seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.581
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Bir an inandım. 😕Dün ve bugün 250 km yaptım toplamda araba ile tabi. Herhalukarda virüse rağmen sürüyorum. Seninki de iş mi dediğinizi duyar gibiyim. 50 kiloluk gübre çuvallarını hesaba katmadım.
Çuval kucağınızdaysa kabul olur dıyanetede sormak lazın tabiDün ve bugün 250 km yaptım toplamda araba ile tabi. Herhalukarda virüse rağmen sürüyorum. Seninki de iş mi dediğinizi duyar gibiyim. 50 kiloluk gübre çuvallarını hesaba katmadım.
hiç sevmem ben karlı çamurlu sürüşleri.ama eger yol değilde arazi ise bayılırım.sonrasındaki üşümeyle birlikte olan yanma hissi çok kötü geliyor bana ama sürüşteki zevk tartışılmaz derecede güzel oluyor20 km ye yakın. Çok pis bir sürüştü. Buz, kar , çamur ne ararsan vardı.256735 dosyayı görüntüle
Öyle demeyin. Ne demiş Ayşe teyze, "kirlenmek güzeldir".😉hiç sevmem ben karlı çamurlu sürüşleri.ama eger yol değilde arazi ise bayılırım.sonrasındaki üşümeyle birlikte olan yanma hissi çok kötü geliyor bana ama sürüşteki zevk tartışılmaz derecede güzel oluyor
Yanlız kalmayasın. Strawa kaydı tutmuyorum ama yeğeninle birlikte 12 km attık. Aslında hergün 10 ila 15 km arası atıyoruz. Mümtaz Ağabey kesin atmıştır 30'a yakın . Yarın arayıp sormak lazım.Hadi ya Mümtaz abi Süper Dede beni yalnız bırakmayın şu başlıkta,biliyorum tat tuz kalmadı hiç kimsede ama ortak noktamız yinede bisiklet ..........................................................................................................................258285 dosyayı görüntüle
@ahmet sabuncu Selamlar. Sakaryada tam olarak neyin birincisi?
Harika, süper.sorunuzun cevabı ,kısaca yazayım sakarya yol yarışı ,35-39 katagori birincisi yunus özdemir,uzun mesafe,
Doğancılar ile vişneli arası manzara sağlı sollu müthiş. Ama çok fazla kır kahvaltısı yeri var. Kaynaklar tarafı biraz kalabalık oluyor. Benim sevdiğim bir rota. Sık sık geçerim.@Tutmosis89 gittiğiniz güzergahta güzel dağ manzaralı yerler var diye hatırlıyorum.
Yoksa yönetimin beton aşkına kurban mı edildi?