Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
buralar 40+ dereceler ve çıksam çok hoş olmaz...bugünler neysede, tur için zamanlamayı çok iyi yapmam lazım..haziranda çıkarsam eğer alacakaranlıklarda yol alıp öğlen mola vereceğiz, başka çaresi yok...

Scudo
Haftasonu izmir 42 derece sokağa çıkma yasağı devam ediyor ama sabah 5te kalkıp gizli bir şekilde mtb yapmayı planlıyorum.

istanbul sahil boyu büyük araç trafiği vardı, yol bağlantılarında neredeyse durdum ve araç kuyruğunun sonunu bekledim, akıl işi değilmiş bugün çıkmak.
sokağa çıkma yasakları bitsede öncesi ve sonrası insanlar kendini sokağa atmaktan vazgeçse.

Bu gün ankara yoluna vurdum kendimi,zamanlamayı ayarlayamadım 34 derece öğle sıcağında kavruldum.4 gün binemiycez diye biraz zorladım ama yapacak bi şey yok...şu olayını iyi idare ettim sıkıntı olmadı...
Hadi bakalım şimdi 4 gün otur evde...

Dosyalar

• 20200515_143500.jpg
    20200515_143500.jpg
    2,5 MB · Okunma: 43
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve cazci
@cazci resim kopyalamayi başaramadım ama benim algiladigim bisiklet belki ter kokusu yapar ama diğer bütün hastalıklara hatta yaşlanmaya bile kesin çözümdür ve bu bilgi sağlık bakanlığından onaylıdır

@cazci abi ramazanda benim kafa basmıyor, gerçi normal zamanlarda da çok bastığı söylenmez :koptum:
Acaba ne dır bu sır?

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50 ve cazci
Burası Trilye de doğal ürünler satan dükkanların olduğu bölge. Yörenin namlı zeytini - yağı - sabunu ve bunun yanında ev yapımı tarhana- turşu - reçel gibi ürünler de satıyorlar...
Malum işyerleri kapalı olduğundan tezgahlarda boş..Ben ürünün ne olduğundan çok faydası olduğu düşünülen dertlerin altında "sağlık bakanlığı onaylıdır" notunu görünce ; - bu olsa olsa bisiklettir - gibi bir anıştırma yapayım dedim..
Şehir hatları vapurlarında vardı eskiden...
-Şu elimde görmüş olduğunuz - ...diye başlayıp saya saya bitiremediği faydalarıyla bir ürün pazarlayan kişiler...Onları anımsadım... :)

Burası Trilye de doğal ürünler satan dükkanların olduğu bölge. Yörenin namlı zeytini - yağı - sabunu ve bunun yanında ev yapımı tarhana- turşu - reçel gibi ürünler de satıyorlar...
Malum işyerleri kapalı olduğundan tezgahlarda boş..Ben ürünün ne olduğundan çok faydası olduğu düşünülen dertlerin altında "sağlık bakanlığı onaylıdır" notunu görünce ; - bu olsa olsa bisiklettir - gibi bir anıştırma yapayım dedim..
Şehir hatları vapurlarında vardı eskiden...
-Şu elimde görmüş olduğunuz - ...diye başlayıp saya saya bitiremediği faydalarıyla bir ürün pazarlayan kişiler...Onları anımsadım... :)
Abi en güzel yorumu @abidin3714 yapmış ozaman , sırra yanaşmış. :koptum:

Bizim Rubeli, virüs mirüs Vacron Macron dinlemezdi emme; çalışıyi, eve dili dışarda geliyi, gelir gelmez de uyuyi. :D

Senin şerefine deze oğlu

IMG_20190114_193957.jpg

Bugün Samsun'un Mayıs sıcaklık rekorunda en üstlere oynayan bir hava vardı fakat 4 gün evde tıkılı kalacağımız için haftayı güzel kapatmak adına kafamda planladığım 2 HC tırmanıştan oluşan bir rota vardı ve bu yüzden hava durumuna bakmadan çıktım. Keşke baksaymışım :( Beynim haşlama oldu. Kaskın altında şapka olmasaydı kesin hastanede biterdi sürüş. Taytım, formam, çoraplarım ve şapka birkaç defa bembeyaz oldu terden dolayı sırılsıklam olup olup kurumaktan.
Yükselti ve sıcaklık grafiği ne demek istediğimi anlatacak. Bir de haftalık özeti koyup geçtiğim köylerden 3 küçük anektodla bu haftalık konumuza veda ediyorum :)

