Scudo Sports

Wiggle

17 Mayis aksami verdigim siparis bugun itibari ile geldi (2.5 hafta). Skynet ile yollanmisti. 2-3 gun de benim e-mail ile onaylarimi/odemelerimi beklediler desek yaklasik 2 haftada gelirmis.

Scudo
17 Mayis aksami verdigim siparis bugun itibari ile geldi (2.5 hafta). Skynet ile yollanmisti. 2-3 gun de benim e-mail ile onaylarimi/odemelerimi beklediler desek yaklasik 2 haftada gelirmis.
Çok hızlı gelmiş bence. Benim 3 mayısta çıkan kargom dün istanbula inmiş. Elime ne zaman geçer nelirsiz. Murat beyden rica ettim süreci hızlandırması için bakalım neler olacak. Bir daha alışveriş yapar mıyım emin değilim.

Wiggle gönderim 3 gündür İstsnbul da dağıtımda . Ptt sağolsun bi tuzla bi Maltepe gezdiriyor. Aynı anda bike24 ve bikeinn ler hala görüntüdeki statüde çözemedim değişmiyor durumları başına gelen var mı834FB349-F6E5-47FE-894C-DD2EE529FC27.png

Benim gönderi geri dönmüş para ödemesi yapılacak diye mail geldi
başka bir geldi sonra onda da komşunuz alabilmiş olabilir mi gibi

arkadaşlar yorumları tek tek okudum umarım herkesin ürünü sağlam bir şekilde eline ulaşır temennisyle konuya girmek istedim ben wiggle dan 23 mayısta sipariş verdim bugün elime ulaştı tahmini teslimatta 2 hazirandı yaklaşık 10 gün sürdü ve tek parça bir üründü acaba adet yada ağırlık açısından farklılardan kaynaklı mıdır yaşanılan aksaklıklar neden bazı kargolarda sorun çıkıyor ?
yani mesela skynet üzeri gelenler parcel force royal mail ptt işbirliğinden daha hızlı bir operasyonla ulaşırdı eskiden yani geçen yaza kadar o zaman sadece parcel force ve skynette mi sıkıntı var royal maille daha hızlı ve sorunsuz mu geliyor acaba ?

Bana para iadesi oldu kargo ücretini kesmişler

@İki teker bir dünya 8409 hocam skynet ile geçen ayın 3 ünde verdiğim kargom bugün istanbuldan bana doğru yola çıkmış. Solmaz nakliyat gümrükte çalışan sayısı az dedi gecikmeler ondanmış. 3500 tl değerindeki siparişime 191 lira vergi kesmişler. Aklımda deli sorular var. 3 ayrı paket ile gönderilmiş bu vergi kesildiğine göre sanırım ürünlerin büyük kısmı kayıplarda. Başka bir paket ise normal vergilendirilimiş. Bir başka paket ise kayboldu diye ücret iadesi yapıldı. Ücret iadesi yapılan paketin vergisini ödemedim. Geri gitsin diye. Karman çorman oldu her şey. Paket eksik gelirse bir de onun derdine düşeceğim bakalım hayırlısı artık.

@İki teker bir dünya 8409 hocam skynet ile geçen ayın 3 ünde verdiğim kargom bugün istanbuldan bana doğru yola çıkmış. Solmaz nakliyat gümrükte çalışan sayısı az dedi gecikmeler ondanmış. 3500 tl değerindeki siparişime 191 lira vergi kesmişler. Aklımda deli sorular var. 3 ayrı paket ile gönderilmiş bu vergi kesildiğine göre sanırım ürünlerin büyük kısmı kayıplarda. Başka bir paket ise normal vergilendirilimiş. Bir başka paket ise kayboldu diye ücret iadesi yapıldı. Ücret iadesi yapılan paketin vergisini ödemedim. Geri gitsin diye. Karman çorman oldu her şey. Paket eksik gelirse bir de onun derdine düşeceğim bakalım hayırlısı artık.
Hakikaten çok karışık bir durum olmuş hepsi sadece wiggle üzerinden mi ? yoksa başka internet sitelerinden mi ? karışıklık farklı farklı sitelerden yapılınca mı oldu ? diye bir mantık yürütmeye çalıştım ama ? Allah kolaylık versin bu arada baya zor bir durum 3500 tl. siparişe 191 tl çok iyi aslında ama heralde dediğiniz gibi geri gidenler eksilenlerden sonraki halidir o

