Scudo Sports

Wiggle

Scudo
Değerli arkadaşlar bugünlerde Kargo bekleyen var mı ? Durum nasıl gümrüğe girişte gecikmeler var mı ? Teslimat günü gününe ulaşıyor mu ?

Abi ben dün sipariş verdim,buradan yazarım süreci @Bike Storm 09
Haziran temmuz verilen siparişlerde pandemi süreci bile olsa çoğu zamanında gelmiş. İstanbul’da vaka sayısı artınca gümrükteki memurların sayısı azaltıldı mı acaba ? Kargo yurtdışından çıkıyor ama gümrük alıp verme merkezi işlemede gecikiyor sanırım.

• Beğen
Tepkiler: nbparkin
@Bike Storm 09 benim Wiggle gönderim vardı. Türkiye’ye iki günde geldi. Bulunduğum ile 4 gün sonra, 4 günde ben dağıtımı bekledim baktım gelmiyor PTT’ye gittim yaklaşık 1 saat bekledikten sonra aldım. Oradaki görevli İstanbul gümrüğün çok yoğun olduğunu aşırı yağılma olduğunu bekleme sürelerinin arttığını söyledi. Merkez PTT dağıtım şubesinde çok yoğun ve çalışan sayısı çok azdı ama arkadaşlar özverili bir şekilde yetişmeye çalışıyorlardı.

Geçen gün siparis verdim boyle bir mail geldı yanıt vermedım sormadan sizin basınızada geldimi ?

Değerli Müşterimiz,

parseliniz şu anda Londra'da bekletilmektedir, çünkü gümrük eşiğinin üzerindedir ve Türkiye'ye girişte gümrük ücretleri uygulanabilir. Parseli ihraç etmek için, teslimattan önce Türkiye'ye varışta ödenmesi durumunda bu ücretleri ödemenizi kabul etmekteyiz.
Ücretleri ödemeyi kabul edip etmediğinizi lütfen onaylayarak yazılı olarak cevap verin. Ödenmesi gereken tutar:
Görev ve vergiler Gönderin değerinin% 18'i
Ayrıca kimlik numaranızı vermeniz gerekecektir. Bu, gönderinizin Türkiye'ye ithal edilmesini sağlamak için bir gümrük gereksinimidir.
Anlaşmanızı aldıktan sonra parseli bırakacağız. Ücretleri kabul etmemeyi seçerseniz, paketi gönderene iade edeceğiz ve size geri ödeme yapılacaktır.
Her iki seçenek için de kabul etmek veya reddetmek için bir yanıt gerekir.
Lütfen 7 gün içinde yanıt verin, bunun yapılmaması parselin iade edilmesine neden olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederim.

@hunter84

Takipli kargo seçmişsiniz takipsiz olsaydı şimdi elinizdeydi malzemeler kargo şirketi mal gider alıcıya alıcı vergiyi ödemezse iade götürmek zorunda kalırız iki iş olur diye garantiye almaya çalışıyor galiba

@hunter84

Takipli kargo seçmişsiniz takipsiz olsaydı şimdi elinizdeydi malzemeler kargo şirketi mal gider alıcıya alıcı vergiyi ödemezse iade götürmek zorunda kalırız iki iş olur diye garantiye almaya çalışıyor galiba
Abi merhaba merak ettim takipsiz olunca niye mail atmıyorlar ?
Takipli takipsiz her iki durumdada gümrük ödemeleri nedeniyle iade söz konusu olabilir.
Bu arada sanıyorum ciddi bir yoğunluk var Kargo heathrow havaalanından çıkış yapıyor ama Türkiye’ye on gündür giriş yapılamıyor.

@Bike Storm 09 Benim de şuan merlin alış verişim bekliyor takipsiz olduğu için arayan soran yok daha detay bilmiyorum bilemem ama şu gerçek ki burda gümrük vergisi için sadece Takiplilere mail geliyor 2300 TL ye edge 830 aldım arayan soran olmadı 1 hafta sonra gittim çıkan 330 TL vergiyi ödeyip aldım cihazı daha 10 gün önce oldu bu olay.

@hunter84 Gümrük vergilerini ödemeyi kabul ediyorum, lütfen paketi gönderin... Diye kısa bir mail atacaksınız. O zaman gönderiyorlar. Ürün Istanbul a giriş yaptığımda şu kadar vergisi var, falanca hesaba EFT yapıp dekontu yollayın diyecekler. EFT yapıp dekontu yollayınca paket adresinize gelecek.

