Burak Altaç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.963
- İsim
- Burak Altaç
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
hayırlı olsun.Merhabalar bende wahoo element bolt v2 aldım cihaza biraz yabancıyım inetnertten bir kaç videoda live segment vs olayları var stravada ben favorilere ekledim segmentleri fakat segmetlere gelince tepki almıyorum acaba ayarlarından bir şey mi yapmak gerekir ?
stravadan rota ekleyip cihazı da güncellediğinizde, rotalar kısmında görünüyor...Bolt ta harita yükleme nasıl oluyor? Dışarıdayız diyelim,telefondan komoot gibi bir uygulamadan rota hazırlayıp, cihaza yükleyebilir miyiz?
Peki bunun için wireless olmasına gerek yok herhalde, Bluetooth ile mi haritayı aktarıyorstravadan rota ekleyip cihazı da güncellediğinizde, rotalar kısmında görünüyor...
Teşekkürler deneyelim bakalımKomoot ya da Strava'dan rotayı oluşturduğunuzda wahoo'nun akıllı telefon uygulaması üzerinden rotalarım kısmına giriyorsunuz. Buradan yeni oluşturduğunuz rota/rotalar gözükür. Yine oradan wahoo bolt/roam sync etmeden rotayı yollayabilirsiniz. sync ederseniz zaten bolt/roam ekranından da rotayı görebilirsiniz. sync işlemi için wifi bağlantısı ya da companion app bağlantısı gerekli.
Hiç bir yerde stokta bulamıyorum.
ROAM da güzel indirim var, roam almak daha mantıklı değil mi?(link)
Ben kendi sitesinden almıştım...
BOLT da, ROAM da mevcut görünüyor şuan...
ben ELEMNT almıştım, şuan satıştan kaldırdılar.ROAM da güzel indirim var, roam almak daha mantıklı değil mi?
4500 TL küsür geliyor fakat gümrük vergisi ne kadar gelir bilemiyorum muhtemelen 2k TL isterler.ben ELEMNT almıştım, şuan satıştan kaldırdılar.
inceleyip bakmak gerek. Ama bildiğim kadarıyla ROAM daha üst modeldi, şu an daha ucuz olması ilginç. İndirim varken, imkanınız da varsa kaçırmayın bence...
150 Euro sınırı sizin oralara uğramadı galiba 😂ben ELEMNT almıştım, şuan satıştan kaldırdılar.
inceleyip bakmak gerek. Ama bildiğim kadarıyla ROAM daha üst modeldi, şu an daha ucuz olması ilginç. İndirim varken, imkanınız da varsa kaçırmayın bence...
Ben Hollanda'da bi arkadaşa gönderdim, o da gelirken getirmişti...150 Euro sınırı sizin oralara uğramadı galiba 😂
Doğru ama 150 euro sınır dikkate alınmamış burada. Aman dikkat 👍Yanlış bilmiyor isem VAT vergi oluyor değil mi? Vergiler dahil 250 euro = 4535 TL?
293871 dosyayı görüntüle