Scudo Sports

Wiggle

(link)

41 numara

Numarası uysaydı değerlendirebilirdim aslında bu ara ben de bakıyorum ayakkabı için. Bir arkadaş daha sormuştu iade işlemleri için, burada satsanız daha az uğraştırıcı olur demişti tecrübeli arkadaşlar.

Scudo
Numarası uysaydı değerlendirebilirdim aslında bu ara ben de bakıyorum ayakkabı için. Bir arkadaş daha sormuştu iade işlemleri için, burada satsanız daha az uğraştırıcı olur demişti tecrübeli arkadaşlar.
teşekkür ederim. Evet yani açıklamaları inceledim wiggle'daki iade ile ilgili ama merak ettim daha önce iade edenlerden herhangi bir problem oluyor mu diye.

Arkadaslar yurtdışı alışveriş turkiyeye gore gercekten de kayda değer ölçüde avantaj sagliyor mu? Birde İngilizcesi olmayan biri icin kullanımı kolay mi? Aliexpress kullanıyorum uygulama Türkçeye çeviriyor ama bunlarda öyle bir seçenek yok. iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Arkadaslar yurtdışı alışveriş turkiyeye gore gercekten de kayda değer ölçüde avantaj sagliyor mu? Birde İngilizcesi olmayan biri icin kullanımı kolay mi? Aliexpress kullanıyorum uygulama Türkçeye çeviriyor ama bunlarda öyle bir seçenek yok. iyi forumlar
Tekstil ürünlerinde bir avantaj sağlamıyor, burada da orada da çok pahalı. Fakat lastik, iç lastik, gps gibi ürünlerde %25'ten %200'e kadar farkediyor.

@silahsor3 %20 demek istediniz galiba 🤔 okadar fark ediyormu yav =))

@silahsor3 %20 demek istediniz galiba 🤔 okadar fark ediyormu yav =))
Continental ultra sport 2 lastik 10 dolar, çifti vergi dahil yaklaşık 170tl'ye geliyor.
Ankarada bir bisikletçiden fiyat aldım çiftine 480tl dediler.
İngilizce meselesi de şöyle, bir aksilik çıkmadığı sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Google translate fazlasıyla iş görür. Burada fiyatından dolayı bulamayacağınız iç lastiği wiggle üzerinden decathlondaki dandik iç lastiklerin fiyatına getirtmek güzel birşey tabi. Sipariş geçtikten bir iki gün sonra sizden tc kimlik numarası ve vergileri ödemeyi kabul ettiğinize dair onay maili isteyecekler ingilizce tek yazınız bu olacak. O da "I accept to pay taxes" tadında kısa bir cümle olacak zaten, o aşamaya geldiğinde siparişiniz buradan da yardımcı oluruz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Continental ultra sport 2 lastik 10 dolar, çifti vergi dahil yaklaşık 170tl'ye geliyor.
Ankarada bir bisikletçiden fiyat aldım çiftine 480tl dediler.

İngilizce meselesi de şöyle, bir aksilik çıkmadığı sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Google translate fazlasıyla iş görür. Burada fiyatından dolayı bulamayacağınız iç lastiği wiggle üzerinden decathlondaki dandik iç lastiklerin fiyatına getirtmek güzel birşey tabi. Sipariş geçtikten bir iki gün sonra sizden tc kimlik numarası ve vergileri ödemeyi kabul ettiğinize dair onay maili isteyecekler ingilizce tek yazınız bu olacak. O da "I accept to pay taxes" tadında kısa bir cümle olacak zaten, o aşamaya geldiğinde siparişiniz buradan da yardımcı oluruz.
Garmin urunleri, indirim yakaldiginizda formalar taytlar, powermetre ve bisiklet parcalari da cok daha uygun fiyata geliyor. Ihtiyaciniz olan urunleri belirleyip bir sure takip edip indirimleri yakalamak ve arasira verdikleri indirim kuponlarini kullanmak da cok farkettiriyor.

@Bıyıkov teşekkür ederim. O zaman ben bir deniyeyim takıldım birsey olursa yine sizi rahatsız ederim.

PTT kargo, Cuma sabahı gittiğimde teslimat 2, 3 iş günü sürer demişti. paketi ctesi günü eve getirmiş ben ankaraya gitmiştim evde kimse yoktu. Yarın sabah mahallenin PTT şubesine gidip alayım hayırlısıyla.

