Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle bisiklet tavsiyeleri

Scudo
1052 modeli 1053e göre daha iyi bir vites donanımına sahip...tercihini 52den yana kullanmanı öneririm..

arkadaşım diğer arkadaş siyah kırmızı yazmış ama bu beyaz kırmızı ve aynı bisiklete ben de sahibim oldukça memnunum :D (araya ekliyeyim dedim )

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Arkadaşlar direksiyonu sağa ya da sola çevirince direksiyonun sağ tarafından çıtçıt ses geliyor.Sağ taraftaki vitesin olduğu kısımdan bir yerden sanırım.Sebebi ne olabilir, bisikleti alalı 3 gün oldu daha :mad:

• Beğen
öncelikle hayırlı olsun, sorununuza bi çare bulamayacağım.. fakat şunu sormak istiyorum; yarın büyük ihtimalle bende 1054V alacağım tavsiye ediyormusunuz? yoksa başka modellere yöneleyimmi? :)

bende bu modelden almak istiyorum istanbul kartaldayım ve netten almak durumundayım işim geregi ..
kullanan arkadaslar biraz yorum yazarsa sevinirim .. nasıldır sürüş keyfi dagda bayırda :)

ewt bende bu modeli düşünüyorum fiyat ve kulanımı nasıl yardımcı olursanız sevinirim:in:

@yaşar boz

bende dağ bisikleti kullanıyorum bir takım yol lastğim var bunlarlada uzun yol turlarına kolaylıkla katıla biliyorum sadece lastik degiştirerek dağ bisikletini kısmende olsa yol bisikletine çevirebilirsiniz ;)

herkese iyi forumlar
kırılan kadrom 833D garantiden 1052 d olarak geldi internette ikisininde sele borusu 31,6 olarak gözüküyor ama bu boymu yoksa çapmı 833 d nin boru çapıyla 1052 D ninki birbirine uymuyor üzerinde 31,6 yazan boru büyük
üzerinde 29,6 yazan ise biraz küçük geliyor 1052 D nin çapını ve nerden bulabileceğimi söylerseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

• Beğen
miwok 1054 bisikletim var, bisikletten çok memnunum, sol taraftaki vitesi yükseltirken bazen sıkıntı çekiyorum, vites kolunu itip zincir yukarı çıkana kadar yaklaşık 3 saniye orda tutuyorum, yoksa yükselmiyor vites. arka viteslerde sıkıntı yok. bu normal bir durum mu?

• Beğen
sn değil de o sırada pedali kaç tur çeviriyorsunuz o önemli. ayna kol dişlilerinin yanında çentik ya da vidalar vardır. bu zincirin tutunup bir üst dişliye geçebilmesini sağlayan geçiş dişlerdir. belki onlarda bir sorun vardır. yada vites ayarınızda bir sorun vardır.

en yakın bir servise götürüp bir baktırmanızı tavsiye ederim ben. geçiş dişlilerinde sorun varsa zaten orada ortaya çıkar.

Geri