WhatsApp Image 2020-05-15 at 14.37.27.jpeg

WhatsApp Image 2020-05-15 at 20.48.00.jpeg

WhatsApp Image 2020-05-15 at 14.37.27 (1).jpeg

Edindiğim birçok tecrübeye göre taşranın içerisine daha çok girdikçe insan ilişkileri daha da samimileşiyor ve şaşırtıp gülümsetebiliyor.

800 metre irtifadaki bir köyden geçerken 10 yaşlarında 4 arkadaş karşıdan geliyordu. Ben kan ter içinde tırmanmaya devam ediyorum. İçlerinden biri:
- ... kasın var mı?
+ Nasıl?
- Baklavan var mı?
+ (Kısa bir şoktan sonra) Yok :)

900 küsür metrelerde orta yaşları biraz geçmiş bir amca. Ben yine kan ter içinde tırmanmaya devam ediyorum:
- Yahu işin mi yok? Otursana evinde yahu.
+ Çok sıcak yaa...

1000 metrenin başlarında aşağı doğru yürüyen 20 yaşlarında bir genç. Ben yine kan ter içinde tırmanmaya devam ediyorum:
- Biz gezmeye aşağı iniyok sen yoharı çıkıyon abi yaa...
+ Eyvallah, iyi günler :)

Bu küçük etkileşimler canım burnumdayken o kadar iyi geldi ki. Normalde insan içinde bulunmayı çok sevmeyen birisi olarak konuşmayı da pek sevmem; fakat böyle küçük etkileşimleri de çok samimi ve değerli buluyorum.

Normalde insanlar bu kadar girişken olmuyor. Hatta bazen biraz ters bakıp verdiğiniz selamı dahi almayabiliyorlar...
Sanırım virüsün insanlar üzerindeki pozitif etkisinden biri de sosyalleşme ihtiyacı...

WhatsApp Image 2020-05-15 at 22.04.32.jpeg

istanbul sahil boyu büyük araç trafiği vardı, yol bağlantılarında neredeyse durdum ve araç kuyruğunun sonunu bekledim, akıl işi değilmiş bugün çıkmak.
sokağa çıkma yasakları bitsede öncesi ve sonrası insanlar kendini sokağa atmaktan vazgeçse.

Hocam normal günlerde yolda bisiklet sürmek serbest mi? Herhangi bir yasak var mı?

Virüse rağmen son kez binelim dedik zincir galiba ex oldu. Bunu penseyle kurtarma ihtimalim var mı yoksa bisikletçide bakla eksiltme mi yaptırmalıyım ya da yeni zincir mi almalıyım? Bana penseyle kurtarılabilir geldi ama zincir bilgim 0. Bilenler fikir verebilir mi?
@etkiliadam yasak değil. Ben polis karakolunun önünden geçiyorum kaç kere kimse bakmıyor bile. Parklara zaten zincir vurmuşlar bir de sahil kenarları yasak galiba geçen 2-3 km mecbur sürdüm bir şey olmadı.

Dosyalar

• F4326EAD-0A34-4B28-85D2-C6A966C0F159.jpeg
    F4326EAD-0A34-4B28-85D2-C6A966C0F159.jpeg
    346,9 KB · Okunma: 27
  • EC0D021A-51C2-41DF-A62F-8E8362A848D4.jpeg
    EC0D021A-51C2-41DF-A62F-8E8362A848D4.jpeg
    416,8 KB · Okunma: 29
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cazci
Sabah peter aradı,hadi müdür beraber sürelim 4gün yasak var bak dedi! kıramadım keratayı 50km felan yaptık,tabi takım formalarınıda giymişiz,baktım bu yorulmuş zırlıyo😬 iyi dedim hadi dönelim🙄 sonra bir uyanmışım öğlen olmuş😂😂
0F63A87C-2E2E-495A-A585-2DFF51EA3409.jpeg

Geri