Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle bisiklet tavsiyeleri

@çağdaş
Bu konuya dikkat edelim önceden ata bisiklet satıyordu scott marka bisikleti şimdi ata bisiklete gidin scott için pekte iyi şeyler sölemiyor bu nasıl olucak peki ve kırılmış kadroların fotolarını göstermesi gercekten beni korkuttu ...

• Beğen
Tepkiler: mathcup
Scudo
whistle üretimi türkiyede ve satış el değiştirmeden satılacağı için ileride parça sıkıntısı çekmezsin scott da satıcılar durmadan değiştiği için sıkıntılı ,bisikleti satarken süper diyenler başka markayı satmaya başlayınca kötülüyorlar buda düşünülmesi gereken ayrıntı.

kadro kalır compenantlar degısır bence kadro kalıtesıne gore bır secım yapın alaşım , fiyat vs. bakımdan hangısı daha uygun ve zevkınıze hıtap edıyorsa o markayı secın ;) benim tercihim tasarım olarak scoot ...

BİSİKLET FORUMA YENİ ÜYE OLDUM. ÖNCELİKLE ÇOK FAYDALI PAYLAŞIMLARIN OLDUĞUNU SÖYLEMELİYİM.
ÇİFT KİLİTLENEBİLEN AMORTİSÖRLÜ, HİDROLİK DİSK FRENLİ, 13-14 KG AĞIRLIĞINDA HOBİ VE GEZME İÇİN KULLANACAĞIM BİR BİSİKLET ARIYORUM. BÜTÇE 2000 TL Yİ GEÇMESE İYİ OLUR. Whistle Lakota 1051 D MODELİ HOŞUMA GİTTİ. FİYAT 2400 TL GÖZÜKÜYOR. DEĞERLENDİRMELERİNİZ BENİM İÇİN YOL GÖSTERİCİ OLACAK. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

Merhabalar ilk olarak incelediğiniz bisiklet gerçekten çok güzel bunu belirtmek istedim simdi gelelim bu bisiklete.Kadrosu Alu. W 9000 triple butted üzerindeki aksamlar slx ve xt furc takımı sele borusu vs fsa Amortisor(ön) Rock Shox Tora SL 100mm with remote lockout(bence tek dezavantajı bu zaten agır bir amortisor şahsen boyle bir bisikletin uzerinde havalı bir amortisör olsun isterdim)jant seti Mavic Crossride Disc Black lastikler Schwalbe Smart Sam 26x2,25 bisikletin toplam agırlıgıda 13,24 Kg Sonuç itibariyle guzel bir bisiklet ama fiyatı biraz tuzlu 4.278 tl fiyatı var.
Bisikletle ilgili ayrıntılı bilgi almak isterseniz link:(link)

birde şu linkten sizin boyunuza gore kadro acılarını kadro geometrisini görebilirsiniz:(link)

Bisiklet biliyorsunuz full amortisorlü bir bisiklet ve bunda kullanılan orta amortisör Rock Shox Ario 3.2(solo air)210gr rebaund ayarı ve kilit mekanizması mevcut bu amortisörle ilgili olarakda şu linkten faydalanabilirsiniz:
(link)

Sonuç itibariyle çoğu insanın rüyalarındaki bisikletlerden biri(benimde).....umarım alırsınız.Birazda olsa bilgi verebildiysem ne mutlu......Bol pedallı günler....))))

@KAMİL YILMAZ

Evet haklısınız linklerde sorun var siteden kaynaklanıyor su an bende giremiyorum....))

Bende byte ın sitesi var mı onu merak ettim. baktım nette göremedim ama bilen varsa gönderebilir mi?

Merhabalar.
Bisikletten çok anlamadığımdan dolayı böyle bir konu açma gereği duydum :) Arkadaşımdaki kron xc1000 çok hoşuma gitti ve onu almak için heveslendim fakat whistlenin görüntüsü gönlümü çeldi :) Bu bisikletlerden hangisi daha iyidir? Fark varsa çokmudur azmıdır?

(link)

Arkadaslar , 2 hafta once 1052 d aldım . Çok güzel herseyi süper :) bir sorum olacak , arkaya 2.50 lastik sığarmı ?? Tesekkürler..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
arkadaşlar bütçem 500$ . sallana sallana dolaşarak tur yapmayı seviyorum. ama dağ bisikletlerinin görüntüleri beni cezbediyor.

özellikle whistle miwok 1053v 600 tl.
geotech ascent alivio dağ bst. 700tl. hangisi sizce güzel? aralarında büyük fark var mı?

tur bisikletlerine gelince drag marathon lux 600 tl.
karşılaştırmada gene gotech var life delux acera tur bisikleti 700 tl. hangisi sizce güzel şehirli? cevaplarınızı bekliyorum. kazasız özgür sürüşler herkese...

En güzeli,arkadaşın dediği gibi 2010 ları beklemek en mantıklısı olur.

@sadana

teşekkürler ... sorduğum soruda tur ve gezi bisikletleri hakkında ne düşünüyorsun?

merhaba arkadaşlar, tur ve gezi amaçlı bisiklet düşünüyorum. foruma bayağı takılıp yorumlarınızı okuyorum. hybrid bisiklet konu başlıklarına bakıyorum. yerli yabancı markalar arasında ortalama fiat 350 auro. ama benim gördüğüm kadarıyla bianchilere karşı bir empati var sanki. mesela bianchinin nero veya shape modellerinden birisi güzel bence ama hangisi iyi karar veremedim. yada bu kategoride borla 321 nasil? gotech markalar nasıl? şimdi bana scott sub 30, trek 7,1 fx , trek t30,scott sporster p4 vb.dersiniz anlarım . ama 15 yıl önce gözümü açtığım bianchiden sanki vazgeçemiyorum. yorumlarınızı beklerim.

Geri