Burak B.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.956
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Değerli Wahoocu arkadaşlar Konuyu görmemiştim, agustos ayında sıfır elemnt roam sahibi oldum. Garminin dümdüz tasarım ve dokunmatik ekran mantıksızlıgı nedeniyle wahooyu tercih ettim. Roamdan oldukça memnum özelikle led bildiğimler epey iş yapıyor. Climb ozelliği geçtiğimiz Çeşme granfondo yarışında kullanma imkanım oldu. Yokuş yaklaşınca otomatikman ekrana geliyor, ne kadar eğim olacağı, ne kadar mesafe ve yükseklik kaldıgı belirtiyor. Ona göre kadansı ayarlayıp, eforumu iyi korudum.
Sizlere sormak istediğim konu var, kış sezonu geldiği için artık evde roller üzerinde antremanlar yapmaya başladım. Wahoodaki planned workout özellikleri kullanmaya çalıştım ama tam anlayamadım. Bilenler varsa tavsiye verebilirmi? Hangi antremanı seçeyim? FTP seçiyorum genellikle..
Sizlere sormak istediğim konu var, kış sezonu geldiği için artık evde roller üzerinde antremanlar yapmaya başladım. Wahoodaki planned workout özellikleri kullanmaya çalıştım ama tam anlayamadım. Bilenler varsa tavsiye verebilirmi? Hangi antremanı seçeyim? FTP seçiyorum genellikle..