Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Aman diyim yasaklar gelmeden 😬 (link)
8C075B62-F81E-4766-A56E-68724F109137.jpeg

Cemal Ç.
Ya sen 300 diyon nasıl yapayım 300ü 🤣 🤣 😘
Dinlene dinlene yapılır hocam. Ayağını yerden kestiğin anda 300 km git mi diyorum ben?😅

Döngü
3 derece görünen -1 sezilen diyordu. Yalan valla, tam deniz havası.🥶
Screenshot_20201129-145159_Strava.jpg

IMG-20201129-WA0002.jpg

Yaklaşık 7 km ye yakını çalmış hırsız program :koptum: km saati öyle diyor. Gittiğim yerde belli. Virüs bayağı arttı. Yasak yine gelip bizi bulmazsa iyi.
@seko35.50 her zaman olduğu gibi 100 üstüne Maşallah.:harika:

@_Madmexx _ merhaba, benim mi fit uygulaması yükseklik kazanımını göstermiyor. Uygulamayı mi band 4 ile kullanıyorum. Nette araştırdım ama cevap bulamadım. Resimde görüldüğü gibi.

Dosyalar

• 1606651147597.jpg
    1606651147597.jpg
    100,1 KB · Okunma: 13
  • Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Bisikleti iyi havalarda, mevsimden mevsime bir keyif aleti olarak gören adam belki düşünebilir. Ama bisiklet hayatının bir parçası olan kişi "Rağmen" demez bence. Ne demek rağmen? virüse rağmen cep telefonu kullanmak? Virüse rağmen arabaya binmek? Virüse rağmen ayakkabı giymek?

@ordi selam, mi band 4'de gps olmadığı için olabilir. Bu durumda, haritadaki rotayi nasıl elde ediyorsunuz? Telefon veya garmin gibi gps'i olan bir başka cihaz kullanıyorsunuz sanırım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ben virüse rağmen bisiklet ile Türkiye turuna başladım dün Ağrı da tendürek dağına tırmanırken tipiye yakalandım bir araba kurtardı:)
Yeni üye olduğum için başlık açıp soramıyorum 2 sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.
Hayatımda toplasanız 5 kere bisiklet kullanan biri olarak şuan carraro crt world tour bisikletim ve yaklaşık 25kg ekipmanla yoldayım düz yolda bile
10km gittikden sonra dizimden bir karış yukarısı o bölgede inanılmaz yanmalar oluyor ve 1 pedal çevirmesi bile eziyet oluyor. Bisiklet ve ekipmanlar neredeyse 50kg bende 176cm boy 55kg.
Acaba bu yanma ve acı kondisyonsuzluk mu yoksa 0 derece de bisiklet sürmekten mi beslenme mi sürüş tekniğimi yani bunu acil gideremezsem günde 5 10km den fazla yol gidemeyecek durumdayım.
2. sorum ayaklarım üşüyor markasız bir botum var hem bisiklete uygun hemde kar ve soğuk koşullarına uygun bir bot önerirmisiniz.

Ben virüse rağmen bisiklet ile Türkiye turuna başladım dün Ağrı da tendürek dağına tırmanırken tipiye yakalandım bir araba kurtardı:)
Yeni üye olduğum için başlık açıp soramıyorum 2 sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.
Hayatımda toplasanız 5 kere bisiklet kullanan biri olarak şuan carraro crt world tour bisikletim ve yaklaşık 25kg ekipmanla yoldayım düz yolda bile
10km gittikden sonra dizimden bir karış yukarısı o bölgede inanılmaz yanmalar oluyor ve 1 pedal çevirmesi bile eziyet oluyor. Bisiklet ve ekipmanlar neredeyse 50kg bende 176cm boy 55kg.
Acaba bu yanma ve acı kondisyonsuzluk mu yoksa 0 derece de bisiklet sürmekten mi beslenme mi sürüş tekniğimi yani bunu acil gideremezsem günde 5 10km den fazla yol gidemeyecek durumdayım.
2. sorum ayaklarım üşüyor markasız bir botum var hem bisiklete uygun hemde kar ve soğuk koşullarına uygun bir bot önerirmisiniz.
Öncelikle sizi tebrik ederim.
Yanma olayına gelirsek, vücut uyarı veriyordur. "Beni ısıtmadan, alıştırmadan yüklenme kardesim" diyordur. Yani büyük olasılık öyledir. Kötü yanını düşünmek istemiyorum.☺

Önceki spor geçmişini bilmiyorum fakat boy oranınla kilo oranın paralel gitmiyor. Bisiklete 5 kez bindiğinden ve Türkiye turuna başladığından bahsetmişsin. Türkiyenin çatısından başlamışsın . Yanma olayı kas sisteminin gerek ağır yüke gerekse bisiklete alışkın olmadığının emaresi gibi geldi. @Cemal Ç. doğru söylemiş kaslarını ısıtmadan sürüşlerinde dikkatli olman lazım. Zamanla vücudun alışacak. Tebrik ederim çok cesur bir karar almışsın.

Bugün oğlumla 15 km kadar attık yine. Evde kafamı şişirmeli değil adamı böyle yorarlar.
20201130_131659.jpg

@_Madmexx _ telefonumda mi fit uygulaması var, telefonun gps'ini kullanıyor. Ama bu yükselti işini anlayamadım, neden yok

@Süper Dede maşallah ağabey. Eeee yasaklar gelmiş , virüse rağmen sürmeye devam geçtiğimiz kış sürdüğüm gibi. Geçen kış bayağı bisiklet aşağı arkadaş sürme diye etmediği laf dökmediği dil koymadı. Karşısındakini tanımadan posta koyanlar bile oldu.
Kılıç bileyenin, at sürenin ve meydan da benimdir. İyi hissettiğim hergün sürmeye devam edeceğim. Şimdiden söyleyim canlar kimse mabal okumasın. Devlet ve devletin koyduğu kurallar başım gözüm üstüne. Yakaladıkları yerde kessinler cezamızı. Evet canlar pimi çektim yine . @Süper Dede Mümtaz ağabeyim can ağabeyim ve gardaşım @Cemal Ç. kutsal başlığımız şenlenecek yine. :)
@hamlet2006 süper eleştirmeni unuttuk bu arada.
Cemal Ç. gardaşımı tutsa , @Süper Dede aradan kaçacak. Mümtaz Abiye dur etme dese ben sıyrılacağım arada. Bizimle uğraşırken Cemal kaçacak. Kafası karışacak yahut bizimle takılacak.

@hamlet2006 süper eleştirmeni unuttuk bu arada.
Cemal Ç. gardaşımı tutsa , @Süper Dede aradan kaçacak. Mümtaz Abiye dur etme dese ben sıyrılacağım arada. Bizimle uğraşırken Cemal kaçacak. Kafası karışacak yahut bizimle takılacak.
Normalde 10 kaplan gücündeyimdir, hepinize aynı anda laf yetiştirebilirim, bilirsiniz; emme
4421033007761_1_org.jpg

DpGHS7SW4AAGJYF.jpg

Ben kimseye bakmam. İmzamda yazıyor zaten, "boşver, sadece sür" der çıkarım yola.😏
Sürerken, ben ben değilim.😅

Geri