Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

@Ronin45 Aktarmada, Antalya-İstanbul gelirken de Afyon'da işlem görüyo.
Daha önceki Wiggle alışverişlerimde hiç Afyon adı geçmemişti. Umalım ki sizin dediğiniz gibi olsun. Teslimat zamanı yarını gösteriyor. Yarın ola hayrola :)

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Scudo
247970 dosyayı görüntüle
Kayseriye kadar getirdikleri ürünü adres yetersiz diye İstanbula geri götürmüşler insan bir SMS atar eskiden yaparlardı. Bir de iki gün üst üste gidip teslim almak istediğimi söylediğim ürünü pandemi nedeniyle 10 gün ilaçlanarak bekletiliyor demişlerdi.

Müşteri hizmetlerini aradım henüz yurtdışı a yönlendirilmemiş reklamasyon yazdırın en yakın PTT de geri gönderilsin dediler. Öğle arasında o işi hallettim bakalım gelecek mi geri 😐
Hocam Allah sabır versin. Bu nasıl taşımacılık. Benim kargodan da 11 gündür haber yok. Sayfa yurtdışına gönerildi satırında takılı kaldı... Bekliyoruz bakalım.

pazartesi verdiğim siparişim bugun dağıtıcıya verilmiş
bu kadar hızlı geliceğine ihtimal vermiyorddum takipsiz kargo ile verdim siparişi bir de.
Gümrükte 1 gün bile kalmadı.
wiggle 1.pngwiggle.png

Selam herkese,

Ben de Wiggle üzerinden Fizik Terra Clima X2 ayakkabı almanın hayalini kuruyorum (link paylaşamadığım için ismini yazmakla yetinmek zorunda kaldım).

Sizce buradan almak mantıklı mı, Türkiye'de neden bulamıyoruz bu ayakkabıları, daha önce yurtdışından ayakkabı alan var mı gibi sorularım var :)

Teşekkürler.

Selam herkese,

Ben de Wiggle üzerinden Fizik Terra Clima X2 ayakkabı almanın hayalini kuruyorum (link paylaşamadığım için ismini yazmakla yetinmek zorunda kaldım).

Sizce buradan almak mantıklı mı, Türkiye'de neden bulamıyoruz bu ayakkabıları, daha önce yurtdışından ayakkabı alan var mı gibi sorularım var :)

Teşekkürler.
Ayakkabı numaranızdan tam eminseniz ve fiyatı uygunsa alabilirsiniz. Sorunsuz gelir. Ama ayakkabı ayağınıza uymaz da iade edecek olursanız iade postası 300 TL ler civarında haberiniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: Gobit
@Gobit ben wiggledan Fizik Tempo R5 Powerstrap aldım. Gayet memnuum ayağıma çok güzel oturdu ve Türkiyede yoktu bu ayakkabı. Alırken cm olarakta ölçmeniz gerekebilir.

• Beğen
Ayakkabı konusu benim wiggle dan aldıklarım içinde sorunlu olan tek konu oldu açıkçası. Ayakkabının sol teki önden değil de üsttün tırnağıma baskı yapıyor ve sürüş uzadıkça keyfim kaçıyor. Özellikle yoğun antreman ve daha uzun sürüşler yapmaya başladığım son 4-5 aydır daha fazla rahatsız ediyor. O nedenle boyunu mutlaka cm cinsinden ölçün, yorumlarda kalıpla ilgili söylenenleri gözden geçirin, ağayınızın özelliklerine göre "wide" kalıp modeli olup olmadığını da araştırıp alın en azından. Denemeden alınan her ayakkabı risktir ama bu şekilde min risk ile alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve Gobit
@ZirZop @atilayb ve @Bıyıkov yanıtlarınız için teşekkürler. Bir sizing guide var sitede ancak, normalde 42.5-43 giymeme rağmen, Fizik boyutlarına göre 40 numara almam gerekiyor. Tereddüt ettim açıkçası, bir de iadesiyle uğraşmak istemiyorum. Belki Fizik satan bir yerde deneyip buna göre karar vermek daha mantıklı.
@Gobit ben wiggledan Fizik Tempo R5 Powerstrap aldım. Gayet memnuum ayağıma çok güzel oturdu ve Türkiyede yoktu bu ayakkabı. Alırken cm olarakta ölçmeniz gerekebilir.
Siz Wiggle'daki ölçüm tablosuna göre mi karar verdiniz peki?

