Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Benim kargo istanbula geldi. Güörük ödemesini yaptım. Adrese gelmesini bekliyorum artık. Darısı başınıza 😀

Gümrükte ne kadar masraf çıkardılar? Yedek lastik bakıyorum, pirelli P Zero'lar 35 dolar civarında. 240 tl ye bizde bulmak mümkün değil bu lastikleri. Üstüne gümrük ne kadar çıkıyor şu sıralar?

Scudo
@bariss.t Gümrük bedeli %18, gümrüğe sunum hizmet bedeli 8 TL hesabınızı ona göre yapın.

• Beğen
Tepkiler: bariss.t
@undefined Pirelli P Zero velo iyi lastik, tavsiye ederim. Ben kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: bariss.t
@undefined Pirelli P Zero velo iyi lastik, tavsiye ederim. Ben kullanıyorum.

Daha 850 km'de Schwalbe Durano Plus'lar takılı şuan. Hazır virüs bahanesiyle 1 aydır sıkı biniyorum, istediğim gibi binebilirsem 6-7 aya lastikler ömrünü doldurmaya başlar. Yavaştan lastiği fiyat takibine alayım.

Schwalbe'den sonra ufak bir değişiklik yapayım diyorum.

Arkadaşlar merhaba

wiggle ürün aldım 24 ünde neyse gönderdiler ürün suan rusya da mail attım wiggle onlarda cevap yazmıs cevap olarak royal mailden link atmiş ödeme yapmaniz gerekmekte diyor sonra kargonuz yönlendirilecek böyle birşey yasayan var mı ?

Sabah buradaki royal mail hizmetlerini aradım takip kodunu istedi sonra ptt numarasını verdı onlar cozucek ısınızı dedı kapadı :D Son umudum takip kodunu ptt girince 15 inde rusyadan sevk edildi diyor bakalim nereye sevk edild.

Son düzenleme:
İlk genel posta hala dağıtım merkezinde. Diğerini dün teslim aldıktan sonra dağıtım merkezine gittim. Postanın orada olmadığını söylediler. Haftaya gelir dediler. İnşallah kaybolmamıştır.

Bugün ilk yola çıkan paketi de aldım. Postacı sağolsun zahmet edip gelmiş, keşke gelmişken paketi de bıraksaymış. Boşuna yorulmazmış. Danışmadaki arkadaşın beni arayıp haber vermesini beklemeden gelip şubeden alsın deyip çekmiş gitmiş. Evden çalıştığım şu dönemde kalktım Bağcılardan Topkapıya paket teslim almaya gittim. İş yerinde teslim alacak arkadaş da vardı, akşam eve getirecek de.

Neyse en azından bir takım jant ve bir takım lastik siparişimi ortalamanın altı sürede teslim almış oldum. (6 iş günü) Paketlerin beraber teslim edilmemesi, verginin fazla hesaplanması ve faturayı alan gümrüğün pakete geri koymaması dışında bir sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Arkadaşlar bu önemli bilgi: road.cc sitesi wiggle' a hackerların sibersaldırı gerçekleştirdiğini ve bazı müşteri şifrelerinin çalınabilmiş olabileceğini ve müşterilerin bilgileri dışında bazı işlemler yapıldığını belirtip, müşterilerin şifrelerini değiştirmesini istemiş. Haberin linkini ekliyorum: (link)

Wiggle' dan ısmarladığım karbon kremi geldi. Gümrükte takılmadı. Bu bilgiyi de paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: makaram ve MakRo
Eger kart bilginizi sakladiysaniz, sanal kart kullanmadiysaniz. Bilgileriniz ele gecirilmis olabilir. Wiggle twitter dan da aciklama yapti. Kart bilgilerinizi saklamayin, sanalkart kullanin, sifrenizi degistirin.

• Beğen
Tepkiler: makaram ve ZirZop
Benim sanal kartım kayıtlı idi. Şimdi hesabımdan baktım görünmüyor. Güvenlik açısından kendileri silmiş sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
Kart bilgilerim yoktu ama sifremi yine de degistirdim. Tesekkurler haber veren arkadaslara.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
Çevrim içi spor ürünleri perakendecisi Wiggle, müşterilerinin hesaplarına erişildiği ve web sitesi üzerinden yasa dışı satın alma işlemleri gerçekleştirildiğini doğruladı

(link) (link)

Haber kaynağı: cylist Türkiye.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bugün ilk defa wiggle da takip ettiğim indirimli bir ürünün Türkiye ye gönderilmediğine şahit oldum. Aynı marka diğer ürünlerin ise gönderimi vardı.

Bugün ilk defa wiggle da takip ettiğim indirimli bir ürünün Türkiye ye gönderilmediğine şahit oldum. Aynı marka diğer ürünlerin ise gönderimi vardı.
By ürün nedir? Bisiklet bilgisayarları Garmin, Wahoo vs göndermiyor...

@ZirZop Sele. Daha önce aynı fiyattan alıp kullanıp beğendiğim, arkadaşımin da istediği sele

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
17.06.2020 de verdiğim sipariş 22.06.2020 de gümrükten çıktı ve torba kapandı. 280 TL lik siparişime açma kapama bedeli de dahil olmak üzere 50 TL vergi çıkartmışlar. 2 iç lastik, iki dış lastik kargo ve gümrük dahil 360 TL ye patladı bana Türkiye de tek lastik fiyatına 1 adet daha lastik ve iki adet iç lastik sahibi oldum.

17.06.2020 de verdiğim sipariş 22.06.2020 de gümrükten çıktı ve torba kapandı. 280 TL lik siparişime açma kapama bedeli de dahil olmak üzere 50 TL vergi çıkartmışlar. 2 iç lastik, iki dış lastik kargo ve gümrük dahil 360 TL ye patladı bana Türkiye de tek lastik fiyatına 1 adet daha lastik ve iki adet iç lastik sahibi oldum.
Lastiği takip edip buradan almak çok daha makul oluyor nerdeyse her zaman. Hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin diyelim :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim sırada jant seti var bakalım takipteyim onun içinde belki yurtiçi cole rollen alabilirim. Bu lastikleri yeni jantlar için aldım zaten yeni jantlara sahip olana kadar eskilerle devam.

Geri