Dinlene dinlene yapılır hocam. Ayağını yerden kestiğin anda 300 km git mi diyorum ben?😅Cemal Ç.
Ya sen 300 diyon nasıl yapayım 300ü 🤣 🤣 😘
Öncelikle sizi tebrik ederim.Ben virüse rağmen bisiklet ile Türkiye turuna başladım dün Ağrı da tendürek dağına tırmanırken tipiye yakalandım bir araba kurtardı
Yeni üye olduğum için başlık açıp soramıyorum 2 sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.
Hayatımda toplasanız 5 kere bisiklet kullanan biri olarak şuan carraro crt world tour bisikletim ve yaklaşık 25kg ekipmanla yoldayım düz yolda bile
10km gittikden sonra dizimden bir karış yukarısı o bölgede inanılmaz yanmalar oluyor ve 1 pedal çevirmesi bile eziyet oluyor. Bisiklet ve ekipmanlar neredeyse 50kg bende 176cm boy 55kg.
Acaba bu yanma ve acı kondisyonsuzluk mu yoksa 0 derece de bisiklet sürmekten mi beslenme mi sürüş tekniğimi yani bunu acil gideremezsem günde 5 10km den fazla yol gidemeyecek durumdayım.
2. sorum ayaklarım üşüyor markasız bir botum var hem bisiklete uygun hemde kar ve soğuk koşullarına uygun bir bot önerirmisiniz.
Önceki spor geçmişini bilmiyorum fakat boy oranınla kilo oranın paralel gitmiyor. Bisiklete 5 kez bindiğinden ve Türkiye turuna başladığından bahsetmişsin. Türkiyenin çatısından başlamışsın . Yanma olayı kas sisteminin gerek ağır yüke gerekse bisiklete alışkın olmadığının emaresi gibi geldi. @Cemal Ç. doğru söylemiş kaslarını ısıtmadan sürüşlerinde dikkatli olman lazım. Zamanla vücudun alışacak. Tebrik ederim çok cesur bir karar almışsın.Ben virüse rağmen bisiklet ile Türkiye turuna başladım dün Ağrı da tendürek dağına tırmanırken tipiye yakalandım bir araba kurtardı
Yeni üye olduğum için başlık açıp soramıyorum 2 sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.
Hayatımda toplasanız 5 kere bisiklet kullanan biri olarak şuan carraro crt world tour bisikletim ve yaklaşık 25kg ekipmanla yoldayım düz yolda bile
10km gittikden sonra dizimden bir karış yukarısı o bölgede inanılmaz yanmalar oluyor ve 1 pedal çevirmesi bile eziyet oluyor. Bisiklet ve ekipmanlar neredeyse 50kg bende 176cm boy 55kg.
Acaba bu yanma ve acı kondisyonsuzluk mu yoksa 0 derece de bisiklet sürmekten mi beslenme mi sürüş tekniğimi yani bunu acil gideremezsem günde 5 10km den fazla yol gidemeyecek durumdayım.
2. sorum ayaklarım üşüyor markasız bir botum var hem bisiklete uygun hemde kar ve soğuk koşullarına uygun bir bot önerirmisiniz.
Normalde 10 kaplan gücündeyimdir, hepinize aynı anda laf yetiştirebilirim, bilirsiniz; emme@hamlet2006 süper eleştirmeni unuttuk bu arada.
Cemal Ç. gardaşımı tutsa , @Süper Dede aradan kaçacak. Mümtaz Abiye dur etme dese ben sıyrılacağım arada. Bizimle uğraşırken Cemal kaçacak. Kafası karışacak yahut bizimle takılacak.