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Hakikaten çok karışık bir durum olmuş hepsi sadece wiggle üzerinden mi ? yoksa başka internet sitelerinden mi ? karışıklık farklı farklı sitelerden yapılınca mı oldu ? diye bir mantık yürütmeye çalıştım ama ? Allah kolaylık versin bu arada baya zor bir durum 3500 tl. siparişe 191 tl çok iyi aslında ama heralde dediğiniz gibi geri gidenler eksilenlerden sonraki halidir o
Hepsi wiggle. Bir paket kayıp diye ücret iadesi yaptılar ben de yeni siparişler oluşturdum. Her iki sipariş de hemen hemen aynı tutardaydılar. Arada en fazla 50 lira oynaması gerekirken arada uçurum var. Elime geçtiklerinde tekrardan bilgilendirme yaparım. Canım sıkıldı bu duruma.

Hepsi wiggle. Bir paket kayıp diye ücret iadesi yaptılar ben de yeni siparişler oluşturdum. Her iki sipariş de hemen hemen aynı tutardaydılar. Arada en fazla 50 lira oynaması gerekirken arada uçurum var. Elime geçtiklerinde tekrardan bilgilendirme yaparım. Canım sıkıldı bu duruma.
Geçmiş olsun o kadar bekleyip bu sonucu almak üzücü evet .

@sotsun teşekkür ederim evet o paket :( bugün paketlerden biri gelecek. teslimata çıkmış. diğer paket trabzona gitmiş
:agla: trabzondan sanırım 3 güne gelecek. sizin solüsyon aklımda hocam. 3 gün içinde her şey netleşecek

Herkesin farklı bir noktada sıkıntısı oluyor anlaşılan. Ben siparişi verdikten 2 gün sonra ürün Istanbula ulaştı. 6 gündür gümrükten çıkamadı(2 günü haftasonu). İnşallah bu hafta kavuşacağız.

Herkesin farklı bir noktada sıkıntısı oluyor anlaşılan. Ben siparişi verdikten 2 gün sonra ürün Istanbula ulaştı. 6 gündür gümrükten çıkamadı(2 günü haftasonu). İnşallah bu hafta kavuşacağız.
Evet aynısı royal maille gelen gönderi için bende de oldu. Gümrükten çıkmadı daha. Ekleme: Bugün gümrükten çıkmış gözüküyor. Bu sefer şanslıyım. 31 i sipariş 2 sinde kargo 9 unda elimde olacak bu da.

Wiggla geri dönen ve tekrar gönderilmesini istediğim kargom parcel force ile 1 hafta içinde ilime ulaştı. Gümrükte hiç beklemedi, işlemleri çok hızlı yapıldı. Muhtemelen bu kargoların express olanı mevcut, o şekilde gönderdiler paketi 2.defa gönderdiklerinde.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@undefined hocam direk skyneti arayın. siz aramadan onlar işlem yapmıyor. iyice salmışlar. ben aradıktan 20 dk sonra ürünler gümrükten çıktı :snzdglsn:

Wiggle siparişim çok şükür geldi ,ingiltere den 4 günde Türkiye ye gelen Kargo 9 günde tuzladan Maltepe’ye gelebildi. İlk sipairişimde hem fiyat hem de hız konusunda sorun yaşamadım ptt kısmı hariç

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
Evet evet. Kargolarımdan biri geldi. LAKİN jant çemberleri ve pakette bulunan zincir kayıp :ytrya: Son bir aydır wiggle resmen aksiyon macera yaşatıyor. 6 adet ürün vardı pakette. 2 adet jant çemberi ve zincir haricinde diğerlerini teslim aldım. Geri kalanlar allah bilir nerede

Haftasonu lastik ve jant siparişi verdim. Sipariş 2 paket olarak çıkış yapmış görünüyor. Parcelforce da birinin takip numarası ile bilgi çıkarken diğeri ile herhangi bir bilgi çıkmıyor. Paketin birisi yola çıkmadan kaybolmamıştır umarım. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Geri