Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vsf fahrrad manufaktur bilgi tecrübe ve resim paylaşım başlığı

@csuns Bisikleti aldığımda hemen bir Yedigöller gezisi yaptım geçtiğimiz haftalarda. Heybe olarak da arkadaşın ödünç verdiği Sem çantanın heybesini kullandım. Gerçi bir çok modeli vardır ama bendeki sadece cırt ile tutturuluyordu ve kayma yaptı, sanırım 16lt çantalar ve küçük geldi. Zaten fotodan da belli olur. Tek olumlu yanı fermuarlı bölmesi ama onda da fermuarının kaliteli olduğunu söyleyemem. Decathlon çantası ona göre oldukça büyük, su geçirmez ve en önemlisi üst bağlantıdan takması hem kolay hem de kayacak gibi durmuyor. Bir inceleyin isterseniz.
FB_IMG_1466419792186.jpg

@Anonim Hocam ürün sayfasında verilmemiş, görmek istersiniz. Arka bağlantının fotoğrafını ekliyorum o sebeple. Üst plastik kısım sağlam bir şekilde monte oluyor ama alt cırtın pek bir işlevi yok.
DSC_0758~2.JPG

Scudo
@ilker çok rahat girer. Hatta üst çantanın ipleri var geniş geniş araya bile sıkıştırmak ya da bağlamak mümkün,çantanın içine de başka şeyler konur.

• Beğen
Tepkiler: ilker
@Anonim Şimdi inceledim özellikle rackpack harika bir çanta. Gerçi Ortlieb'in kendi heybelerine bağlanıyor ama bagaja da bir şekilde güvenli bağlama yöntemi vardır sanırım. Bu durumda Decathlon heybelerine devam, gerektiğinde ise rackpack ya da dryback ile destek.. Teşekkürler

@wenom
Wenom merhaba, senin heybe sportback denilen model mi, boyutu clasic yazan modelden sanki çok az küçük gibi yoksa ben mi yanlış görüyorum.

ilker merhaba
alur700 hakkındaki düşünceni merak ediyorum. fujinin yanına yol bisikleti almak istiyorum. tavsiye eder misin?

@ilker

Merhaba herkese ..
Ben de konnix heybe kullanıyorum..
8..9 yıl dayandı ve rengi soldu artık.
Ama bisiklet değiştirince
Pedal çevirirken ayağım değiyor.
Ya da arka kısımdan jant tellerine değiyor.
(link)

Yeni heybe düşünüyorum.
Ama ürünü görmeden internetten sipariş riskli.
Yukarıdaki problemler devam edebilir..
Tavsiyesi olan varsa sevinirim.:):)

@yakubi
2.500TL fiyat bence çok iyi. Alur konularına zaten bir çok yorum yapmıştım. Kesinlikle tavsiye ediyorum hocam.
Ben gündelik sporumu Alur ile yapıyorum. Sabah erken kalkıp 2 saatte 50 km yapıp dönüyorum. Yol bisikletinin tadı apayrı, oyuncak gibi.

• Beğen
Tepkiler: yakubi
@ilker Alur700 aldıktan sonra değişim gereği duyduğun parçalar oldu mu?
alırken kargoyla mı yoksa gidip mağazadan mı almıştın?

@yakubi Hayır, bence bütünüyle güzel bir bisiklet. Seveceğini düşünüyorum, benim boy 1.78 M beden kullanıyorum. Kargo ile aldım fakat zaten arkadaşımda L boyu vardı o çok büyük gelmişti yani kadro boyu konusunda bir çelişki yaşamadım.

@Anonim
Renk konusuna girmeniz güzel olmuş.
Ben de kırmızı ya da civit mavi gibi bir renk arıyorum.
Siyah hem tozlandığını yani kiri kolay gösterir.
Hem de trafikte farkedilmez.
Procycle heybe düşünüyordum.Ancak renkleri çok koyu siyah geldi.
Kararsız kaldım.

Şu markanın ürünü de fena değil.
Hem de sele borusuna takılan bagaja bile uyumlu.
Renkler güzel.
Tek eksiği bagaj üstünde bölme olmaması.
(link)

@ilker Ne kadarlik bütce ayirdin bilmiyorum ama 107- 115€ arasi Vaude aquaback plus var ebay de
Yada 95€ aquaback
(link)

(link)

• Beğen
@ilker

Teşekkürler hocam.
Zaten üstte bölme olmaması ve bir büyük versiyon 55 lt olması nedeniyle Sem çantayı ben de elemiştim.
Procyle, vaude, topeak vb araştırıyorum.

