_Madmexx _
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.416
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tanrı'ya şükür kırsal bölgede oturuyorum. Şehirde falan olsam her yerde insana denk gelir, o kadar rahat gidemezdim.@cemal Ç.25 ortalama yapıp hastayım diyorsun. Hasta olmasan 30 olurdu. Yoksa o hap doping ilacı mı?
Dope Cemal
Kızınız çikin (nazar değmesin).😅 Kız çocukları çok severimde benim kız 10 yaşına geldi, sevdirmiyor cadı.😁
Motor kullanan birçok arkadaşım -özellikle kadınlar- iş kıyafetini iş yerinde giyiyor. Okula bisikletle giderken ben de öyle yapıyorum hatta. Bundan daha doğal bir şey yok ama dediğiniz gibi biraz zorlama bir diyalog olmuş.ceza yazmadilar ama bisiklet ve bu kiyafetle işe mi gidilir diye biraz zorladılar.
Buraya da katılıyorum. Geçen gün kısıtlama saatleri dışında araç kullanırken bir çevirmede ekip durdurunca -durmadan önce- maskeyi taktım. Camı açtığımda polis ağabey, maske takmıyor musunuz dedi. Ben de yalnızken gerek duymuyorum, siz durdurdunuz ve konuşacağız diye taktım dedim. Gülümsedi.Dikkatli olmak lazim, kontrol eden kişiye göre değişiyor.
Ben de öyle demeye getirdim, kendimi kendimden koruyamam ki.@ModernOblomov zaten kendi arabamda yalnızken neden takayım ki ?