Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Haftasonu lastik ve jant siparişi verdim. Sipariş 2 paket olarak çıkış yapmış görünüyor. Parcelforce da birinin takip numarası ile bilgi çıkarken diğeri ile herhangi bir bilgi çıkmıyor. Paketin birisi yola çıkmadan kaybolmamıştır umarım. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?
ParcelForce ile gelen paket geliş yönü olarak Türkiye mi görünüyor? ParcelForce bazı arkadaşların kargolarını İngiltere' de alakasız tiplere teslim etmişti. Onlar sorunlarını çözebildiler mi bilemiyorum...
Evet evet. Kargolarımdan biri geldi. LAKİN jant çemberleri ve pakette bulunan zincir kayıp :ytrya: Son bir aydır wiggle resmen aksiyon macera yaşatıyor. 6 adet ürün vardı pakette. 2 adet jant çemberi ve zincir haricinde diğerlerini teslim aldım. Geri kalanlar allah bilir nerede
Jant çemberleri ayrı bir paket olarak mı geliyor. Paket içinden ürün nasıl kaybolur anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Scudo
@ZirZop az önce kontrol ettim. Takip bilgisi olan paket bugün bizim gümrüğe giriş yapmış görünüyor. 600g dediğine göre lastikler girdi ülkeye. Diğeri de bugün İngiltere gümrükten çıkış yapmış görünüyor. Takip bilgisi gelmiş.

Bunları neden tek takip no ile göndermiyorlar anlamıyorum. Öyle bir sistemleri mi yok acaba? Bizdeki kargolarda aynı takip numarasının 1. 2. 3. paketi şeklinde birden fazla paketi olabiliyor.

Neyse sorunsuz gelirler inşallah.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
ParcelForce ile gelen paket geliş yönü olarak Türkiye mi görünüyor? ParcelForce bazı arkadaşların kargolarını İngiltere' de alakasız tiplere teslim etmişti. Onlar sorunlarını çözebildiler mi bilemiyorum...

Jant çemberleri ayrı bir paket olarak mı geliyor. Paket içinden ürün nasıl kaybolur anlamıyorum.
Benim sorun çözüldü hocam. Israrla geri yollamalarini istedim yolladılar. Diger arkadasa para iadesi yapacaklardı herhalde.

@ZirZop Hocam jantlar bugün ayrı geldi. Kayıp olan tek parça zincir. Ondan ümidi kestim. Diğer siparişim de trabzon'a gitmiş. Yarın o gelecek. Bakalım onda ne eksik çıkacak. Wahoo elemnt almıştım. paketteki en pahalı şey o bir de aynakol var o da pahalı. Umarım onlardan biri kayıp değildir. Strese girdim resmen.

@ZirZop Hocam jantlar bugün ayrı geldi. Kayıp olan tek parça zincir. Ondan ümidi kestim. Diğer siparişim de trabzon'a gitmiş. Yarın o gelecek. Bakalım onda ne eksik çıkacak. Wahoo elemnt almıştım. paketteki en pahalı şey o bir de aynakol var o da pahalı. Umarım onlardan biri kayıp değildir. Strese girdim resmen.
Bu kargo olayı Wiggle' ın en zayıf noktası. Birşey satın aldıktan sonra "yolda kaybolur mu acaba", "falçatacı abi gümrükte paketleri açarken yanlışlıkla bizim ürünlere zarar verir mi acaba" diye stress içinde bekliyoruz.

Ne PTT miş birader ayın 6 sında gümrükten çıkan paketi hala getiremedi...

Son düzenleme:
@ZirZop az önce kontrol ettim. Takip bilgisi olan paket bugün bizim gümrüğe giriş yapmış görünüyor. 600g dediğine göre lastikler girdi ülkeye. Diğeri de bugün İngiltere gümrükten çıkış yapmış görünüyor. Takip bilgisi gelmiş.

Bunları neden tek takip no ile göndermiyorlar anlamıyorum. Öyle bir sistemleri mi yok acaba? Bizdeki kargolarda aynı takip numarasının 1. 2. 3. paketi şeklinde birden fazla paketi olabiliyor.

Neyse sorunsuz gelirler inşallah.

Erken gelen paket dün gümrüğe girip çıktı. Posta dağıtım ofisine de bugün geldi. Sanırım yarın dağıtım olacak.

Diğer paketin de yurt dışı girişi bugün yapılıp gümrüğe sevk edildi. Bakalım ne zaman çıkacak. Lastiklerde 70 tl vergi görünüyor. Jantlar henüz gümrükten çıkmadığı için olsa gerek ki ücret görünmüyor. 2 paketin vergisini paketlerin birinin üzerinden alma ihtimalleri var mı?