Parasından ziyade işimi görmesi önemli. Dediğim gibi mevcut heybeyi 8-9 yıl kullandım. Her hafta semt pazarı ve bazı market ihtiyaçlarını hallettim.
Çok yoğun kullandım yani. Aynı işi araba ve benzinle yapsam yılda 500 TL civarı maliyet çıkıyor.

Spor yapıp sağlığımı koruması da bonus...:):):)

Topeak inceledim.
Fiyatı 1

Topeak inceledim.
22.6 litre ve 116 $.
Bana pek uygun gelmedi.
Hacim olarak da 30 lt altı bana yetersiz kalacak.
Topeak elendi.:):)

50 lt lik Vaude nin ağırlığı 2 kg.
Heyy maşallah..
Ben heybeyle malzeme taşıyacağım.
Heybenin kendisini değil.:D:D

Selam arkadaslar bu aralar cok bakamiyorum foruma baslik sessiz kaldi,ilker uzun tur planlarin varsa bence kesin ortlieb al yok sehir ici dersen decatlhon isini gorur hatta sanada benim renk ortlieb guzel gider bisikletinle uyumlu olur rengide:):)

• Beğen
Tepkiler: herman karakasli
Selam Herkese,

Dün procycle, topeak, konnix yerinde gidip inceledim.
Gene Konnix almaya karar verdim. Eski Konnix 9 yıl dayanmıştı.

Procycle hakkında görüşüm: Sele oturma hizasına yakın bagaj üstünü komple kapatıyor. Sele borusuna takılan ışık görünmüyor.
Fermuarlar rahat açılıp kapanmıyor. Yan gözlerde kullanılan kumaş ince görünüyor ve bana pek güven vermedi.
Renk gri-siyah seçilmiş. Oldukça soğuk tonlar bence. Ama renk konusu tamamen kişisel tercihtir. Bu rengi seven de olabilir.

Ortlieb, Vaude vb markalar yaklaşık 1,5 kg ve üzeri olduğu için ve sürekli bisiklet üzerinde tutmaya elverişli olmadığı için elemiştim zaten.

Topeak: Kendine özel bagaj üzerine kızaklı takılıyor. Yani bagajı da değiştirmek gerek. 22 L lik ürün 300 TL civarı.

Önemli: Yazdıklarım benim kullanım tarzıma yönelik (günlük ve sürekli bisiklet üstünde tutma) görüşlerdir.

(link)

• Beğen
@ilker
Benimki evet kucuk boy one takilan modeli ben arkalara taktim ufak yeterli diye

Arkadaslar tx400 alma niyeti olan varsa arkadasim satiyo cok temiz sifir gibiIMG-20160630-WA0003.jpg IMG-20160630-WA0003.jpg

Kadro boyu kaçtı acaba?

@ilkerkadro boyu 49

Herkese merhabalar, bir süre çantayla ilgili konuşmalar geçtiği için öncelikle burada paylaşacağım bir indirim var, sonrasında forumda gerekli yerlerde paylaşırım. Fiyatlarda ciddi oranda indirim var sanırım (tabii bu siteye göre indirim oranı çok az, % 6 gibi görünüyor ancak piyasa geneline göre indirim oranı iyi bence) ve ben 2 çift Vaude Aqua Back Plus red/black siparişi geçtim bile. Yalnız ben buradan almadım, sürekli bike-components üzerinden alışveriş yapıyorum, sitede en iyi fiyat garantisi olduğu için buradaki indirimi referans gösterip gerekli olan indirimi alıyorum, hatta şu ana kadar indirimsiz bir ürün almadım sanırım, linkleri aşağıda paylaşıyorum, selamlar.

(link)

(link)

(link)

Selam ben Ordu'dan yazıyorum. Bu konu başlığını 26 sayfa şimdilik, bir solukta okudum. Uzun süredir bisiklet almak istiyorum. Niyetin ufak turlar ve şehir içi kullanım. VSF modellerinden ise tx400 beğeniyorum. Önerilerinizide bekliyorum.
Bu bisikleti almak için illa İstanbul'a gitmek mi gerekli. Kargo ile satın almak mümkün değil mi?

@myilmaz merhaba hoşgeldiniz. Zamanında aynı bisikletçiye bunu sorduğumda ptt kargo ile çok para ödemezsiniz adrese yollarız demişlerdi.
Yine de tur bisikletleri yol bisikletleri gibi değil. Kadro boyunu denemeden öngörmek imkansız.
Benim dev gibi tur bisikletim 51 kadro ama yol bisikletim 54 mesela. 54-55 kadro tüm yol bisikletleri bana tam olurken tur bisikletinde modeline göre 49 da uyabiliyor 56 da.
Bence mutlaka gidip alın.

@ilker
Merhaba fotoğrafta pembe iple sarılan şey nedir?

• Beğen
Tepkiler: ahmet tezel
Geri