Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wahoo Elemnt (ve Bolt) Kullanıcıları Kulübü

Her şey gibi bu cihazlar da ateş pahası oldu ve başına bir şey gelse, yerine yenisini koymak zor. O nedenle bir tane koruyucu kılıf sipariş ettim. Amazon'da, Aliexpress'ten daha hesaplısını bulunca aldım. İhtiyacı olan varsa baksın bence.
(link)

Son düzenleme:
Scudo
Merhabalar bende wahoo element bolt v2 aldım cihaza biraz yabancıyım inetnertten bir kaç videoda live segment vs olayları var stravada ben favorilere ekledim segmentleri fakat segmetlere gelince tepki almıyorum acaba ayarlarından bir şey mi yapmak gerekir ?

Merhabalar bende wahoo element bolt v2 aldım cihaza biraz yabancıyım inetnertten bir kaç videoda live segment vs olayları var stravada ben favorilere ekledim segmentleri fakat segmetlere gelince tepki almıyorum acaba ayarlarından bir şey mi yapmak gerekir ?
hayırlı olsun.
cihazı da wireless üzerinden internete bağlayıp güncellemeniz gerekli.
ancak o zaman görebiliyorsunuz livesegmentleri.

yeni yıldızladığım bazı segmentleri bende de 1-2 sürüş göstermeyip sonradan gösterdiği oluyor...

• Beğen
Tepkiler: OrhanOzkaya
Tamam deneyeceğim çok teşekkür ederim

Bolt ta harita yükleme nasıl oluyor? Dışarıdayız diyelim,telefondan komoot gibi bir uygulamadan rota hazırlayıp, cihaza yükleyebilir miyiz?

Bolt ta harita yükleme nasıl oluyor? Dışarıdayız diyelim,telefondan komoot gibi bir uygulamadan rota hazırlayıp, cihaza yükleyebilir miyiz?
stravadan rota ekleyip cihazı da güncellediğinizde, rotalar kısmında görünüyor...

stravadan rota ekleyip cihazı da güncellediğinizde, rotalar kısmında görünüyor...
Peki bunun için wireless olmasına gerek yok herhalde, Bluetooth ile mi haritayı aktarıyor

benim anladığım kadarıyla wahoo'nun da wireless üzerinden internete bağlanıp kendini senkronize etmesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: mudo77
Komoot ya da Strava'dan rotayı oluşturduğunuzda wahoo'nun akıllı telefon uygulaması üzerinden rotalarım kısmına giriyorsunuz. Buradan yeni oluşturduğunuz rota/rotalar gözükür. Yine oradan wahoo bolt/roam sync etmeden rotayı yollayabilirsiniz. sync ederseniz zaten bolt/roam ekranından da rotayı görebilirsiniz. sync işlemi için wifi bağlantısı ya da companion app bağlantısı gerekli.

• Beğen
Tepkiler: mudo77
Komoot ya da Strava'dan rotayı oluşturduğunuzda wahoo'nun akıllı telefon uygulaması üzerinden rotalarım kısmına giriyorsunuz. Buradan yeni oluşturduğunuz rota/rotalar gözükür. Yine oradan wahoo bolt/roam sync etmeden rotayı yollayabilirsiniz. sync ederseniz zaten bolt/roam ekranından da rotayı görebilirsiniz. sync işlemi için wifi bağlantısı ya da companion app bağlantısı gerekli.
Teşekkürler deneyelim bakalım

@mudo77 Yoldayken 'Take me to...' özelliği ile o an gitmek istediğim yeri telefon uygulamasından oluşturup direk bluetooth'tan Bolt'a senkronize edebiliyorum.

Hiç bir yerde stokta bulamıyorum.

(link)

Ben kendi sitesinden almıştım...
BOLT da, ROAM da mevcut görünüyor şuan...
ROAM da güzel indirim var, roam almak daha mantıklı değil mi?

ROAM da güzel indirim var, roam almak daha mantıklı değil mi?
ben ELEMNT almıştım, şuan satıştan kaldırdılar.
inceleyip bakmak gerek. Ama bildiğim kadarıyla ROAM daha üst modeldi, şu an daha ucuz olması ilginç. İndirim varken, imkanınız da varsa kaçırmayın bence...

inceleyip bakmak gerek. Ama bildiğim kadarıyla ROAM daha üst modeldi, şu an daha ucuz olması ilginç. İndirim varken, imkanınız da varsa kaçırmayın bence...
4500 TL küsür geliyor fakat gümrük vergisi ne kadar gelir bilemiyorum muhtemelen 2k TL isterler.

150 Euro sınırı sizin oralara uğramadı galiba 😂

Yanlış bilmiyor isem VAT vergi oluyor değil mi? Vergiler dahil 250 euro = 4535 TL?
1662147049504.png

Geri