Bu arada yurt dışı gerçekten avantajlı oluyor.
lastiklerimi de merlinden almıştım yarı fiyatına.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Wiggle iade yapan oldu mu hiç? Aldığım ayakkabı çok rahat olmadı (sanırım yarım ya da bir numara büyük) iade etmeyi düşünüyorum da daha önce bunu yapan var mı diye sormak istedim.
Ben kask almıştım. Ufak geldi iade ettim. 120 TL civarı posta masrafı tuttu. Wiggle hemen kask bedelini kredi kartına iade etti ama gönderi parası yüksek...

Ben kask almıştım. Ufak geldi iade ettim. 120 TL civarı posta masrafı tuttu. Wiggle hemen kask bedelini kredi kartına iade etti ama gönderi parası yüksek...
turpex ile göndermeyi düşünüyorum. Turpex sitesinde hesaplama aracında 130 TL civarı tutacak gözüküyor. Uluslararası iade kısmındaki "Returned Goods – Failed Sale” ve (CN22 and /or CN23) yazılarını sipariş numaramı ve iade label'ını paketin üstüne yapıştırdım. İçine de iade formunu koydum. Kontrol ettim bir kaç kere yanlış bir şey yapmayayım diye. O yüzden buraya yazmak istedim. Yanıtınız için teşekkür ederim umarım bir problem olmadan ulaşır. Birazdan postahaneye gideceğim.

Merhaba,
Benim gönderim 4 gündür required consignee ID kısmında takıldı, 2 kere yazdım fakat dönüş yapmadılar bu aşamada benim göndermem onaylamam gereken birşey var mı?

Çoğu zaman mail gelmez. Sizin takip etmenizi bekliyorlar. Aşağıya yazdığım mail adresine ürünün içeriğini, order formunu, nüfus cüzdanı fotokopinizi (önlü arkalı) ekleyin ve gönderin. 1-2 gün içinde statü değişecek, gümrük bedeli görünecek ve paketiniz size gelecektir. Paketin içinde çok fazla ürün varsa, ne olduğunu anlamıyorlarsa veya fatura paketin içine eklenmemiş veya onlar görmemişse bu şekilde gümrükte tutuyorlar. Sadece bu mail adresine yukarıda yazdıklarımı iletmeniz yeterli olacaktır.

Merhaba,

Siparişim bugün geldi. 6 adet su şişesi eksiksiz olarak elime ulaştı. Garminde de problem olmadı. Türkiye'ye 2 günde gelen kargonun 7-8 günde bana ulaşması üzücü olmakla birlikte aramalarıma ve maillerime kibarca cevap verdi Skynet yetkilileri.

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
Merhaba arkadaşlar wiggle dan ilk kez alışveriş yapacağım,kayıt oluştururken adres kısmına tam adresimi bir türlü giremiyorum,çok kısa bir adres yazma imkanı veriyor,canlı yazışmada da görevliye sorunumu ilettim fakat görevli işi çözemedi,böyle bir sorunla karşılaşan oldumu nasıl çözdü acaba?Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: BooJack
@seko35.50 Adress 1, Adress 2 yerleri var. Nasıl yetmiyor anlamadım? Sokak yerine sk, mahalle yerine mh yazın. Mobil ise web üzerinden, tersi ise mobil uygulamadan deneyin olmadı.

Aybek Cihan
2 tane adres seçeneği ayrı ayrı adresler için diye tahmin ediyorum,anlamıyacak bir şey yok dostum, adresinizin içinde bulvar sokak avm ismi yazmak zorundaysanız uzuyor işte,boşluklar dahil 30 karaktere müsaade ediyor enteresan

@seko35.50 iki adres satırını da kullanın. Ben öyle yaptım hiç sorun çıkmadı şu ana kadar.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@seko35.50 Address 2 yi ikinci satır olarak kullanıyorsunuz. Kendi profilimden baktım o şekilde kullanarak 55 karakter adres yazmışım. 2. bir adres eklemek için adres ekleme butonu var ayrı.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@seko35.50 hocam adresin 1 kısmına örnek veriyorum mehmet Akif mah numune sok yaz adre 2 kismina da no 6 daire 7 levent yaz ülkeyi zaten ayrıca seçiyorsun, olay bu

Geri