@Bike Storm 09 Benim de şuan merlin alış verişim bekliyor takipsiz olduğu için arayan soran yok daha detay bilmiyorum bilemem ama şu gerçek ki burda gümrük vergisi için sadece Takiplilere mail geliyor 2300 TL ye edge 830 aldım arayan soran olmadı 1 hafta sonra gittim çıkan 330 TL vergiyi ödeyip aldım cihazı daha 10 gün önce oldu bu olay.
Takipsiz sipariş vermiştim geçtiğimiz ay, bana da onay maili geldi 🙄

• İnanılmaz
Tepkiler: Muhammet Ağrı
16 Eylül'de verdiğim siparişi az önce teslim aldım.
20200923_143131_HDR.jpg

Ayakkabı:Gaerne Record-$65.78
Başka bir yazımda ayakkabı ve pedal işi bu sene zor gibi demiştim ama İstanbul'a gitmeyeceğim için annemi ikna edebildim.Uygun fiyatlı pedallar stokta değildi onu muhtemelen Decathlon'dan alacağım.

Suluk:SIS 800 ml-$3.86 adet
Günlük hayatımda bile en az 5 6 litre su içtiğim için 500 ml suluklar sürekli durmama sebep oluyordu,800 ml ve biraz daha kaliteli bir şey aldım.

LifeLine USB Safety Light Set-$21.27
Işık setinin bu kadar küçük olacağını düşünmüyordum ama çok tatlılar :) Gece sürüşü yapmıyorum,sadece kışın hava daha geç aydınlandığı için görünür olmak adına aldım.Boyutlarına göre gayet iyi aydınlatıyorlar.İkisinin de yüksek ışık,düşük ışık,hızlı çakar ve yavaş çakar olmak üzere dört modu var.

LifeLine İç Lastik-$2.89
Bu bildiğiniz iç lastik :D

Zincir:SRAM PC1051 10 Speed Chain with PowerLock $15.46
Bunu da sırf 15 dolar kargoya vermek yerine değişim zamanı geldiğinde elimde hazır bulunsun diye aldım.

Bütün ürünlere toplamda $113.09 dolar ve 153.8 lira vergi ödedim.

16 Eylül'de verdiğim siparişi az önce teslim aldım.
241537 dosyayı görüntüle

Ayakkabı:Gaerne Record-$65.78
Başka bir yazımda ayakkabı ve pedal işi bu sene zor gibi demiştim ama İstanbul'a gitmeyeceğim için annemi ikna edebildim.Uygun fiyatlı pedallar stokta değildi onu muhtemelen Decathlon'dan alacağım.

Suluk:SIS 800 ml-$3.86 adet
Günlük hayatımda bile en az 5 6 litre su içtiğim için 500 ml suluklar sürekli durmama sebep oluyordu,800 ml ve biraz daha kaliteli bir şey aldım.

LifeLine USB Safety Light Set-$21.27
Işık setinin bu kadar küçük olacağını düşünmüyordum ama çok tatlılar :) Gece sürüşü yapmıyorum,sadece kışın hava daha geç aydınlandığı için görünür olmak adına aldım.Boyutlarına göre gayet iyi aydınlatıyorlar.İkisinin de yüksek ışık,düşük ışık,hızlı çakar ve yavaş çakar olmak üzere dört modu var.

LifeLine İç Lastik-$2.89
Bu bildiğiniz iç lastik :D

Zincir:SRAM PC1051 10 Speed Chain with PowerLock $15.46
Bunu da sırf 15 dolar kargoya vermek yerine değişim zamanı geldiğinde elimde hazır bulunsun diye aldım.

Bütün ürünlere toplamda $113.09 dolar ve 153.8 lira vergi ödedim.
Hayırlı olsun kardeşim kendi siparişim gelmiş gibi sevindim en azından bu dönemde bile gelebiliyor olduğunu gördük.
Ayakkabı da numaranı tam tutturdun mu ? İyi mi oturması ? Bende düşünüyorum ordan ayakkabı almayı ama bol gelir yada sıkarsa diye bi şekilde markaların kalıbını deneyerek almayı düşünüyordum

Bilgi paylaşımı olması için yazıyorum,255tllik fren pabucuna 47tl vergi ödedim 11günde takipsiz geldi buna rağmen ülkemizden daha ucuza geldi,ama takip numarasından pttye geldiğini gördüm ve dağıtımını beklemeden gidip aldım. 749B20C2-58F8-461C-9AA7-5DF7EA9A8793.jpeg

Son düzenleme:
Geri