Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

@Sinan Çakır Elinize ulaşan herhangi bir şey yok. Eğer şubeden aldıysanız kamera kayıtlarıyla onlar haksız çıkar; yok size kurye ile geldiyse teslim almanız herhangi bir sıkıntı yok anlamına geldiği için siz haksız çıkarsınız. Buna diyebileceğim pek bir şey yok. Fakat her halükarda elinize tamamı ulaşmadığı için, siz yine de Wiggle'ya yazmaktan çekinmeyin. Türkiye tarafında fazlaca kargo kaybolduğundan onlar da alışık bu durumlara.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Sorun yaşayanlara geçmiş olsun diyorum, umarım problemlerinizi çözebilirsiniz.

Benim siparişim az önce elime ulaştı. Sorunsuz ve hızlı bir sipariş süreci oldu.

Merhaba bende ilk wiggle deneyimimi paylaşayım sizlerle
28.11.2020 23:00 civarı verdiğim sipariş içinde 1 jant seti 4 iç lastik 2 dış lastik askılı tayt ve bir kaç ıvır zıvır daha vardı 2 parça olarak yolladılar 1. Jant 2. kalanların hepsi bir paket
03.12.2020 Cuma günü Türkiye'ye geldi beklediğimden bin kat hızlı* maalesef araya hafta sonu girdi
06.12.2020 Solmaz Ekspres Murat bey tarafından akşam üstü mail geldi
07.12.2020Tarihinde çıkan gümrük vergisini eft yaptıktan sonra (tam %18 çıktı bu arada) Murat bey ile görüştüm yoğunluktan bugün kargoya veremeyeceklerini bildirdi
10.12.2020 Kargom Solmaz Ekspres tarafından getirildi paketlerin dışında hiç bir hasar yoktu.
Muhtemelen Black Friday olmasaydı ve hafta sonu araya girmeseydi yaklaşık 5-6 gün gibi bir sürede teslimat gerçekleşebilirdi.
İlk alışverişimin sonunda gayet memnun kaldığımı belirmeliyim

• Beğen
Tepkiler: Gobit
@Sinan Çakır Elinize ulaşan herhangi bir şey yok. Eğer şubeden aldıysanız kamera kayıtlarıyla onlar haksız çıkar; yok size kurye ile geldiyse teslim almanız herhangi bir sıkıntı yok anlamına geldiği için siz haksız çıkarsınız. Buna diyebileceğim pek bir şey yok. Fakat her halükarda elinize tamamı ulaşmadığı için, siz yine de Wiggle'ya yazmaktan çekinmeyin. Türkiye tarafında fazlaca kargo kaybolduğundan onlar da alışık bu durumlara.

Bana kargocu tek koli getirdi. Herhangi bir imza vs almadı. 2 koli olması lazımdi dediğimde, araçta başka koli bulunmadığını soyledi.

Az önce skynetworldwide ile yazistim. Onlar kargonun 2 parcel halinde turkiye ye iletildigini söylediler. Büyük ihtimal Türkiye'ye girişte kayboldu veya burdaki kurye üzerine yatti.
3 koldan yazışmaya devam ediyorum. Bakalım ne olacak.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve mazot
Arkadaşlar wiggledan 1 çift lastik aldım ilk deneyimim. Takipsiz kargo ile aldım süreç nasıl işleyecek? Hangi kargo getirecek

@meddah58 PTT adresinize getirecek. Kargo hariç sipariş bedelinin yüzde 18'i + 8,8 TL ödeme yapacaksınız kuryeye.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@meddah58 PTT adresinize getirecek. Kargo hariç sipariş bedelinin yüzde 18'i + 8,8 TL ödeme yapacaksınız kuryeye.
Cevap için teşekkür ederim. Daha önceki sayfalarda mail atıldığı ödemenin buraya yapıldıktan sonra geldiği yazılmış o sebeple kafam karisti. Sanırım aliexpres gibi ilerliyor süreç

son zamanlarda trainer alan oldu mu? 29'unda veya öncesinde teslim edilir diyor ama trainerlarda bu aralar sipariş süresi ne kadar bilen acaba?

@meddah58 Rica ederim. Eğer Solmaz Nakliyat ile gelirse, evet mail atıp gümrük ücretini talep ediyorlar. Ama lastiğin ptt ile gelmesi daha olası. Birkaç gün içinde belli olur hangisiyle geleceği. Kargo takip bölümüne arada göz atın.