• Beğen
Tepkiler: atilayb
@ZirZop @atilayb ve @Bıyıkov yanıtlarınız için teşekkürler. Bir sizing guide var sitede ancak, normalde 42.5-43 giymeme rağmen, Fizik boyutlarına göre 40 numara almam gerekiyor. Tereddüt ettim açıkçası, bir de iadesiyle uğraşmak istemiyorum. Belki Fizik satan bir yerde deneyip buna göre karar vermek daha mantıklı.

Kendi ayak yapım için Decathlon'un ayakkabı ölçüm yardımcısını faydalı buldum. Normalde 43 giyerken 44 önerdi bana ve önceki ayakkabılarıma göre rahat etmiştim.
Alacağınız ayakkabının kendi ölçüm tablosu yoksa size yardımcı olur Decathlon'unki de.

• Beğen

Her ayakkabı mrkasının ölçüleri farklı ve wiggle bunların birçoğunu cm cinsinden paylaşıyor. Ben ayağımı ölçüp 0.5cm büyük bir ayakkabı aldım. Zaten problem ayakkabının uzunluğunda değil. Üstten baskı yapıyor sol ayak baş parmağımın tırnağına. İlk defa bir ayakkabıda başıma geldi. O nedenle yeni ayakkabı siparişi vemreye de çekiniyorum. Belki deneyip almak benim için en sağlıklısı olacak.

Bu arada gönderim ile ilgili de bakalım cuma sipariş verdiğim ürünler ne zaman ve ne şartlarda elime ulaşacak onu da gelişmeler oldukça paylaşayım. Cuma sabah sipariş verdim. Cumartesi wiggle dağıtıcıya iletti. Cumartesiyi pazara bağlayan gece ürünler Londradan yurtdışı transfere gitti. Şimdilik 30 saattit update yok. Takipsiz aldım bu defa. Bakalım PTT nin sistemine düştüğünde gelişmeler nasıl olacak.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve Gobit

Benim ayakkabılar Fizik R1 Infinito Movistar
Ben ayakkabıları merlincycle'dan almıştım. Normal ayakkabı numaram 40, Fizik'in beden tablosuna göre ayağımı ölçüp yine 40 numara aldım. Birebir oldu.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve Gobit
Siparişi verdim bakalım nasıl gelecek. Yardımlarınız için teşekkürler :)

@Gobit orada inç, cm ve eu olarak 3 farklı ölçü var. ben cm e göre ayağımı ölçüp ona göre almıştım ama çoğu yerde 1 numara büyüğünü alın diyorlar ama cm daha güvenilir.

Ayakkabı konusu benim wiggle dan aldıklarım içinde sorunlu olan tek konu oldu açıkçası. Ayakkabının sol teki önden değil de üsttün tırnağıma baskı yapıyor ve sürüş uzadıkça keyfim kaçıyor. Özellikle yoğun antreman ve daha uzun sürüşler yapmaya başladığım son 4-5 aydır daha fazla rahatsız ediyor. O nedenle boyunu mutlaka cm cinsinden ölçün, yorumlarda kalıpla ilgili söylenenleri gözden geçirin, ağayınızın özelliklerine göre "wide" kalıp modeli olup olmadığını da araştırıp alın en azından. Denemeden alınan her ayakkabı risktir ama bu şekilde min risk ile alabilirsiniz.

Selamlar. Sol teki biraz büyütebilirsiniz. Bunun için bir buzdolabı poşetini ayakkabıya sokun ve içine su doldurun. bu haliyle arka tarafı havada olacak şekilde buzluğa yerleştirin. 48 saat kadar buzlukta kaldıktan sonra çıkartın. bir iki milimetre genişleyecektir. Ben bu şekilde eski ayakkabımın sol tekini genişletmeyi başarmıştım. bir diğer çözüm ise ayakkabı iç tabanınızda baskı yapan parmağın olduğu kısımı makasla kesmek.
Selam herkese,

Teşekkürler.

Ben 1 ay önce shimano RP3 aldım wiggledan. ayağım 28cm çıkmıştı ve 44 almıştım. size tavsiyem eğer mümkünse yarım numara büyük almanız. büyüğe çare çok, küçüğe maalesef çare bulmak çok zor.

25 Kasım'da sipariş ettiğim ürünleri az önce teslim etti PTT kuryesi. Gözlerim doldu resmen :agla:

25 Kasım'da sipariş ettiğim ürünleri az önce teslim etti PTT kuryesi. Gözlerim doldu resmen :agla:

Wiggle üzerinden takipli kargo almamak mantıklı görünüyor. Lastikleri 10 günde teslim ettiler, jant seti geçen hafta perşembe gününden beri dağıtımda. Saçma sapan işler.

Geri