Scudo Sports

Wiggle

Scudo
Screenshot_20201027_143738.jpg
Bu aşamadan sonra beni arayıp gümrük vergisini şu iban a gönderin mi diyecekler yoksa kapıda mı ödenecek

Solmaz mı yoksa PTT mi. PTT ise kapıda, Solmaz ise mail gelecek İban'a ödeyeceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
@xEscanor Hocam, kesinikle takipsiz kargo yapmayın, yaptırmayın. Takibi pek mümkün değil. Hem yorulur, hem üzülürsünüz.

245326 dosyayı görüntüle
Bu aşamadan sonra beni arayıp gümrük vergisini şu iban a gönderin mi diyecekler yoksa kapıda mı ödenecek

Maillerinizi kontrol edin. Murat çiftçi den mail gelecek.. maildeki abana vergi tutarını eft yaıyosunuz.. eft açıklamaya maildeki sipariş numaranızı yazıyosunuz. tc numaranız ve dekontla gelen maili cevaplıyosunuz.. Ücretsiz kargo seçeneğinin gözünü seveyim. takipsiz siparişlerimiz geldi bu siparişimiz daha gelecek.. Geçen cuma ödemeyi yaptım daha kargom gelecek

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@ucgokhan solmaz ı arayıp yurtiçi kargo takip numarası isteyin.

@ucgokhan ben bu alışveriş de de her zamanki gibi takipsiz ücretsiz seçtim hiç sıkıntı yaşamamıştım bunu skynet ile göndermişler acemi olduk 😬

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@ZirZop hocam siz takipsiz deyince takibi mümkün olmayan anlıyorsunuz biz de en kolay takip edilen anlıyoruz sanki bunda bir çelişki var 🤣🤩🤓

Takipsiz ücretsiz seçeneği de çok güzel takip edilebiliyor, tek fark Takipli de teslim süresi 2 gün daha önce görünüyor ama kargo gecikmelerinden o iki gün anlaşılmıyor bile

Sözün özü Takipli ye boşa 3-5 dolar vermeyin derim ben....
Maillerinizi kontrol edin. Murat çiftçi den mail gelecek.. maildeki abana vergi tutarını eft yaıyosunuz.. eft açıklamaya maildeki sipariş numaranızı yazıyosunuz. tc numaranız ve dekontla gelen maili cevaplıyosunuz.. Ücretsiz kargo seçeneğinin gözünü seveyim. takipsiz siparişlerimiz geldi bu siparişimiz daha gelecek.. Geçen cuma ödemeyi yaptım daha kargom gelecek
O mail geldi ödeme yaptım 👍

Son düzenleme:
Takipsiz kargoyu skynet ile göndermeseler çok iyi olur. Solmazın eline düşerse kasıtlı olarak 1 hafta geciktirip gönderiyorlar. PTT olsaydı şuan çoktan teslim almıştım.

Takipsiz kargoyu skynet ile göndermeseler çok iyi olur. Solmazın eline düşerse kasıtlı olarak 1 hafta geciktirip gönderiyorlar. PTT olsaydı şuan çoktan teslim almıştım.
Ben buna çok katılamayacağım. Solmaz ile gönderilerim hep zamanında geldi. Belki tek extradan yaptığım ürün gümrüğe geldiğinde(ki skynet sayfasından takip edilebiliyor) Murat Bey'e ben ulaştım onlar bana vergi için ulaşmadan.

• Beğen
@Bıyıkov Murat Bey e ulaştım çarşamba elinizde olur dedi sağolsun. Ancak burda şöyle bir durum var. Gümrük ücretini ödediğim ürün cuma günü kargolansa araya 29 Ekim girdi çünkü pazartesi alırdım. Onu da geçtim PTT kargo ile gelen takipsiz ürünüm 8. Gün kapıma gelmiş bu ürün 21. Gün oldu hala yok ben mi yanlış düşünüyorum.

Merlinden kargoya geç geldi dediğim halde 18. Gün teslim almıştım o da PTT.

En çok bekletildiğim Avrupa alışverişini yaşıyorum şuan. SYNET Solmaz mı illallah 🤣

@Bıyıkov Murat Bey e ulaştım çarşamba elimizde olur dedi sağolsun. Ancak burda şöyle bir durum var. Gümrük ücretini ödediğim ürün cuma günü kargolansa araya 29 Ekim girdi çünkü pazartesi alırdım. Onu da geçtim PTT kargo ile gelen takipsiz ürünüm 8. Gün kapıma gelmiş bu ürün 21. Gün oldu hala yok ben mi yanlış düşünüyorum.

Merlinden kargoya geç geldi dediğim halde 18. Gün teslim almıştım o da PTT.

En çok bekletildiğim Avrupa alışverişini yaşıyorum şuan. SYNET Solmaz mı illallah 🤣
Skynet üzerinden yaptığım alış verişte teslim süresi 28 güne kadar uzamıştı. Bir daha skynet üzerinden kargolama yapmadım.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Ben de merak ettim şu takipli gönderi işini 21 inde takipli 22sinde standart 2 sipariş verdim. 21 inde ki siparişim için vergi mailini almadım , en iyi ihtimalle 2-3 gün sonra bende olacak. 22sinde ki siparişim şuan ptt iş yerinde bekliyor , istersem bu gün teslim bile alabilirim. Ayrıca Ptt ile gelen son 2 siparişimde ödemem gereken verginin 10da birini ödüyorum. Bence bu da ptt seçilmesi için iyi bi neden :) , diğer tarafta böyle bi olasılık çok daha zor
63FA99AC-A80D-49DC-ACD6-0F5740F1B0DA.png
9CDE741B-A99A-46FE-B687-8CEF7F38B5FA.png

Aynı skynet ten mi bahsediyoruz. 28 Eylül de yola çıkan ürünüm 5 Ekim de teslim olmuş.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Aynı skynet ten mi bahsediyoruz. 28 Eylül de yola çıkan ürünüm 5 Ekim de teslim olmuş.
Hocam bi size torpil geçiyorlar :)
Pandemi dönemi olağan dışı istatistikler normal tabi ,ama benim ilk ve tek tecrübemde ptt skyneti yendi.

• Beğen
Geri