Erken gelen paket dün gümrüğe girip çıktı. Posta dağıtım ofisine de bugün geldi. Sanırım yarın dağıtım olacak.

Diğer paketin de yurt dışı girişi bugün yapılıp gümrüğe sevk edildi. Bakalım ne zaman çıkacak. Lastiklerde 70 tl vergi görünüyor. Jantlar henüz gümrükten çıkmadığı için olsa gerek ki ücret görünmüyor. 2 paketin vergisini paketlerin birinin üzerinden alma ihtimalleri var mı?

İlk gelen paket bugün posta dağıtım mübadelesi mi ne öyle bi yerde. sanırım yarın gelecek. Diğer paket de gümrükten çıktı bugün. Sanırım o pazartesine kalacak.

İlk gelen paket bugün posta dağıtım mübadelesi mi ne öyle bi yerde. sanırım yarın gelecek. Diğer paket de gümrükten çıktı bugün. Sanırım o pazartesine kalacak.

İlk gelen paket hala Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi olarak görünüyor. Geç gelen paket ise dağıtıma çıkmış. PTT'yi anlamak gerçekten zor.

Ben de Conti 5000 TL ve 240ml sealant aldım yanına da karbon gresi aldım, 6 gün gümrükte bekledikten sonra ücretlendirip gönderdiler, bugün bulunduğum ilçeye sevk edildi muhtemelen akşam gidip teslim alacağım. Sonuç olarak tubeless sıvısı ve gres yağı gümrükten geçiyor.

İlk gelen paket hala Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi olarak görünüyor. Geç gelen paket ise dağıtıma çıkmış. PTT'yi anlamak gerçekten zor.
Pazar günü İzmir postanesine gelen paketim hala teslim edilmedi. 5 gün oldu. 4 günde İngiltere'den geldi, 1 günde gümrüğü geçti, bir türlü 10 km yolu 5 günde gelemedi. Yaaa sabır...

• Üzgün

Evet var. Ben de kadro ve birkaç ıvır zıvır almıştım ve siparişim iki parçaya bölünmüştü. Kadronun geldiği kutuyla birlikte tüm siparişin vergisini ödemiştim. Diğer kutu için vergi ödemedim. Belki gümrük sunum ücreti vs ödemiş olabilirim. Onu tam hatırlamıyorum.

• Beğen
Evet var. Ben de kadro ve birkaç ıvır zıvır almıştım ve siparişim iki parçaya bölünmüştü. Kadronun geldiği kutuyla birlikte tüm siparişin vergisini ödemiştim. Diğer kutu için vergi ödemedim. Belki gümrük sunum ücreti vs ödemiş olabilirim. Onu tam hatırlamıyorum.
Şuan 2 pakette de farklı tutarlarda vergi görünüyor. Toplam 1700 küsür liralık alışverişime 350 lira toplam vergi çıktı. 350 lirayı hesapladığımda 1900 küsür liralık bir alış veriş yapmam gerekiyor. 10'ar lira sunum ücreti düşsek bana yine de fazla geldi.

Keşke dediğiniz gibi olsaydı. Bütün siparişi 70 liraya hallederdim :D

Şuan 2 pakette de farklı tutarlarda vergi görünüyor. Toplam 1700 küsür liralık alışverişime 350 lira toplam vergi çıktı. 350 lirayı hesapladığımda 1900 küsür liralık bir alış veriş yapmam gerekiyor. 10'ar lira sunum ücreti düşsek bana yine de fazla geldi.

Keşke dediğiniz gibi olsaydı. Bütün siparişi 70 liraya hallederdim :D
Hocam bazen vergi hesaplarken kafadan atıyorlar. Bir kez 1300 TL lik pakete 18 TL vergi kestiler. Bir sonrakinde 200 TL vergi olması gerekirken 240 tl vergi kestiler. Kafaya göre takılıyorlar.

@Yegah yok hocam çok teşekkür ederim. Problemsiz gelmesine çok sevindim. Güle güle sağlıkla kullanın. Sıvılarda problem olmuyormuş demek ki

29 Mayısta verdiğim siparişlerim bugün elime geçti. Arada gecikme yaşanmasının 2 sebebi 2 haftasonu araya girmesi ve gümrükte 4 gün yatması oldu. Wiggle, Parcelforce yada Skynetten kaynaklı bir sorun yaşamadım. En önemlisi eksiksiz kazasız belasız geldi malzemeler :)

• Beğen
Tepkiler: BilalKorukcu

İlk genel posta hala dağıtım merkezinde. Diğerini dün teslim aldıktan sonra dağıtım merkezine gittim. Postanın orada olmadığını söylediler. Haftaya gelir dediler. İnşallah kaybolmamıştır.

Geri