Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wahoo Elemnt (ve Bolt) Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Yanlış bilmiyor isem VAT vergi oluyor değil mi? Vergiler dahil 250 euro = 4535 TL?
293871 dosyayı görüntüle

Bu VAT daha çok yerel vergi gibi duruyor, KDV gibi. Gümrük vergisi olduğunu sanmıyorum. Belki teslim ülkesi Türkiye olarak seçili değildir.

150 euro üstü tam olarak ne oluyor, google dan baktım %30 vergi ekleniyor o mu?

150 euro üstünün ithalat formalitesiyle yapılması gerekiyor. Gönderildi, gümrüğe sunuldu, vergisi ödendi, geçti şeklinde değil.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Bu VAT daha çok yerel vergi gibi duruyor, KDV gibi. Gümrük vergisi olduğunu sanmıyorum. Belki teslim ülkesi Türkiye olarak seçili değildir.

150 euro üstünün ithalat formalitesiyle yapılması gerekiyor. Gönderildi, gümrüğe sunuldu, vergisi ödendi, geçti şeklinde değil.
O zaman epey başım ağrıyacak gibi duruyor, sağol abi bilgilendirme için. Şimdilik kenarda kalsın wahho elemnt.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Ben Hollanda'da bi arkadaşa gönderdim, o da gelirken getirmişti... :D

yani gerçekten bana uğramadı :D
Uğrayacak arkadaşları uyarmakta fayda var. Bana da uğramadı ama gerçekleri bilmeleri lazım.😂

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Birçok yerde yeni bir Roam modelinin önümüzdeki aylar içinde çıkacağı söyleniyor. Bundan dolayı Roam modelinde indirime gidiyor olabilirler. Alacak olan kişiler bence bunu da değerlendirsin.

wahoo hız sensörüm hızı okumuyor. bu sensörde pil var mı göremedim. yardım lütfen

wahoo hız sensörüm hızı okumuyor. bu sensörde pil var mı göremedim. yardım lütfen
evet pil var. Ama açması biraz zor. ben youtube'dan video izleyip açmıştım ama kırılacak diye de tedirgin oldum...
en mantıklısı bir saatçiye götürüp orada açtırıp pilini orada değiştirtmek...
ya da benim gibi korka korka açmaya çalışmak :D

Merhabalar yeni trainer aldım elite qubo powermag smartb+ modeli wahoo element bolt v2 bar elimde birbirine bağladığımda hızı yanlış gösteriyor azıcık pedal çevirsem 180 190 kmh oluyor acaba neyde yanlış yapıyorum?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Merhabalar yeni trainer aldım elite qubo powermag smartb+ modeli wahoo element bolt v2 bar elimde birbirine bağladığımda hızı yanlış gösteriyor azıcık pedal çevirsem 180 190 kmh oluyor acaba neyde yanlış yapıyorum?
Lastik çapını girerken mm-cm birimini bir kontrol edebilir misiniz?
Sanki hızda 10 kat bir değişiklik var...

Wahoo'ya yeni özellikler geldi. Climbing Segment özelliği çok güzel oldu. Garmin'deki climb pro gibi. Rota üstündeki tırmanış gelince otomatik olarak climbing sayfası açılıyor. Kaç metre kaldığı, süre, eğim vs gibi özellikler görünüyor. Yokuş bitince kapanıyor. Bugün yaptığımız Armutlu turunda denedim, çok iyi olmuş

Wahoo'ya yeni özellikler geldi. Climbing Segment özelliği çok güzel oldu. Garmin'deki climb pro gibi. Rota üstündeki tırmanış gelince otomatik olarak climbing sayfası açılıyor. Kaç metre kaldığı, süre, eğim vs gibi özellikler görünüyor. Yokuş bitince kapanıyor. Bugün yaptığımız Armutlu turunda denedim, çok iyi olmuş
Bu zaten Strava'da yıldızlı segmentlerimiz geldiğinde olmuyor muydu ki?

Benim Roam'a da geldi mi bu özellik ?

Garmindeki gibi rotayı önceden cihaza atman gerekiyor mu ?

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Eksiği buydu bence. Güncellemeyi yapmıştım ama rota üzerindeki yokuşlarda otomatik sayfa açıldığını bilmiyordum.

Arkadaşlar edge explore'den sonra navigasyonlu bir cihaz bakıyorum, tur bisikleti için wahoo almak saçma mı olur? Benim için harita kısmı oldukça önemli, normal bir navigasyon cihazı olarak da kullanabilmeliyim.

Bu zaten Strava'da yıldızlı segmentlerimiz geldiğinde olmuyor muydu ki?
Bu yokuşlar için ayrı bir segment sayfası. Herhangi bir yıldızlamaya gerek yok. Rotayı yükleyince, yol üzerindeki bütün tırmanışları görüyorsun, yokuşa gelince de yeni bir sayfa çıkıyor, yokuş bitince eski sayfaya geri dönüyor.
Benim Roam'a da geldi mi bu özellik ?
Geldi ona da.
Garmindeki gibi rotayı önceden cihaza atman gerekiyor mu ?
Evet, rota atmak şart.
Eksiği buydu bence. Güncellemeyi yapmıştım ama rota üzerindeki yokuşlarda otomatik sayfa açıldığını bilmiyordum.
Bence de en büyük eskiği buydu. Bir çok kişi sırf bu yüzden Garmin tercih ediyordu.

şuan element roamda ciddi indirim, bike 24 de 199 euro ,almanyadan gelicek bi arkadaşınız varsa almak için güzel fırsat

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
şuan element roamda ciddi indirim, bike 24 de 199 euro ,almanyadan gelicek bi arkadaşınız varsa almak için güzel fırsat

Bundle olarak da 210 euroya geliyor.
O da düşünülebilir.

(link)

Geri