Cevap için teşekkür ederim. Daha önceki sayfalarda mail atıldığı ödemenin buraya yapıldıktan sonra geldiği yazılmış o sebeple kafam karisti. Sanırım aliexpres gibi ilerliyor süreç
Doğru, ben kapıda değil gümrük işlerini halleden firmaya banka havalesi ile ödeme yaptım. Kapıda herhangi bir ödemem olmadı. Ayrıca PTT değil MNG kargo getirdi benim siparişimi. Belki takipli sipariş verdiğim için farklı olmuştur bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: meddah58
Arkadaşlar, 142 sayfa yazılmış, konuşulmuş, 5 sayfada 1 aynı döngüye giriyoruz: "Sipariş geçtim, şimdi ne olacak?"

Forumda on bin sayfa yazı varsa orada da 10 sayfada 1 aynı konular. Geçmişteki yazışmaları bir okusanız, tekrar bir araştırsanız. Hadi arkadaş foruma yeni girdi, ona bir şey demiyorum, cevap veren arkadaş da "bende a oldu ama, niye b olmadı ben de bilmiyorum" türevi cevap veriyor. Üçüncü şahıs da okurken, böyle, beyni mavi ekranla kapanıyor.

Araştırın. Geçmişteki sayfaları okuyun. Eminim çocuk değilsiniz, yaşlarınız ileri. Okuma yazmanız var, geçmişteki sayfaları okuyun, okuyun, okuyun.

Takipli kargo seçildi ise: Solmaz Nakliyat'tan mail bekleyeceksiniz.
Takipsiz kargo seçildi ise: PTT getirecek, kapıda ödeme yapacaksınız.

Bu kadar.

2 çift lastik aldım . Burayı hiç okumamıştım .Aldığıma pişman mı oldum ki . :(

Benim 22 Kasım 'da verdiğim bir çift lastik hiçbir yerde yok. En son hareket 30 Kasım , sonrası bilinmiyor. Elbet sorunu aktardım wiggle bakacağız dedi ama bu saatten sonra zor. Birileri emcüklüyor bu paketleri sanki :)

Arkadaşlar, 142 sayfa yazılmış, konuşulmuş, 5 sayfada 1 aynı döngüye giriyoruz: "Sipariş geçtim, şimdi ne olacak?"

Forumda on bin sayfa yazı varsa orada da 10 sayfada 1 aynı konular. Geçmişteki yazışmaları bir okusanız, tekrar bir araştırsanız. Hadi arkadaş foruma yeni girdi, ona bir şey demiyorum, cevap veren arkadaş da "bende a oldu ama, niye b olmadı ben de bilmiyorum" türevi cevap veriyor. Üçüncü şahıs da okurken, böyle, beyni mavi ekranla kapanıyor.

Araştırın. Geçmişteki sayfaları okuyun. Eminim çocuk değilsiniz, yaşlarınız ileri. Okuma yazmanız var, geçmişteki sayfaları okuyun, okuyun, okuyun.

Takipli kargo seçildi ise: Solmaz Nakliyat'tan mail bekleyeceksiniz.
Takipsiz kargo seçildi ise: PTT getirecek, kapıda ödeme yapacaksınız.

Bu kadar.
Cevap veren arkadaş da foruma yeni :) Wiggle gönderim konusunu da kısmen okumuş (hem baştan hem sondan), daha önce kendisi de soru sormuş, ama Solmaz ve PTT farkına okuduğu sayfalarda, onlarca insanın farklı derdi arasında denk gelip görememiş, soru soran kişiye iyi niyetle kendi tecrübesini aktarmak istemiş biri sadece :)

Kimsenin 140 sayfa bir alışveriş sitesi hakkında mesaj okuyarak sitenin dinamiklerini öğrenecek vakti olduğunu düşünmüyorum :)

• Beğen
@Gobit Sonra aynı konu hakkında sorularına cevap yazılmayınca forumda kimse cevap vermiyor diyorlar . Kendi özelinde bir sorunu araştırıp çözümü bulamayacak arkadaşın vakti yoksa kendisi ile uzaktan yakından belki alakası olmayan soruya cevap veren arkadaşın vakti neden olsun.
Neredeyse her iki sayfada bir Solmaz Ptt konusu var.
(link)
Wiggle gönderim
İlk benim cevabım çıktı hatta. :) :)

