Mustafa Zeybek
Bike destroyer
- Tepki
- 5.689
- İsim
- Mustafa
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
3 Temmuz' da verdiğim sipariş nasıl olduysa 9 Temmuz' da elimdeydi. (parcelforce) Evdekilere kargo geleceğini bile henüz söylememiştim Parçalardan biri eksik çıktı. Wiggle ile iletişime geçtim. 3 gün gibi bir sürede dönüş yapıp 2-3 günde para iadesi gerçekleştirdiler. tabi kayıp ürünün vergisini boşa ödemiş oldum. Zaten 5 parça ürünün 3 farklı pakette gelecek olması saçma gelmişti. Ama yukarıda bahsedildiği gibi dönüt süresi yavaş. Kaybolan ürün ile ilgili attığım maile makul sürede dönüt aldım ancak sipariş verdiğim gün sorduğum bir soruya sipariş elime geçtikten sonra cevap aldım. Vergi tam hesapladığım kadar çıktı. Birkaç tane aynakol almıştım. Malzemeler kutusuzdu ve sıfır bisikletten sökülmüş gibiydi. Millerde shimano gres vardı. Satış ilanında bununla ilgili bir bilgi yoktu.
17' sinde bir sipariş daha verdim. 18' inde uçakla yola çıkmış olarak görünüyor. İlerleyen günlerde onun hakkında da bilgi vereceğim.
17' sinde bir sipariş daha verdim. 18' inde uçakla yola çıkmış olarak görünüyor. İlerleyen günlerde onun hakkında da bilgi vereceğim.