son düzenleme:
@Cemal Ç.
Virüse rağmen bindin de patrona rağmen binemiyon.Buradan hareketle Patron büyüktür virüs.

Matemetiksel gösterimi ve ispatı şu şekilde efem.

f(bisiklet)= Gezme
f(bisiklet)>Corona
Buradan Gezme>Corona
f(cemal)=Patron-f(bisiklet)
Buradan f(cemal)+f(bisiklet)=Patron
Buradan Patron>f(bisiklet)
f(bisiklet)>Corona olduğunu biliyorduk
hepsi birden
Patron>f(bisiklet)>Corona
Patron>Corona
Yani patron büyüktür corona

Fonksiyonda x gördüğünüz yere cemali yazınız.

Ve sonuç
Cemal=Yerdeki kurt gökteki akdoğan

Hesap ortada.Matematik yalan söylemez. :harika:
Bu da çıkan sonuç:D

IMG_20190805_213428.jpg

Evet bugünün skoru tam olarak 24.00 km ve 1 saat 20 dakikalık sürüş şehirde dur kalk anca oluyor sonra bir baktım @abidin3714 kardeşim benden 530 metre fazla yapmış , maşallah beni geçmiş.

Zaten @Süper Dede her türlü tokatı basıyor :D yetmedi abidinde fark atmış , sayılmaz abi araba ile iftardan önce 8 km atmıştım.
Oyun bozanlık yapıp bugünkü km ye onuda ekliyorum. 24+ 8 = 32🤣 x lerden y lerden anlamam o iş @hamlet2006 Süleyman Ustanın.

Benden bu kadarmış. Şu yasaklı zamanlar sürebildiğim kadar sürdüm. Allah var havada güzel gitti. Gece kalkıp işe gidiyorum. Bir hafta Caudry_Saint-Quentin_Paris arasında mekik dokuyacağım yine.
Hadi Tanrı'ya emanet.
Cemal kardeşim önce rızk, Allah bol ve bereketli kazanç versin. :harika:

Trabzon, sokağa çıkma yasağından muaf tutuldu. Artık km leri artırmak lazım. Kontrollu olarak 200+lara gitmek lazım. Bu sene çok eksiğim var. En azından hafta sonları artık benim inşaallah.. :) :harika:Şu trainer dan kurtuldum gibi duruyor...

Trabzon, sokağa çıkma yasağından muaf tutuldu. Artık km leri artırmak lazım. Kontrollu olarak 200+lara gitmek lazım. Bu sene çok eksiğim var. En azından hafta sonları artık benim inşaallah.. :) :harika:
Ben bir 150 atsam Acemi balıkçı dan çıkıp ULTRA Balıkçı yazacağım :koptum: dur bakalım bayram sonunu dört gözle bekliyorum.🤣

Bu gün son 75 km karşıdan iyi rüzgar yedim ama zorlamadım. Belli bir pedal ritmiyle yormadan geldim. Tabi 7 saat oldu...Sele iyi iş yaptı bu arada...

@Cemal Ç.
Virüse rağmen bindin de patrona rağmen binemiyon.Buradan hareketle Patron büyüktür virüs.

Matemetiksel gösterimi ve ispatı şu şekilde efem.

f(bisiklet)= Gezme
f(bisiklet)>Corona
Buradan Gezme>Corona
f(cemal)=Patron-f(bisiklet)
Buradan f(cemal)+f(bisiklet)=Patron
Buradan Patron>f(bisiklet)
f(bisiklet)>Corona olduğunu biliyorduk
hepsi birden
Patron>f(bisiklet)>Corona
Patron>Corona
Yani patron büyüktür corona

Fonksiyonda x gördüğünüz yere cemali yazınız.

Ve sonuç
Cemal=Yerdeki kurt gökteki akdoğan

Hesap ortada.Matematik yalan söylemez. :harika:
Bu da çıkan sonuç:D

226368 dosyayı görüntüle
Bak bu görseller hiç bende yok iyi mi? Aklıma yediğimiz yerin tam karşısında ki "ateşli ülkücü gençler"(!) geldi iyi mi?😒

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Geri