@Gobit Sonra aynı konu hakkında sorularına cevap yazılmayınca forumda kimse cevap vermiyor diyorlar . Kendi özelinde bir sorunu araştırıp çözümü bulamayacak arkadaşın vakti yoksa kendisi ile uzaktan yakından belki alakası olmayan soruya cevap veren arkadaşın vakti neden olsun.
Neredeyse her iki sayfada bir Solmaz Ptt konusu var.
(link)
Wiggle gönderim
İlk benim cevabım çıktı hatta. :) :)
Solmaz'ın adını bilerek aratınca çok normal Google'ın bulup getirmesi :)

Haksızsınız demiyorum hocam, haklısınız. Ama bazen okusa da, baksa da görmeyebiliyor insan. Ayrıca gerçekten çok eğlenceli ya da önemli bir konu olmadıktan sonra sıkıcı bir sipariş konusunu kimsenin okuyacağını sanmıyorum. Forum olayı böyle, bazı konular sıkı takip edilir, bazı konularda aynı sorular döner durur. Çok takılmamak lazım :)

• Beğen
Bana kargocu tek koli getirdi. Herhangi bir imza vs almadı. 2 koli olması lazımdi dediğimde, araçta başka koli bulunmadığını soyledi.

Az önce skynetworldwide ile yazistim. Onlar kargonun 2 parcel halinde turkiye ye iletildigini söylediler. Büyük ihtimal Türkiye'ye girişte kayboldu veya burdaki kurye üzerine yatti.
3 koldan yazışmaya devam ediyorum. Bakalım ne olacak.

Benim durumuma benzer bir sorun var sizde de. Bana da önce lastikler geldi. Sonra hem Wiggle'da hem de SkyNet'te teslim edildi olarak görünmeye başladı. Sonra aynı takip numarasında tekrar hareket görmeye başladım. Muhtemelen sizde de öyledir. Kargo hareketleri çifter çifter geliyor. Benim aşağıdaki gibi görünüyordu. Hem 16 Kasım'da, hem 20 Kasım'da "In Transit To Destination" var. 5 gün arayla "Out for Delivery" var. Sizin burası tam olarak nasıl?

1607950749913.png

Benim durumuma benzer bir sorun var sizde de. Bana da önce lastikler geldi. Sonra hem Wiggle'da hem de SkyNet'te teslim edildi olarak görünmeye başladı. Sonra aynı takip numarasında tekrar hareket görmeye başladım. Muhtemelen sizde de öyledir. Kargo hareketleri çifter çifter geliyor. Benim aşağıdaki gibi görünüyordu. Hem 16 Kasım'da, hem 20 Kasım'da "In Transit To Destination" var. 5 gün arayla "Out for Delivery" var. Sizin burası tam olarak nasıl?

250808 dosyayı görüntüle
Bana verilen 2 takip numarası da sorgulandığında aynı bilgileri içeriyor ve teslim edildi şeklinde.

Bana verilen 2 takip numarası da sorgulandığında aynı bilgileri içeriyor ve teslim edildi şeklinde.

O ayrımı wiggle yapıyor sanırım. Aynı takip numarasının sonuna 001 ve 002 ekliyor, ikisini de sorgulayınca aynı sonuca ulaşılıyor. Ancak sonuç sayfasında benim eklediğim resimde görüldüğü gibi durum güncellemeleri ikişer defa görünüyor. Benim durumumda paketlerden biri diğerinden 5 gün sonra İngiltere'den yola çıktı. "Sorted to Destination" durumu da iki defa var dikkat ederseniz.

O ayrımı wiggle yapıyor sanırım. Aynı takip numarasının sonuna 001 ve 002 ekliyor, ikisini de sorgulayınca aynı sonuca ulaşılıyor. Ancak sonuç sayfasında benim eklediğim resimde görüldüğü gibi durum güncellemeleri ikişer defa görünüyor. Benim durumumda paketlerden biri diğerinden 5 gün sonra İngiltere'den yola çıktı. "Sorted to Destination" durumu da iki defa var dikkat ederseniz.
Bu şekilde ise içim rahat olur en azından. Takip noyu sık sık kontrol ediyorum.
Ancak wiggle 2 koli gönderdiğini,
skynetworld 2 koli gönderdiğini,
skynetturkey tek koli geldiğini iddia ediyor.

Geri