Scudo Sports

Wiggle

Scudo
Status
Processing location
Carrier
Date
Closed by system

No Delv conf recd

2020-08-25 00:34:10 UTC+00

Wiggle takipte bunlar vardı. Büyük punto ile vurguladıklarım ne anlama geliyor arkadaşlar?
Belli bir süre sonra kargo takip sistemi gönderiyi takibi bırakıyor ve kapatıyor. Bunu da "closed by system" yazıyor. Kargo süresi beklenenden uzun sürünce karşılaşılan bir durum.

Wiggle da siparis vermede problem yasayan var mi arkadaslar.
Sepetimdeki urunleri bulundugunuz ulkeye sınırlamadan dolayi gonderilemiyor diye mesaj veriyor.Yeni bir urun de sectirmiyor.

Wiggle da siparis vermede problem yasayan var mi arkadaslar.
Sepetimdeki urunleri bulundugunuz ulkeye sınırlamadan dolayi gonderilemiyor diye mesaj veriyor.Yeni bir urun de sectirmiyor.
Sepete ne eklemiştiniz? Wiggle Garmin ürünlerini Türkiye'ye göndermiyor. Alman siteleri yolluyor. Avrupa siteleri de Shimano ürünlerini yollarken zorluk çıkartıyor.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Sepete ne eklemiştiniz? Wiggle Garmin ürünlerini Türkiye'ye göndermiyor. Alman siteleri yolluyor. Avrupa siteleri de Shimano ürünlerini yollarken zorluk çıkartıyor.
Az önce sepete ekleyip denedim wiggle'ın Türkiye'ye göndermediği herhangi bir ürün yok. Sadece uyarı yazısı geliyor yerel kargo şirketlerinde aksamalar yaşanabilir diye . Sepete atıp ödemeyi yaparsanız ürün ulaşır bence bir daha deneyin

• Beğen
Tepkiler: hayriünal
@silahsor3 Ben ocak ayında niyetlenmiştim Garmin'e o zaman mail atıp sordum. Göndermiyoruz deyince başka yerden almıştım. Politika değişikliği yapmış olabilirler...

Ben Garmin sensör aldım sorunsuz geldi.

Wiggle, önceki siparişimde eksik çıkan 2 dış lastiği, kendi hatalarından kaynaklandığını belirtip 13 ağustosta kargoyu yollamıştı.
21 ağustos itibari ile Bursa ya gelen paketi, 12 gündür bana teslim edilir diye bekliyordum.
Royal Mail takibinde 25 ağustosta teslim edildiği yazıyordu ..:ssrtcbya:
-Kim aldı, biz değilse komşu mu, in mi cin mi, şeytan alıp götürdü mü, satamadan getirdi mi ?- diye vesvese yaparken mahalle PTT şubesine gideyim dedim.
Memure hanım kızımız:- Dağıtımda görevli olan bir çok kişi işten çıktı ve siparişleri adreslerin bağlı olduğu mahalle postanelerine bırakıp gittiler- dedi..Benim siparişi bulup çıkardı, devlet haracını (ekstradan/ikinci kez) ödeyip aldım...

Tavsiyem o dur ki ; siparişlerinizin eve teslim edilmesini beklemeyip PTT şubesine gidip bilgi almanızdır....Belirli bekleme süresinde alınmazsa bu sefer bürokratik süreç uzayabilir...

29 Ağustos'ta sipariş ettiğim cihaz 3 Eylül'de Kayseri'de! Ohaa Wiggle ve PTT bana küçük bi şaşırtmaca yaptınız 😬🤣

Siparişim şimdi de 36 saattir istanbulda fakat açıklama kısmında "shortlanded" yazıyor. Henüz vergi ile ilgili mail gelmedi. Shortlanded'ın bir kargonun eksik ulaştığıyla ilgili teknik bir tabir olduğunu öğrendim. Benzer bir durum yaşayan var mı? Başlıkta bu ibareyle geçen sene karşılaşan biri var ama sonucu buraya yazmamış.

29 Ağustos'ta sipariş ettiğim cihaz 3 Eylül'de Kayseri'de! Ohaa Wiggle ve PTT bana küçük bi şaşırtmaca yaptınız 😬🤣
4 günde İngitere' den gelen kargoyu PTT 4 gün Kayseri içinde oyalayıp adamı fıtık eder. Ben İzmir' e gelen paketi Pazartesi gününden beri bekliyorum. Bugün cuma :) Posta dağıtım merkezine gidip paketi alabilirsiniz. Merkeze gittiğinizde (ben bir kez gittim) yok nufus cüzdan fotokopisi, yok suraya git imzalat, yok altına adını soyadını, telefonu yaz imzala, yok buraya git onaylat gibi şeyler yaptılardı. Onun için evde bekliyorum.

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@ZirZop aynen dediğiniz gibi oldu gittim sabah prosedürler tamamlanmamış 2-3 iş günü sürer dediler takip edin dağıtıcıya zimmetlendi gördüğünüzde gelip alabilirsiniz dediler.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
Wiggle iade yapan oldu mu hiç? Aldığım ayakkabı çok rahat olmadı (sanırım yarım ya da bir numara büyük) iade etmeyi düşünüyorum da daha önce bunu yapan var mı diye sormak istedim.

Wiggle iade yapan oldu mu hiç? Aldığım ayakkabı çok rahat olmadı (sanırım yarım ya da bir numara büyük) iade etmeyi düşünüyorum da daha önce bunu yapan var mı diye sormak istedim.
Kaç numara ve spd-sl mi hocam?

Geri