Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle bisiklet tavsiyeleri

1.si bisikleti nerden aldın
2.si bisikleti aldığında bütün sıkılamasını yaptırıptamı aldın yoksa d-montemi aldın o çok önemli.
3.sude bisiklet yeni olduğu için oturma yapma ihtimalide vardır yaklaşık 500 km kullanım sonunda 1 ay içerisinde herhangi bianche servisinde ücretsiz 2.bakımını yaptırabilirsin.

Scudo
arkadaşlar öncelikle merhaba 1053 v kullanan arkadaşlar 1053 v nın kadrosu ve uzerınde gelen maşa dısk fren için uyumlumudur bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar.

herkes farklı bişey sölemiş hepiniz sağolun fakat binen kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyoruz ...

şöyle söyliyim
onun sik fren uyumunu adaptörle sağlanıyor.
yani kadanızı karıştırmadan anlatıyım
orjinal hali takılacak kaliperin vida merkezleri jantın mandalıyla aynı merkeze bakıyor.
adaptör takılarak vida merkezleme yönü değişiyor ve diske yakınlaşıyor.
1053v yi diske çeviricekseniz biraz pahalıya mal olabilir.

Öncelikle ilgi gösterdiğiniz için tesekkurlerimi borç bilirim..

Bir sorum olucaktı ben Whistle 1053 D almak istiyorum ama bazı arkadaslarım o bisikletin disk frenı mekanık mekanıklerde kötü oluyo diyip aklıma girdiler alıcam 1053 D ama tereddütte kalıyorum .. :( Sizcede 1053 V mi almalıyım D alırsam pişman olurmuyum ? + Bir Sorum Daha olucak mekanık dısk frenının paslanma olasılığı varmıdır ?

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Paslanmasından şikayet edeni hiç duymadım ancak emin değilim.

Mekanik olmasına gelince... Hidroliklere kıyasla daha kötü bunlar. Ancak, çamurlu-karlı-ıslak yerde kullanacağım derseniz, v-frenden daha iyi. Çünkü çamura battığınızda veya suya girdiğinizde jant hemen batıyor ve v-frenin performansını düşürüyor. Diskler ise göbeğe yakın olduğu için daha temiz kalıyor. Yok çamurda falan kullanmam derseniz; v-frenler hem bakımı-temizliği ve ayarı daha kolay, hem de daha hafif. Tutma açısından da pek dezavantajı yok kuru ortamda, eğer kaliteli bir fren pabucu kullanırsanız. Tabi disk frenler jantın akordu bozulunca v-fren gibi sağa-sola sürtme de yapmaz, o da ayrı bir şey.

Şimdiden hayırlı olsun, hangisini alacaksanız.

Teşekkür ederim Sayın Serden US verdiğin bilgileri göz önünde bulundurcam birde paslanma olasılığının olup olmadığını bilsem benim için 1053 d bal kaymak olur ...

• Beğen
mekanik disk hidrolik diske göre biraz sert ben mekanik kullanıyorum sorun yok güzel tutuyor

• Beğen
Tepkiler: Emre NZ9
beyaz turuncuda güzel

Süper bisikletmiş bende Wistle alabilirim. Bütün serileri çok hoşuma gitti. Güle güle kullan kardeşim.

1052 D al Kafanı yorma yağmur kar çamur dinlemiyor :) paslanma söz konusu değil sanırım .

Arkadaşlar bisiklet hakkında yeni yeni bişeyler öğrenmeye başlıyorum ve elimdeki para nakit 600 ile 700 arasında bişey. Acaba Whistle Miwok serisinden mi bişeyler almalıyım veya trek 3500 (sirkecide 650-700lr'ya bırakıyolar nakit) veya Scott aspect60? tabi bunlar dışında tavsiyeler de olur ama şu an bu üçü arasında kaldım.vereceğim paraya göre en iyisi nedir? Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim.:)

• Beğen
kullanım amacınızı yazarsanız daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz.
ama şehiriçinde ve turda kullanıp araziye girmicem diyorsanız bence Sedona 321 alın. şehiriçinde mtb gereksiz, almayı düşündüğünüz mtb lerdeki maşa da en alt seviye, hem yetersiz performanslı hem boşa ağırlık.

@cahitt

Doğru söylüyosunuz. Şehir içinde kullanmayı düşünüyorum açıkçası kafam da biraz karıştı. Scott'un Aspect 60'ına karar kıldım bir yerde kampanyaya girmiş, 660tl. Vazgeçme şansım var ama sanki giriş için en ideali scott duruyor. Tabi tam emin değilim.

@Can Erdoğan

Ayrıca belirtmeyi unuttum yazları dağda bayırda kullanmayı düşünüyorum.

Söylediğiniz scott ve trek modelleri, whistle 1052v ye göre daha kötü donanımlı bisikletler. ama whistle o bisikletlere göre biraz daha ağır. Whistle size hem gözünüzü alamıyacağınız bir güzellik ve bahsettiğiniz bisikletlere nazaran daha iyi parçalar sunuyor. Dezavantajı ise ağırlık. Kararı siz verin

Geri