- Tepki
- 5.250
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bi yaşıma daha girdim 😆Mail geldi iban a attık bro
Bugün Royal Mail ile gönderilmek üzere paketlenmiş takip numarası alınmış. Bakalım kaç gün de gelecek. Beklediğimden hızlı işliyor süreç.246486 dosyayı görüntüle
246487 dosyayı görüntüle
En azından hatayı kabul etmişler. Biraz daha bekleyim bakalım.
Arrived Hub |
Kutudan zincir çıkmadığını bildirirseniz, birkaç gün içinde eksik ürün için yeni sipariş oluşturup tekrar gönderiyorlar. Ancak sistemde yeni sipariş oluşturup gönderdikleri için tekrar fatura düzenliyorlar. Bu da tekrar gümrük bedeli ödemeniz demek. Ama eksik ürün gönderisinde wiggle işlemi tamamen ücretsiz olarak yapıyor. Kargo veya ürün bedeli talep etmiyor.Mng kuryesi beni aradı görevliye teslim etmesini rica ettim kabul etti. 17 Ekim Sipariş, 5 Kasım Teslim.
18 gün de teslim oldu hele buna da şükür.
Yukarda bir yerlerde 21 gün oldu gelmedi diyorum nasıl bir matematikse artık. hissedilen ve gerçek sıcaklık gibi. Gerçek 18gün Hissedilen 25 gün 🤣🤣
Ve bir sorun daha ama baba sorun
Zincir çıkmadı kutu içinden246228 dosyayı görüntüle
Mail attım otomatik cevap geldi
Yoğunuz cevap gecikebilir diye
Aynen şimdi gümrüğe mecbur katlanıcazBugün Royal Mail ile gönderilmek üzere paketlenmiş takip numarası alınmış. Bakalım kaç gün de gelecek. Beklediğimden hızlı işliyor süreç.
Solmaz'ı arayın Murat beyin dahili numarası 5687 tuşlayın sorun.Bende o "shortlanded" gecikmeli gönderim kısmındaydım aradım yarın Türkiye'ye inecek kargonuz dedi cevap veriyor bizzat kendisi.Ben gümrük bedelini eft yaptığıma rağmen elime hala ulaşmadı. Gönderdiğim e-postalara da dönüş yapmadı skynet/solmaz.
246984 dosyayı görüntüle
Çok teşekkür ederim. Bugü işlerimden dolayı arama fırsatını bulamadım yarın fırsatım olursa arayacağım.Solmaz'ı arayın Murat beyin dahili numarası 5687 tuşlayın sorun.Bende o "shortlanded" gecikmeli gönderim kısmındaydım aradım yarın Türkiye'ye inecek kargonuz dedi cevap veriyor bizzat kendisi.
Bu sene Royal mail ile geliyor geçen yıl bazen parcel force kullanıyorlardıBenim eksik malzemeyi bu kez Royal Mail ile göndermişler onlar da PTT kargo ile çalışıyormuş adım adım takip ediyorum 😁