Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Scudo
@doğan_69

wiggle satın alınan ürünleri, ödeme yapıldıktan sonra ki 2 gün içerisinde sevk ediyor, gün hesabı yaparken cumartesi ve pazar günlerini dikkate almayın. Kargonuz en geç 2 hafta içerisinde size ulaşmaz ise, o zaman wiggle ile irtibata geçin. Korkmanıza gerek yok, en kötü şartlarda para iadesi alırsınız.

Bnde 2 sinde aldım daha ses yok ptt yi aradığımda barkod no yoksa bilemeyiz deyip savuşturuyorlar bakalım beklemeye devam

• Beğen
Tepkiler: doğan_69
@salih.polat takipsiz miydi kargonuz iyi gelmiş valla :)

@erdalyilmaz_ bu dediğiniz takipsiz kargo içinde geçerli mi ? yani ben ozaman 26 aralıkta siparişi verdim adamlar 1 ocakta kargoya vermişler..bi cıtlatayım ozaman mail ile ;)

wiggle iyidir, kargo ile 15. gün kapınızda oluyor aksilik olmaz ise :)

@doğan_69

1 Ocak'ta gönderilen ürün için boşuna mail atmayın. Size bir müddet daha beklemenizi söyleyeceklerdir. En az 1-2 hafta daha bekleyin derim.

@Volks wiggle ingiltere merkezlibir site..Kargolar Almanya üzerinden mi geliyor demek istediğini anlamadık ;)

@doğan_69 mesaj yeri karışmıştır haha , sorry :)

Arkadaşlar 26 aralıkta verdiğim takipsiz siparişim 1 ocakta ingiltereden çıkış yapmış olup bugün itibariyle eve gelmiştir..Öyle kapıya bırakıp gitmeden zile basıp yukarı çıkarmışlar ben işteydim..bilginize :)

Wiggle Deney V.1.0

Deneyden beklenen : Siparişimin eksiksiz ve sağlam şekilde elime ulaşması.
Deneye başlanılan tarih : 16 Ocak 2017
Sipariş Tutarı : 68.42£

Denek hakkındaki gözlemler : Denek başta güven veriyor gibiydi. Yeni üyeye yapacı ilk alışveriş verdiği 10£lik bir indirip sürecin başlatılmasını cazip kıldı. Kargo parası vereceğime birde zincir alırım dedim ve takipsiz kargo seçeneğini deneye entegre etmeye karar verdim. Ürünler sepete yerleştirilirken istenilen bir iki ürünün stokta olmadığını görünce "stoğa girince haber ver" seçeneğini kullandım. Sonrasında denekten sıra dışı reaksiyonlar almaya başladım. İstediğim ürünün stoğa girdiğine dair mail alıyordum ama hemen girip baktığımda stokta bir değişiklik olmadığı gördüm. Bu reaksiyonlar sipariş verildikten sonra bir iki gün daha devam etti. Şuan durum stabil görünüyor.

Yine aynı gün içinde siparişin toplanıp paketlendiğine dair bir mail aldım, mailde etkileşimin 8 iş günü içinde tamamlanacağı söyleniyordu. Beklemedeyim. Bu süreçte sabırlı ve dikkatli olmalıyım. Herşey bilim adına.

Not*1: 16 Ocak 2017 siparişim için despatched tarihi olarak 01.01.2017 gösteriyor.(İleri görüşlü bir site, siparişi vermeden neler isteyebileceğinizi ön görüp fazladan beklemeyin diye önceden yolluyor siz sonradan parayı gönderiyorsunuz. İşte bunlar hep artificial intelligence)

Wiggle'dan 14 Aralıkta verdiğim siparişte en ufak bir güncelleme yok, üstelik takipli kargo. Neredeyse 40 gün oldu, Wiggle ile irtibat halindeyiz bi çözüm sunacağız diyolar ama henüz tık yok. Paketin bi yerlerde sıkışıp kaldığı belli ancak Wiggle çözüm üretmemekte ısrarlı. 2 ay sonra paketin bi yerlerden çıkıp geleceğini, gelmezse de refund alacağımı biliyorum ama iş işten geçmiş olacak. Aynı durumu Bike Components ile de yaşadım ve 1 ay dolmadan daha replacement order gönderdiler. İkisi birden gelirse birini iade edersiniz dediler, konu kapandı.

@Aytaç DİREK wiggle ile bağlantıya geçtin mi ? aliexpresste bile okadar sürmüyor :S Valla şanslı hissediyorum kendimi ilk ve son takipsiz siparişim olur bu ;)

@doğan_69
Paramı iade ettiler.

@Aytaç DİREK Şanslısınız ben hala chainreaction ile uğraşıyorum. Sözde DHL geri gönderecek sonra para iadesi yapacaklar....:acpsnr:

2 Ocakta Wiggle'den verdiğim takipsiz siparişim için bugün 15. iş günüydü. Mail yazdım, geri dönüş yaptılar. En geç 2 şubata kadar gelmezse çözüm bulacağız dediler. Bakalım beklemedeyim :islik:

2 Ocak'ta verdiğim 61,5 paundluk takipsiz kargom gümrüğe takılmadan geldi

Wiggle Deney V.1.1

16 Ocak 2017 tarihinde verdiğim 68£ lik takipsiz siparişim bugün elime ulaştı(Ankara) ve kargo ücreti çıkmamış galiba direk paketi verip gitti görevli. Bu kadar olumsuz yorum okuduktan sonra 11 günde gelmesi gibi bir beklentim yoktu ama sonuçtan memnunum. Bir daha bu riski göze alır mıyım bilmiyorum bu heyecan bana yetti :)

Maşallah ne kadar şanslısınız :) biz hem bekledik, hem gümrüğe takıldık :acpsnr:

Geri