M.İhsan
Love Mountains!
- Tepki
- 4.035
- İsim
- Muhammed İhsan
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Whistle
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba. Boşluğun milden kaynaklı olduğuna kesin olarak eminseniz yurtdışında bir adet buldum. Çok detaylı bakmadım ama kargo eklenmeden önceki fiyatı gümrüğe takılmaz gibi. Yedek parçası hayli zor bulunan bir marka sanırım, çözümü biraz zahmetli olabilir. (link)Hocam milin eğriliği yüzünden boşluk var , sorum da şu idi ; mili yedek parça olarak temin etme şansım var mı ?
Ben kendi jantımdaki boşluk sorununun plastik bir parçanın aşınmasından kaynaklı olduğunu keşfetmiştim bu yaz. Belki de sizin göbeğinizde de böyle bir problem mevcut. Eğer ki göbeği tamamen dağıtıp detaylı incelemeleri yaptıysanız ve sorunun kesin olarak milde olduğunu saptadıysanız bu önerimi görmezden gelebilirsiniz.
Ekleme: parça numarası 752-0558000010 olarak geçiyor kitapçıkta. Google'a direkt olarak yapıştırdığınızda mil geliyor. Birkaç İngiliz sitesinde stok mevcut. Türkiye'ye gönderim yaparlar mı bilemiyorum veya gönderim yapsalar bile zından bekçileri içeriye sokarlar mı emin olamıyorum. Forumdaki yurtdışında ikamet eden arkadaşlardan yardım istenebilir bu durumda.