Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Bu gün bankada işlerim olması dolayısıyla 35 km lik gezinti yaptım. Bacaklarıma da iyi geldi. Bir arkadaşta fazla karbon kadro varmış bana verdi... :D
Ben de tüm komponentleri ona aktardım ve bir kilo daha hafifledim...:koptum:(İsteyene İrlanda dan aldığım Brand-X 54 kadro 6061 alü ve karbon maşa boşa çıktı.)..:harika:Yarın kısmet olursa tırmanıcam, bacaklar zayıflamasın...:harika::)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Bu aksam işten erken çıkınca iftara kadar bende sürdüm. 1 haziran da kisitlamalar kalkacakmış. O zamana kadar iş çıkışı pedallicam. Şafak sayıyoruz gel 1 haziran!

@Voltaire saolasın..yolda 3 kısa molam oldu..şehirdeki 3-4 km market alışverişi vs de dahil 80 e..bugün kadans çalıştım..istemsiz 90 a çıkmaya başlıyorum bazen oda yaramıyor, nefesnefese kalıyorum..75 kadansı bir yakalarsam km ler 10 ar geçiyor..mümtaz abi iyi bilir bu işleri...bisikletle uzun km resmen bilim...

@MertV ona ben otursam çirkin durumlar olur...gelde kıskanma..🙂

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Varolan pandemi ortamında, herhangi bir ulaşım aracına binmek ne kadar normalse bisiklete binmekte o kadar normaldir. Hatta bir çoğuna göre daha sağlıklıdır. Resmen kendş kendimizi tribe soktuk. Polis jandarma görünce kaçıyoruz yahu. Şu ana kadar forumdan bir arkadaş ceza yedi sanırım o da bisiklet sürdüğü için değil, sahildeki dolgu alanı kullandığı için.

Bu gün ilk defa şehir dışına çıktım.kutahya tarafına,toplamda 65 km yaptım.asil esk.bozyuk yapmak istiyorum,ama tekrar esk.girisinde sıkıntı olurmu kestiremiyorum.eskisehirden o rotayı kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.
Pandemiden beri yolda çeşmelerden su dolduramıyorum virüs korkusuna...2 adet matara su yetmedi bu gün eve geldiğimde suya saldırdım:)sıcak havayı hesaba katamadım.
Yarın biraz daha doğa odaklı bir rota yapıp km biraz daha artiricam bakalım kısmet...

@mazhar hocam çeşmeyede bulaştıysa vay halimize, sadece sürün ve dikkatli sürün. Bu illete dikkat etmek lazım hem fikiriz. Ama asıl illet ya şu ya bu diye başlayan kuruntulu bir hayattır. Eninde sonunda öleceğiz. Yaşadığımız anın keyfini her salise çıkararak ölmek en mantıklısı.

F6228318-80E0-40E7-9426-ED100F21CC55.jpeg

Toplam km Eylül başından bu güne 10.250 km olmuş. Bu sokağa çıkma yasakları çok geri bıraktı. En az 1500 km yedi bu sezonda. Yarışımıza 28 gün var. Ortalama 100 yapsam ki son dört günü saymıyorum. Birisi yarış, üç gün de dinlenme, 24 gün x100 = 2400 km yine geride kaldım. 15.000 yaparım diyordum ama olmadı...

birde arkadaşlar bugün az kaldı düşüyordum...😁..em..şer. gidiyorum, 25 km filandır hızım, kafayı öne eğmişim, bir kaldırdım önümde daha önce olmayan 2-3 m uzunlukta 20 cm yüksekte mıcır birikintisi..geriye baktım sağdan tır solundan onu geçen bir araba geliyor...fren yapmaya vs imkan yok. gözler bozuk benim, asfalt kalıntısımı yumuşak mıcırmı anlayamadan içinde buldum kendimi..ve yeminle söylüyorum
@necmeddin ve @Cemal Ç. geldi aklıma..🤣😂😁😂...dedimki ulan 3. diye @hamlet2006 e o kadar laf ettik yoksa bizmiymişiz sıradaki...bi sağa savrul bir sola, ben bekliyorum ne zaman sokacağım burnumu mıcıra derken motosiklet tecrübemden muhtemelen yırttık..atlattığım en tehlikeli olaydı bu.. yaa işte böyle..çok korktum ama, sizin kazalar gözümden film şeridi gibi geçti...😁🤣🤣

Ben bu virüs sayesinde tüm sportif aktivirelerin kısıtlanması yüzünden 8 yıldır binmediğim Scott sub 10 bisikletime yeniden binmeye başladım çünkü yolları kapatamadılar. Birde biraz bakım bir kaç ayar ve kilitli pedala geçince iyice bağlandım. Şimdi rota arayışına girdim. Dursunköy-Karaburun arası mantıklı geldi. Bahçeşehir-hadımköy arasındaki yolda Kondisyon kazanıyorum. Yokuşlar en büyük fobimdi şu aralar biraz daha rahatladım.

• Beğen
Tepkiler: cazci ve necmeddin
@hamlet2006 mümtaz ağabeyle laflamaya başlayalı 3 ay ya oldu yada olmadı. Artık inanılmaz tepkisinde zorlanıyorum. Her mesajını kırmızıya Muhtşeme boyamak istiyorum. Eylülde tanışmış olsaydım eksik yerine şimdilerde kondiksiyon eksiği peşinde koşacak olacaktım. Nasip değilmiş Allah'tan Ttubr01 i okudumda kendime geldim. Yoksa ben Cemale Cemalde bana gülüp duracaktık. :D

@mazhar hocam çeşmeyede bulaştıysa vay halimize, sadece sürün ve dikkatli sürün. Bu illete dikkat etmek lazım hem fikiriz. Ama asıl illet ya şu ya bu diye başlayan kuruntulu bir hayattır. Eninde sonunda öleceğiz. Yaşadığımız anın keyfini her salise çıkararak ölmek en mantıklısı.
Dostum doğru söylüyorsun:)aslında öyle çok hijyen takıntim yoktur.ama bu karantina zamanı mümkün oldukça bisiklet sürerek piskolojimi sağlam tutmaya çalıştım.2 aydır iş yeri kapalı tek sosyal hayatım bisiklet onuda insanlardan uzak yerlerde yaparak sıfır temasla yapmaya çalışıyorum.sonucda evdekilerinde vebali var üzerimizde.o yüzden biraz evhamlı olduk:)ama dediğin gibi artik yaz sıcaklarında gevşetmek lazım...

Bugün çıkmayı düşünmüyordum ama eşim gazladi en azından 10 15 km yap dedi ama aksilikler üst üste geldi önce kafa lambası dan bozma ön ışığımın pili bitti biran önce kendime sağlam bir ön ışık edinsem iyi olacak tavsiyelere açığım daha sonra köpek saldırdı ama bisikletten inince gitti en sonda aşırı bir nefes darlığı çektim yemeğimi çok kaçırmışım iftarda inşallah ondandır neticede 12 km ile tamamladım ama hala zor nefes alıyorum bir de arkadaşlar sol omzumda acayip bir ağrı var dünde olmuştu sağ tarafta birşey yok normal mi bu sizce
Screenshot_20200513-232544.png

@sametmrc bugün sahile sıfır mavi bisiklet yolunda bisiklet süren insan sayısını sayamadım bile o kadar çoktu ki.
bir ara sirkeci'ye doğru polis sahili boşaltın diye anons yapıyordu, ceza kestiğini sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri