Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

3 Temmuz' da verdiğim sipariş nasıl olduysa 9 Temmuz' da elimdeydi. (parcelforce) Evdekilere kargo geleceğini bile henüz söylememiştim :D Parçalardan biri eksik çıktı. Wiggle ile iletişime geçtim. 3 gün gibi bir sürede dönüş yapıp 2-3 günde para iadesi gerçekleştirdiler. tabi kayıp ürünün vergisini boşa ödemiş oldum. Zaten 5 parça ürünün 3 farklı pakette gelecek olması saçma gelmişti. Ama yukarıda bahsedildiği gibi dönüt süresi yavaş. Kaybolan ürün ile ilgili attığım maile makul sürede dönüt aldım ancak sipariş verdiğim gün sorduğum bir soruya sipariş elime geçtikten sonra cevap aldım. Vergi tam hesapladığım kadar çıktı. Birkaç tane aynakol almıştım. Malzemeler kutusuzdu ve sıfır bisikletten sökülmüş gibiydi. Millerde shimano gres vardı. Satış ilanında bununla ilgili bir bilgi yoktu.

17' sinde bir sipariş daha verdim. 18' inde uçakla yola çıkmış olarak görünüyor. İlerleyen günlerde onun hakkında da bilgi vereceğim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Wiggle dan verdiğim son siparis 24 gün oldu gelmedi. Bugüne kadar böyle bir gecikme yaşamamıştım. RoyalPost da ürün yurtdışına gönderildi diye bilgi var, başka hareket yok. Daha sonra verdiğim sipariş ise bir hafta önce elime ulaştı.. Bir kargaşa olduğu kesin.

Wiggle ürünler ucuza gelsin diye ürünlerden bazılarını oem gönderebiliyor. Kutusuz ve sonradan naylon poşete konmuş şekilde vs.. Bununla birlikte OEM olarak gelen ürünlerde pek bir sorun yasamadim.

@ZirZop benim kargom elime geçtiğinde kargo takip hala uçakla yola çıktı aşamasındaydı. Hatta birkaç gün öyle kaldı. Ben hep ucuz parçaları bulup alıyorum ve son 1 yılda 5000 liradan fazla para harcamışımdır. 1 tanesi de kutulu gelmedi. Tabi birkaç siparişten sonra kutu falan beklemez oldum :D

Ben oem ürünlerden birkaçında sorun yaşadım ama zaten çok ucuza alıp ülke koşullarına göre yine ucuz fiyata sattığım için problem olmadı. Umarım herkesin kargosu olabildiğince çabuk eline ulaşır.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop ve MakRo
Merhaba benimde acil dış lastiğe ihtiyacım var sipariş verme konusunda kararsız kaldım. Geçen ay POC marka gözlük almıştım, sorunsuz geldi ama şimdi yazılanlar endişelendirdi.

10 Temmuzda verdiğim siparişleri bugün itibari ile aldım.Bu ay içerisinde 6 günde teslimat olduğu da oldu.

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
wigglede primera gidon alan olmuş muydu tavsiye eder misiniz>?

Arkadaşlar selam 2 gün önce wigggle dan sipariş geçtim trcking numarası vermişler ve skynet ile track yaptığımda
No tracking information exists for this consignment. Please contact our customer service department for further details. Diyor

böyle hata mesajı alan oldumu hiç?

Az önce takipsiz olarak ilk siparişi geçtim, bakalım kaç güne gelcek...

Arkadaşlar selam 2 gün önce wigggle dan sipariş geçtim trcking numarası vermişler ve skynet ile track yaptığımda
No tracking information exists for this consignment. Please contact our customer service department for further details. Diyor

böyle hata mesajı alan oldumu hiç?
Daha sisteme girirş yapmamışlardır. 1-2 güne normale döner...

Wiggle' dan tek seferde -en çok kaç adet- dış lastik alırsak gümrüğe takılmadan geçiyor?
Deneyimleyen var mı?

@cazci skynet gümrük ödemesi icin attığı eposta’da en fazla 5 adet ürün icin işlem yapabilirsiniz diyor. Bir takvim dönemi icin en fazla beş adet

• Beğen
Tepkiler: cazci
@sotsun , amatör spor kulüpleri/oluşumları için toplu alımlarda sorun çıkmadığını duymuştum. Bizim B.T.K. için toplu alım yapacağız. 5 adet üzeri ürün gümrüğe geldiğinde nasıl bir süreç izleniyor acaba?

@cazci yazılan yazı şöyle;
"*Bir takvim ayı içerisinde bireysel kullanım amacı ile en fazla 5 adet siparişin vergisini ödeyerek edinebilirsiniz. Daha fazla siparişiniz olması halinde, vekaletname sahibi gümrük müşaviriniz aracılığı ile gönderilerinizi edinebileceksiniz."

• Beğen
Tepkiler: cazci
Merhaba,
Skynet (Solmaz Nakliyat) gümrükten geçen ürünleri ne hızda teslim ediyor? Gümrük ödemesini yaptım ve depoya geldi diyor ondan sonra iki gündür bir haraket yok sormak istedim bilen varsa diye

Vergi dahil olunca türkiyede ucuza denk geliyor mu acaba yoksa aynı fiyata mı denk geliyor hemen hemen, zaman kaybı mı acaba

Vergi dahil olunca türkiyede ucuza denk geliyor mu acaba yoksa aynı fiyata mı denk geliyor hemen hemen, zaman kaybı mı acaba
Türkiye ile Avrupa Birliği arasında Gümrük Birliği anlaşması gereği ürünün TL karşılığının %18'i tutarında gümrük vergisi alınır. (Bu yüzdeden daha fazla kesinlikle alınamaz)

Yani vergi dahil bile Türkiye'den çok daha ucuza geliyor her şey. Örnekse özellikle kalbur üstü yol bisikleti dış lastikleri. Çifti, Tr'de tek lastik fiyatına geliyor.

Türkiye ile Avrupa Birliği arasında Gümrük Birliği anlaşması gereği ürünün TL karşılığının %18'i tutarında gümrük vergisi alınır. (Bu yüzdeden daha fazla kesinlikle alınamaz)

Yani vergi dahil bile Türkiye'den çok daha ucuza geliyor her şey. Örnekse özellikle kalbur üstü yol bisikleti dış lastikleri. Çifti, Tr'de tek lastik fiyatına geliyor.
Anladım, zaman dışında Olumuz yanı bulunmuyor

• Beğen
Tepkiler: asibol
Geçen ay Wiggle’dan tork anahtarı sipariş verdik. Sipariş takibinde ise ürün İngiltere’den çıktıktan sonra takip edemedik. 1 Temmuz’da Türkiye’de olacaktı ama 24 Temmuz’da elimize geçti.

skynet'in ya da solmaz nakliyatın suçu değil, kargomu teslim ettikleri Mng kargo Kadıköy'e teslim etmesi gereken kargomu Çatalca'ya teslim etmiş. Üstelik adres telefon bütün bilgiler de üstünde. Solmaz'ı aradım ürünleri alıp teslim edeceklerini söylediler.

Geri