Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle bisiklet tavsiyeleri

Whistle Modoclara çok benziyor. Onlar da 10 kiloydu, fakat gidonları agresifti. Sizinkisi flat gidon kullanmış. Daha konforlu bir bisiklet olmuş yani. Kadro ve jantlar, whistle'ın yıllardır kullandıklarıyla birebir aynıdır bundan şüpheniz olmasın. Sadece fiyatı dengeleyebilmek için grupseti clarise düşürmüş görünüyorlar. Giriş seviyesi, sıradan bir bisiklet diyebilirim. Jantlar değiştirildiğinde (benzer jantları ben de kulanmıştım) birkaç yıl idare eder :) Kullanan birkaç kişi de tanımıştım memnundular. Bisikletin kadro boyası iyi görünüyor baya çarpıcıydı, güzeldi yani.

http://www.merkezmotosiklet.com/urun_imgs/ur_880_807.jpg
http://static.premiersite.co.uk/68870/img/68870_5555239.jpg
http://ep1.pinkbike.org/p4pb4230880/p4pb4230880.jpg

Ekleme: Kadro aynı değilmiş tekrar baktım da. Kadroyu biraz değiştirmişler. Bu iyi bişey :D

Scudo
Yorum icin tesekkurler :)

Giant escape 2'den sonra bu bisiklete gecilebilir diye dusunuyorum. Escape 2 14kg, Whistle ise 10kg civari..

Fiyati da 2000TL'nin altinda...

Aslinda Escape Air ile karsilastirilabilir..

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@bambam84 Escape Air şehir bisikleti olarak geçiyor, fakat Nakoda düz gidonlu bir yol bisikleti. Yani ihtiyaç durumunda boynuz gidon takıp direk yol bisikleti oluyor. Aynakolu 50/34 zaten, safkan yol aynakolu :)

Escape Air'de 46/34 aynakol var ve grupseti altus. Artısı ne derseniz, kocaman bir rublesi var. Ben sürekli yokuş çıkacam, vitesi en düşüğe alır rahat rahat çıkmak isterim diyorsanız, Escape Air daha dahat(ve yavaş) çıkacaktır. Ve Escape Air'in selesi daha çok indirilmeye müsait. Bisikletin üzerinde dimdik durabilirsiniz.

Yani sizin beklentinize, önceliklerinize bağlı olarak seçim yapmanız gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: sccetin ve Zuzunay
@Serkan Mıstınoğlu Sedona 410dan nakodaya geçilmez yani. 410u yeni aldım zaten. Lütfen geçilmez diyin lütfeeen:agla:

Ekleme: Hocam bu modoclar Türkiye'ye girmedi sanırım. Renk desen uyumu çok hoşmuş aşık oldum :asik:

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Bu Wasşş ☺ile bizim 410 arasinda waşş kadar fark var ☺
@1dost

Modocları satan yerler var sanırım. İkinci elde de baya modoc gördüm çünkü :D

Sedona 410 Giant Air'e oldukça yakın görünüyor :) Güzel pisiklet

Madoc alıpta memnun kalana rastlamadım henüz.Daha önce Whistle Miwok mtb vardı bede 15 kg civarıydı kırılıp deforme olamayacak derecede sağlam bir kadrosu vardı.Yine kızılderili kabile ismine devam etmişler."Dakota,Lakota ve en son Nakota" Çılgın at anlamınada gelir.

valla hocam ciddi anlamda kullandığım ilk bisiklet modoc xenon du. kendisiyle çok guzel anlarım da oldu kazalarım da. sağlamdır bana mısın demez grup set yukseltince daha konforlu olur yada en azından jantı. ben memnundum para ayarlarsam trainer için bi tane alırım bir ara :)

Whistle'i tavsiye edermisiniz ?

dostum ben kullanıyorum 2 yıldır. hem xc hem xcfs gibi :p yani şöyle açıklayayım jip ile binek otomobil arası cross-over denen tipler varya aynen öyle. sürüşü xc mtb bir bisiklete kıyasla aşşırı rahat o orta amortisörün rahatlığını hissediyorsun. ama bir downhill de değil tabiki aşırı zorlamaya gelmiyor. netekim 2 metrelik bir atlamaya dayanamadı :agla::eek:o_O çatladı kerata :)

Ben bundan alacaktım da. Fiyat pahalı geldi . Zaten Euro çok yüksekti.

Flat gidon 3*9 sora karbon maşa lifetime kadro garantili triban varken buna 1600 1700 vermek ?

Geri