Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

merhabalar Wiggle'dan sipariş vereceğim 2-3 parça şey var. Vergi oranları belirli oranda mı kesiliyor yoksa şans işimi acaba?
Siparişinizin tutarının Türk lirasına çevirilmiş halini 0,18 ile çarpın ve 8,8 tl de gümrüğe sunum ücreti ekleyin . Örneğin siparşiniz 1000 tl tutuyorsa 1000x0,18=180 +8,8=188,8 ödersiniz. :harika:

• Beğen
Tepkiler: bohemamca
Scudo
Siparişinizin tutarının Türk lirasına çevirilmiş halini 0,18 ile çarpın ve 8,8 tl de gümrüğe sunum ücreti ekleyin . Örneğin siparşiniz 1000 tl tutuyorsa 1000x0,18=180 +8,8=188,8 ödersiniz. :harika:
Skynet te yani Solmaz Ticaret te gümrüğe sunum bedeli yok 0,18 neyse o.

En kısa zamanda paylaşacağım resmini.

28.09da wiggledan sipariş geçtim. Biraz önce Turkiyeye giriş yaptı. Vergiyi nasıl ödüyoruz? Solmaz Ticaret ile mi görüşmeliyim?

28.09da wiggledan sipariş geçtim. Biraz önce Turkiyeye giriş yaptı. Vergiyi nasıl ödüyoruz? Solmaz Ticaret ile mi görüşmeliyim?
Ptt ile geliyorsa kapıda, Solmaz ile geliyorsa onlar mail atacaklar vergiyle ilgili size.

• Beğen
Tepkiler: Cagdasa
@Cagdasa Size nereden mail geldi yada mail geldi mi? Mail geldiyse banka bilgileri ve ödemeniz gereken tutar yazar. Gelmediyse PTT ile gelecektir onda da kapıda getiren elemana nakit ödüyorsunuz.

Skynet ile geliyordu. PTT mi yoksa solmaz mi olduğunu anlayamıyorum sanırım. Ayrıca cevaplar için çok teşekkür ederim.

@Cagdasa Skynet Solmaz ile çalışır size mail gelmesi lazım. Banka bilgileri ve vergi tutarı yazan.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Cagdasa Skynet Solmaz ile çalışır size mail gelmesi lazım. Banka bilgileri ve vergi tutarı yazan.
Teşekkürler. O halde ben maili bekleyeyim. Bu arada gidon çok güzel duruyor. Ben de foto bekleyenlerdenim. Hazır lafı açılmışken sormak isterim. Turkiyede de neredeyse aynı maliyete yakın seviyede aero gidonlar var. Siz araştırmışsınızdır neden prime tercih ettiniz?

@Cagdasa Foto attım kokpit fotoları kısmına. Aynı maliyete yakın dediğiniz gidon yapıları aslında Prime gibi tam aero değil hafif yuvarlak etli gidonlar. Prime 1 e 1 karbon aero gidonunun alüminyumunu yapmış. Benim hayat felsefem kırıldığında yada çalındığında yerine aynısını koyabileceğim şeyleri elde etmek üzerine. Onun için karbon olanını tercih edemedim.

• Beğen
Pound cinsinden yapi kredi kartiyla yaptigim alisverisde kullanilan kur 10.36. Reel kur 10.07.

Eskiden Wiggledaki en iyi kur Pound Sterlin’di. Acaba degisti mi? Dolar ve ya Euro ile alisveris yapan kurlari soyleyebilir mi?

• Beğen
Pound cinsinden yapi kredi kartiyla yaptigim alisverisde kullanilan kur 10.36. Reel kur 10.07.

Eskiden Wiggledaki en iyi kur Pound Sterlin’di. Acaba degisti mi? Dolar ve ya Euro ile alisveris yapan kurlari soyleyebilir mi?
Usd hocam, kredi kartı harcama tercihinize göre ekstreye usd yada bankanın seçtiği tavsiye etmediğim bir kur ile TL olarak yansıyor

28 Eylül siparişimin bugün vergi tutarı açıklandı 108+8.80=116.80TL. Tam %18 kesilmiş. Bu hafta içi teslim alırım büyük ihtimalle. Ürünler gelince editleyeceğim.
28 Eylül siparişimi az önce ptt şubesine giderek teslim aldım. 2 sipariştir aldığım üründen daha iyi ürün gönderiyorlar. Eski seri almıştım yeni seri lastik göndermişler 😂
1AA55B67-8B30-4B31-9104-B61AD3A48C31.jpeg

Geçen çarşamba vermiş olduğum trainer ve lastik siparişi dün elime geçti. Bir haftada kapıma ulaştırarak wiggle ve PTT bir rekor kırdı sanırım:)

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Bu ptt kargonun ve postnl in bana garezi var galiba. Ben merlinden lastik aldım ayın 27sinde hala ülkeye giriş yapamadı. Güle güle kullanın

Bu ptt kargonun ve postnl in bana garezi var galiba. Ben merlinden lastik aldım ayın 27sinde hala ülkeye giriş yapamadı. Güle güle kullanın
Ülkeye giriş yapamadı derken, kargo mu ulaşmadı gümrükte mi takıldı? Eğer kargo ülkeye giriş yapmadıysa PTT'lik bir durum olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: cagatay660
Geri