Scudo Sports

Wiggle

İşin ilginç yanı ben takipsiz seçiyorum bazen ptt ile geliyor bazen skynet. Orada da sabit bir durum yok.

Scudo
@Bıyıkov Murat Bey e ulaştım çarşamba elinizde olur dedi sağolsun. Ancak burda şöyle bir durum var. Gümrük ücretini ödediğim ürün cuma günü kargolansa araya 29 Ekim girdi çünkü pazartesi alırdım. Onu da geçtim PTT kargo ile gelen takipsiz ürünüm 8. Gün kapıma gelmiş bu ürün 21. Gün oldu hala yok ben mi yanlış düşünüyorum.

Merlinden kargoya geç geldi dediğim halde 18. Gün teslim almıştım o da PTT.

En çok bekletildiğim Avrupa alışverişini yaşıyorum şuan. SYNET Solmaz mı illallah 🤣

ptt candır:)

@Bıyıkov takipsiz benim bütün alışverişlerim 5 net takip ettim solmazın eline düşene kadar

Takipsiz pazartesi verdiğim siparişi cuma teslim aldığım olmuştu skynet ile. Bu pandemi en çok kargo şirketlerini bozdu hangisi olursa olsun. Amazon'un kendi kargosu "kolay gelsin" in bile arada bir gönyesi şaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Murat beye mail attım anında dönüş yaptı ama verdiği kargo numarası mng kargonun sisteminde yok dağıtıma çıktı görünüyor skynet in sisteminde ama mng de böyle bir numara yok.
Gerçekten şuan takip edemiyorum 🤣🤣🤣🤣

Solmaz telefonda mı verdi bu bilgiyi.
Müşteri Memnuniyeti Hattı 444 7 569
Bu numarayı arıyorsun diyorsun İngiltere den gönderim var. Seni bağlıyorlar İngilterede ki gönderi numaranı söylüyorsun MNG takip kodunu veriyorlar.

• Beğen
benim kargo bi istanbul yapıp geri gitmiş galiba :) şuan solmaz tarafı bilgi verir mi akıbeti için. 4BDA1CD2-BB30-4BB5-8D2A-85D32BDD06B5.jpeg

• İnanılmaz
@PianoMan Eray Bey sizin uçak bir Türkiye semalarını görmüş sonra geri dönmüş sanki.

• Beğen
Tepkiler: ali önder
@PianoMan Eray Bey sizin uçak bir Türkiye semalarını görmüş sonra geri dönmüş sanki.
Öyle algıladım ben de ,yazdım wiggle a 7 usd bu kadar gecikmesi için mi alıyorsunuz diye kargo Departmanı inceleyip dönecekler bakalım

@trainspotting35
Murat Bey öğle yemeğindeymiş
Mail ile ulaştım kendisine
Screenshot_20201105_120654.jpg
Skynet in numarasıyla aynı bu takibi yok

31 Ekim de geçtiğim sipariş sepetine jel ve izotonik tablet eklemiştim.
Gümrük mevzuatına eklenen "sporcu besin ve takviyeleri özel izinle ithal edilebilir" yeniliğine takılacak mı diye merak etmekteyim...

@undefined mng kargoda yenı bir takip numarası veriliyor ama skynet bazen o takip numarasını paylaşamıyor. teslim alma şubenız neresıyse oradan ısım soyısımle takıp numarasınız ögrenebilrisiniz demişlerdi.

• Beğen
@cazci böyle bir durumda tüm paketi geri gönderirler heralde

@Muhammet Ağrı , sanırım mevzuata uymayanı paketten alıp alı koyuyor ve diğerlerini alıcıya yolluyorlar....
Bu noktada sonra ayıkla pirincin taşını...

• Hahaha
31 Ekim de geçtiğim sipariş sepetine jel ve izotonik tablet eklemiştim.
Gümrük mevzuatına eklenen "sporcu besin ve takviyeleri özel izinle ithal edilebilir" yeniliğine takılacak mı diye merak etmekteyim...
Bu yenilik değil ki, belki 10 senedir var...

@cazci
Haber 24 Ekim tarihli ama yeni olduğuna emin misiniz? 22 Euro'luk muafiyetten de bahsedilmiş, o da kaldırılalı 1,5 sene oldu...

Bakın bu da 6,5 senelik gümrük kararnamesi, uyduruk bir haber sitesinden değil, .gov.tr uzantılı resmi kaynaktan:
(link)
10. madde'de yazmışlar "sporcu gıdalarının ... ithali mümkün bulunmamaktadır" diye

• Beğen
Demek ki mevzuatın uygulanmasında görülen esnekikten / önemsenmemesinden sonra bu talimat verilmiş...
Darısı uygulanmayan diğer tüm mevzuatların başına....

Geri