Scudo Sports

Vision Team 30 Jant Seti

Hocam milin eğriliği yüzünden boşluk var , sorum da şu idi ; mili yedek parça olarak temin etme şansım var mı ?
Merhaba. Boşluğun milden kaynaklı olduğuna kesin olarak eminseniz yurtdışında bir adet buldum. Çok detaylı bakmadım ama kargo eklenmeden önceki fiyatı gümrüğe takılmaz gibi. Yedek parçası hayli zor bulunan bir marka sanırım, çözümü biraz zahmetli olabilir. (link)

Ben kendi jantımdaki boşluk sorununun plastik bir parçanın aşınmasından kaynaklı olduğunu keşfetmiştim bu yaz. Belki de sizin göbeğinizde de böyle bir problem mevcut. Eğer ki göbeği tamamen dağıtıp detaylı incelemeleri yaptıysanız ve sorunun kesin olarak milde olduğunu saptadıysanız bu önerimi görmezden gelebilirsiniz.
Ekleme: parça numarası 752-0558000010 olarak geçiyor kitapçıkta. Google'a direkt olarak yapıştırdığınızda mil geliyor. Birkaç İngiliz sitesinde stok mevcut. Türkiye'ye gönderim yaparlar mı bilemiyorum veya gönderim yapsalar bile zından bekçileri içeriye sokarlar mı emin olamıyorum. Forumdaki yurtdışında ikamet eden arkadaşlardan yardım istenebilir bu durumda.

Dosyalar

• team30_2023_a0.pdf
    358,5 KB · Okunma: 1
  • Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Scudo
Göbek rulmanlı mı bilyalı mı? Bilyalı ise her mil olur. Rulmanlı ise mili çıkartıp milin rulman yuvaları arası mesafe ne kadar ona bakman lazım. Aynı mesafede mil alınca sorun çözülür. Bu arada, arka teker mi bu? Mil eğriyse bundan sonra içi dolu mil kullanmanı öneririm.

Soru soruş şeklin falso, rengin de belli normalde cevap bile vermezdim ancak töhmet altında bıraktığın için yazmak gerekti!

Çok merak etmişsin madem mavic i tamamen stok halde iade ettim orijinal yaylarını geri koydum, nipelleri dahi temizledim ve o şekilde geri verdim. Üstelik stok haldeki akordundan daha iyi şekilde!!
Murat Comez
Kuzey Ege
StanicEnemy
MrEddieTercury
Can Çelik
Listemde engellisiniz konularıma yazmazsanız ilgi çekmemiş post ta kasmamış olurum 👍
Forumda yeni uyelik aldiginizda Can Çelik artik varsayilan engelli olarak geliyor 🙂
Maalesef forumda bacaklarindan cok parmaklari calisan insanlar cok fazla.
Yok efendim +100k jant alacakmissin da yok bilmem ne. 150 watt ortalamam olsa ciddi soyluyorum +100k jant alip binmeye utanirim.

Forumda yeni uyelik aldiginizda Can Çelik artik varsayilan engelli olarak geliyor 🙂
Ne kuyruk acısıymış arkadaş. "Köpek sahiplerinin 40 yaşının üstünde olanları evlenemediğinden, 40 yaş altında olanları ise köpek sayesinde biriyle tanışıp evlenmek için köpek sahibidir" gibisinden zeka fışkıran bir yorumda bulunmuştu. Bu müthiş yorumuyla dalga geçince engellemiş beni 🤣 Senin hayvansever olduğunu da bilmiyor, bana olan kuyruk acısının üzerinden sana yanaşmaya çalışıyor köpek düşmanı.

Geri