Scudo Sports

Wiggle

@Bike Storm 09 Ayak kemiklerim de vücudumdaki tüm kemikler gibi iri,giydiğim her ayakkabıdan yan taraftaki kemikler gözükür.O yüzden Shimano'nun wide fit bir ayakkabısını alacaktım 61 dolardı sepette,ertesi gün almaya girdim 111 dolar olmuş.(Siparişten birkaç gün sonra baktım geri düşmüştü)Öyle olunca yakın fiyatta bunu buldum.Tablosunda cm ölçüme 46 numara uyuyordu.Yanlar sıkar mı diye tereddüt ettim ama tam oturdu

Scudo
Bugün siparişi geçtim. Bu sefer ucuz kargoyu seçtim. Gelişme oldukça yine editlerim.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
(link)(link)(link)(link)
29 Sep 2019:00London - UNITED KINGDOMIn Transit to Destination
29 Sep 2014:27London - UNITED KINGDOMSorted to Destination
28 Sep 2016:56London - UNITED KINGDOMOn Hold - Required Consignee ID/Tax Number
28 Sep 2002:37London - UNITED KINGDOMArrived Hub

25 Eylül de verdiğim sipariş halen bu şekilde in transit to destination'ın bu kadar uzun sürmesi normal mi?

@trainspotting35 hadi hayırlı olsun benim kadro sorun çıkarttı bi kaç sorun hemde ama genelde çözdük. kadro delinmesi gereken bir çözüm yolu var onun için de merline mesaj attım bakalım ne önerecekler detay istersen özelden yazarım

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@makaram bu soruyu bekliyordum 😁 kadronun konusunda yazacağım o detayları istersen sana da gönderebilirim 🤣

• Hahaha
Tepkiler: makaram
@makaram ben de kadronun konusuna yazıcam dedim şampiyon farklı bişey mi dedim 🤣

• Beğen
Tepkiler: makaram
8 Eylül'de verdiğim sipariş 15 Eylül'de Japon gumrugunu gecip KAWASAKI HIGASHI ye geldi. Ama ben Japonya'da yaşamıyorum 🤔

Beyler bu vergi hususu wigglada nasıl 100 dolarlık bir alışveriş yapıcam ama vergi durumu nedir

(link)(link)(link)(link)
01 Oct 2009:30Turkey Other - TURKEYOn Hold - Consignee to Pay Charges
01 Oct 2008:30Turkey Other - TURKEYOn Hold - Customs - Awaiting Customs Clearance
25 Eylül siparişimde son durum. Dayanamayıp Solmaz Nakliyatı aradım işlemlere başlanmış. Vergi ödemesi belli olduktan sonra hesaplarına atıp dekontu ilgili maile göndereceğim. Bu işlemler bugün biterse akşam MNG kargoya ürünü teslim edeceklerini söyledi. (Artık Sürat Kargo ile değil MNG ile çalışıyorlar) @makaram 15,8 TL Royal Mail PTT yoluyla gelen ürünlerde oluyor galiba. Solmaz Nakliyat SKYNet te böyle bir ücret yok. Ücret maili gelince bilgilendirme yapacağım.
Solmaz Nakliyat tan ödeme maili geldi. 67 dolarlık ürüne toplam 94,58 TL lik vergi çıktı. Vergiyi ödedim dekontu mail attım gelişmeleri bekliyorum.

Son düzenleme:
(link)(link)(link)(link)
01 Oct 2009:30Turkey Other - TURKEYOn Hold - Consignee to Pay Charges
01 Oct 2008:30Turkey Other - TURKEYOn Hold - Customs - Awaiting Customs Clearance
25 Eylül siparişimde son durum. Dayanamayıp Solmaz Nakliyatı aradım işlemlere başlanmış. Vergi ödemesi belli olduktan sonra hesaplarına atıp dekontu ilgili maile göndereceğim. Bu işlemler bugün biterse akşam MNG kargoya ürünü teslim edeceklerini söyledi. (Artık Sürat Kargo ile değil MNG ile çalışıyorlar) @makaram 15,8 TL Royal Mail PTT yoluyla gelen ürünlerde oluyor galiba. Solmaz Nakliyat SKYNet te böyle bir ücret yok. Ücret maili gelince bilgilendirme yapacağım.
Solmaz Nakliyat tan ödeme maili geldi. 67 dolarlık ürüne toplam 94,58 TL lik vergi çıktı. Vergiyi ödedim dekontu mail attım gelişmeleri bekliyorum.
Skynetten gelmesi sizin için avantaj en azından daha hızlı gelişiyor. Ben şunu merak ediyorum Skynet ile gelmesi için ayrıca bir detay mı var ? paraya kıyıp takipli mi seçmek lazım kargoyu acaba sizin bu sipariş takipli miydi ?

Skynetten gelmesi sizin için avantaj en azından daha hızlı gelişiyor. Ben şunu merak ediyorum Skynet ile gelmesi için ayrıca bir detay mı var ? paraya kıyıp takipli mi seçmek lazım kargoyu acaba sizin bu sipariş takipli miydi ?

Ben takipli kargo ile sipariş verdiğimde skynet ile geliyor

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09

Benim 16 Eylül'de verdiğim takipsiz sipariş önce Royal Mail'e verildi. Sonra uzun süre hareket görülmeyince wiggle ile iletişime geçtim . Paketi kayboldu kabul edip 22'sinde skynete verdiler, 1 hafta içinde Türkiye'ye geldi vergisini ödedim. İşin garibi aynı gün ilk paket de ülkeye girmiş ve gümrükten geçti . PTT solmaz nakliyata göre 2 TL eksik vergi çıkarmış. PTT ile geleni almayıp iade edilmesini sağlayacağım. Bu arada siparişim takipsizdi.

Sonuç olarak hangisi denk gelirse onunla gönderiyorlar gibi duruyor ☺️

• Beğen
Ben takipli istedim 17-09 kargoya verdıler 23-09 da Türkiye ye geldi solmaz mail attı vergiyi odedim 28-09 elime ulastı Mng kargo ile

@Bike Storm 09 Takipsiz kargo seçeneğini seçtim. 25 Eylül Cuma günü siparişi verdim. 01.10.2020 de Skynet e gümrük vergisini ödedim. Skynet PTT gibi gümrüğe sunum, paket açma ücretlerini almıyor.

• Beğen
Geri